Which is the best EOS System for me?

Cili është Sistemi EOS më i mirë për mua?

Çdo kamerë DSLR me lente të ndërrueshme ofron një mori veçorish dhe përfitimesh të projektuara për t'ju ndihmuar të merrni më shumë nga fotografitë ose videot tuaja.

Filozofia e sistemit EOS

Familja EOS është projektuar për t'ju ndihmuar të realizoni fotografitë dhe videot tuaja më të mira. Çdo sistem ofron ndryshime të dallueshme teknologjike dhe në dizajn, me trupat e kamerave të disponueshëm në opsionet DSLR dhe pa pasqyra dhe me sensorët APS-C ose me kuadër të plotë. Pavarësisht nëse sapo keni filluar dhe keni nevojë për një kamerë që mund t'ju ndihmojë të hidhni hapin tjetër në udhëtimin tuaj krijues ose një profesionist me eksperiencë që kërkon një pajisje të gjithanshme të projektuar për të funksionuar në çdo situatë, kamerat EOS ju ofrojnë rrugët e përsosura drejt një krijimtaria më të madhe.

Which EOS System Should You Choose?

Cilin sistem EOS duhet të zgjidhni?

Fotografi profesionist Richard Walch ju drejton nëpër gamat e ndryshme të sistemeve EOS për t'ju ndihmuar të vendosni se cilën kamerë me lente të ndërrueshme të zgjidhni.

Shikoni videon

E vogël por e fuqishme: gama EOS M

E projektuar për të qenë e vogël dhe e lehtë, gama EOS M ofron cilësinë e kamerave DSLR me një mori lentesh të ndërrueshme EF-M. Këto kamera janë të shkëlqyera për të kapur momentet e përditshme me krijimtari të jashtëzakonshme.

Zbuloni gamën

Small but powerful: the EOS M range

Elasticitet për të gjithë: APS-C EOS DSLR

Kamerat APS-C DSLR ofrojnë një eksperiencë tradicionale regjistrimi me një trup më të madh, me lente të ndërrueshme dhe një okular optik që të mund të shikoni me saktësi ato që regjistroni, drejtpërdrejt nëpërmjet lentes.

Zbuloni gamën e entuziastëve

Versatility for all: APS-C EOS DSLRs

Një epokë e re e EOS: avantazhi i sistemit EOS R

Ky sistem i kamerës pa pasqyra me kuadër të plotë bazohet në montimin novator të lentes EOS R, i cili bën të mundur shpejtësi më të larta fokusimi, një cilësi më të mirë të imazhit dhe lente më të ndritshme. Ai integrohet po ashtu me Sistemet ekzistuese EOS.

Mësoni më shumë

A new era of EOS: the EOS R advantage

Krijimtaria maksimale: EOS DSLR me kuadër të plotë

Për një manovrim tradicional dhe të qëndrueshëm si dhe një okular optik për të shikuar nëpërmjet lentes, gama EOS DSLR përfshin disa nga kamerat më të fuqishme të Canon për entuziastët e përparuar dhe profesionistët.

Zbuloni gamën

Ultimate creativity: the Full-Frame EOS DSLR

Gama e lenteve Canon

Gama e lenteve Canon ju ofron zgjedhje të shumta dhe mund të përdoret nga kamerat APS-C si dhe ato me kuadër të plotë. Nga lentet profesionale prime e deri te ato me zmadhim për përdorim të përgjithshëm, ato bëjnë të mundur që të eksploroni shumë kënde dhe këndvështrime krijuese.

Objektiva RF EF L-Series EF-S EF-M

Shikoni të gjitha lentet

The Canon lens range

Si punon së bashku familja EOS

Familja e kamerave EOS DSLR dhe lentet EF dhe EF-S janë projektuar duke pasur parasysh përputhshmërinë, kështu që përdoruesit mund të kalojnë te një kamerë e re EOS me vetëbesim, duke e ditur se lentet e tyre ekzistuese do të përputhen dhe do të punojnë përsëri ashtu si duhet.

Përputhshmëria e objektivave të sistemit "EOS R"

Përveç objektivave të veta, sistemi "EOS R" mund të përdorë dhe objektiva EF dhe EF-S nëpërmjet një larmie adaptorësh mbërthyeseje objektivi.

  • Aparatet "EOS R" përputhen me të gjithë objektivat RF
  • Aparatet "EOS R" përputhen me të gjithë objektivat EF nëpërmjet një adaptori
  • Aparatet "EOS R" përputhen me të gjithë objektivat EF-S nëpërmjet një adaptori

Zbuloni Sistemin EOS R

EOS R System lens compatibility

Përputhshmëria me EOS DSLR me kuadër të plotë

Kamerat DSLR me kuadër të plotë të Canon pranojnë lentet EF me kuadër të plotë. Këto variojnë nga lentet me kënd ultra të gjerë e deri te super-telefoto, si dhe optika me kontrollin e këndvështrimit me anim dhe zhvendosje dhe hapjet jashtëzakonisht të gjera të diafragmës.

  • Modelet EOS DSLR me kuadër të plotë përputhen me të gjithë objektivat EF

Zbuloni EOS DSLR

Full-Frame EOS DSLR compatibility

Përputhshmëria me EOS APS-C

Kamerat DSLR të krijuara me një sensor APS-C me madhësi standarde mund të përdorin optikën EF-S si dhe atë EF me kuadër të plotë - duke u dhënë fotografëve një zgjedhje të shkëlqyer. Kur përdorni lentet EF, ato ju japin një prerje më shumë telefoto në krahasim me të njëjtën lente në sistemin EOS me kuadër të plotë, duke i bërë ato të përshtatshme sidomos për fotografinë e sporteve dhe jetës së egër.

  • Aparatet "EOS APS-C DSLR" përputhen me të gjithë objektivat EF
  • Aparatet "EOS APS-C DSLR" përputhen me të gjithë objektivat EF-S

Zbuloni aparatin DSLR për fillestarët

Zbuloni kamerën DSLR për entuziastët

EOS APS-C compatibility

Përputhshmëria me EOS M

Kamerat APS-C pa pasqyra nga Canon kanë gamën e tyre të lenteve kompakte dhe portative EF-M, por ato mund të përdorin po ashtu lentet EF dhe EF-S me një adaptor të montimit të lentes. Kjo u jep fotografëve që kanë investuar tashmë diku tjetër në sistemin EOS aftësinë që të kenë një kamerë kompakte pa pasqyra.

  • Aparatet "EOS M" pa pasqyrë përputhen me të gjithë objektivat EF-M
  • Aparatet "EOS M" pa pasqyrë përputhen me objektivat EF nëpërmjet një adaptori
  • Aparatet "EOS M" pa pasqyrë përputhen me objektivat EF-S nëpërmjet një adaptori

Zbuloni kamerat EOS M pa pasqyra

EOS M compatibility

Mund të jeni të interesuar edhe për