mirrorless range
alt text goes here

Kamerat EOS M pa pasqyrë

Qëndroni gjithmonë gati me një kamerë kompakte, të lehtë dhe të vogël me lente të ndërrueshme që ofron cilësinë e kamerave DSLR

E madhe për cilësinë,
por e vogël më madhësi.

Historitë e mrekullueshme ndodhin kudo rreth nesh në çdo moment.
Ju duhet thjesht një kamerë që e lë jetën të rrjedhë dhe kështu ndodhin historitë e bukura.

Canon EOS M50

EOS M50

Një dizajn klasik i lëmuar që do të frymëzojë ju për të bërë tregime të paharruara në sajë të senzit DSLR me madhësi, video 4K dhe lidhjes së thjeshtë.

Eksploroni tani

London river panorama at night.
Nxjerrë me
  • f/4.0
  • 1/160
  • 8000

Çfarë është një kamerë pa pasqyra?

Ndryshe nga një kamerë DSLR, që përdor një pasqyrë për të reflektuar dritën në një inkuadrues, kamerat pa pasqyra - ndonjëherë të quajtura edhe kamerat e sistemit kompakt - nuk përfshijnë një pasqyrë ose inkuadrues optik, gjë që i bën në përgjithësi më të vogla se kamerat DSLR.

Kur hapësira ka një vlerë absolutisht të çmuar, gama e kamerave pa pasqyra Canon EOS M ofron elasticitet dhe lehtësi me cilësinë e lartë të imazheve në video si dhe në imazhe. Ajo përdor një inkuadrues elektronik që kursen në peshë dhe në madhësi, por ofron përfitime krijuese shtesë.

Duke filluar nga modelet APS-C me lente më të vogla e deri te kamerat e fuqishme me kuadër të plotë që në thelb kanë krijimtarinë falë fokusit të pasmë të shkurtër nga sensori i kuadrit të plotë, e gjithë gama e kamerave pa pasqyra EOS është e projektuar të nxjerrë më të mirën nga fotografia juaj.

eos m10 lifestyle alina

Një cilësi mahnitëse

Kamerat tona pa pasqyra përfshijnë më të mirat e kamerave kompakte Canon dhe atyre DSLR për të siguruar fotografi dhe video me cilësi të mrekullueshme që janë plot detaje, ngjyra dhe atmosferë - edhe në kushte me ndriçim të ulët.

stunning quality

Lente EF-M

Lente portative, të lehta dhe të ndërtuara vetëm për kamerat EOS M. Lentet variojnë nga ato me kënd ultra të gjerë dhe me zmadhim telefoto e deri tek ato pllakë të vogla që do t'ju lejojnë të eksploroni krijimtarinë tuaj.

Mësoni më shumë

Close up of man with dreadlocks shot on the Canon EOS M50
Nxjerrë me
  • f/3.5
  • 1/400
  • 100
eos m5 cinc lifestyle system

A mund të përdor lente të tjera?

Me kamerat tona pa pasqyra mund t'i ndërroni me lehtësi lentet dhe të siguroni një pamje tjetër. Përveç gamës ekskluzive të lenteve EF-M, kompakte dhe të gjithanshme, mund të përdorni edhe Përshtatësin e montimit Canon EF-EOS M për zgjedhje mjaft të larmishme me mbi 80 lente EF-S dhe EF për kamerat DSLR, duke përfshirë lentet e veçanta si lentet makro dhe të efektit të syrit të peshkut.

Lexoni më shumë

Cila Sistem EOS është e drejtë për mua?

Gjeni aparatin perfekt që i përshtatet stilit tuaj të fotografisë dhe filmave. Nga specialistët e dritave të lehta për superhero të veprimit të shpejtë, Canon ka zgjidhjen perfekte.

Zbuloni më shumë

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Në duart e njerëzve si ju...

Kamera EOS R ka marrë një mbështetje të menjëhershme nga një larmi e madhe fotografësh dhe videografësh profesionistë. Zbuloni se si e kanë vendosur atë në rrugëtimin e saj për të realizuar imazhe dhe filma që ata nuk mendonin kurrë se mund të realizoheshin.

Shikoni të gjithë artikujt

Keni nevojë për ndihmë për të gjetur një kamerë?

Përdorni përzgjedhësin e kamerës dhe gjeni kamerën e përsosur për ju.

Gjeni kamerën time

Hands holding up Canon camera

Mund të jeni të interesuar në...