EOS R3

Kamerat pa pasqyra

Canon EOS R3

Momente fluturake në kohë, të shkrepura me kamerë në mënyra që kurrë nuk keni menduar se ishin të mundshme. Mirë se vini në të ardhmen e fotografisë së aksionit.

Specifikimet

 • Sensor me nivele

  Sensor me nivele, me ndriçim të pasmë

 • 30fps shpejtësi kuadrosh

  Shkrepje e vazhduar deri në 30fps ose 12fps me shkrehës mekanik, me gjurmim AE dhe AF

 • Seri shpejtësie të lartë deri në 195fps1

  Shkrepni në seri me shpejtësi të personalizueshme

 • ISO maks. 102,400

  Ndjeshmëri nga ISO 100 në ISO 102,400 (zgjerohet deri në ISO 204.800).

 • Rezolucion 24-megapikselësh

  Balanca ideale e cilësisë së imazhit, performancës së lartë ISO dhe madhësisë së skedarit

 • Fotostabilizim deri në 8 nivele

  Fotostabilizues i qëndrueshëm në t që punon paralelisht me fotostabilizuesin e vetë objektivit

 • Vetëfokusim me kontroll me sy

  Zgjidhni pikat e fokusit ose subjektet për t'i gjurmuar thjesht duke i parë

 • Gjurmim subjekti

  Gjurmon automatikisht njerëzit, kafshët dhe automjetet si në modalitet foto, ashtu edhe video

 • Ekrani me kënd të ndryshueshëm

  Ekran me prekje, me nyjëtim të plotë, 8.2cm, 4,200,000-pikësh

 • Obturatori elektronik

  Inkuadrues elektronik pa humbje figure 5,760,000-pikësh me shpejtësi freskimi 120fps dhe mbulim 100%

 • WiFi dhe Bluetooth

  Lidhje me valë për telekomandim dhe transferim të imazheve

 • RAW 6K

  60 fps me fleksibilitet maksimal për të ndryshuar cilësime si balanca e së bardhës në pasproduksion

 • 4K 120p

  Regjistroni video me lëvizje të ngadaltë në detaje ultra të larta

 • Full HD 240p

  Regjistroni video me lëvizje ultra të ngadaltë në detaje të larta

 1. Gjurmimi AE dhe AF nuk ofrohet në modalitetin e serisë me shpejtësi të lartë. Numri maksimal i kuadrove të shkrepura mund të vendoset deri në 50
Qarkullimi i programit të integruar i 22 korrikut 2022 shtoi mundësinë për shkrepje të vazhduar deri në 195fps, video 240p Full HD, plus një sërë funksionesh të tjera të dobishme. Ky mund të shkarkohet nga faqja e mbështetjes.
Mësoni më shumë Shikoni specifikimet e plota Merrni mbështetje

PËRMBLEDHJE

Prezantimi i kapitullit të ri për EOS

EOS R3 do të ndryshojë mënyrën si mendoni për kamerat pa pasqyrë. Një sensor me nivele, me ndriçim të pasmë, mund të fiksojë aksionin në 1/64,000 dhe mundëson shkrepje të vazhduar në 30fps që mund të zgjerohet deri në 195fps1. AF me kontroll syri i njeh dhe i gjurmon me inteligjencë subjektet teksa shkrepni – mahnitëse për fotografinë e sporteve, lajmeve dhe natyrës.

EOS R3 në një pamje

 • Shpejtësi marramendëse në 30fps

  Përfitoni shpejtësi maksimale shkrehësi prej 1/64,000sek dhe shkrepje në seri 30fps, me gjurmim të njëkohshëm AF/AE.

 • Manovrim ekspert

  EOS R3 shkrep momentet fluturake në 30fps, duke zbuluar detaje që ju humbasin me sy të lirë.

 • Shikoni. Reagoni. Reagim

  Me teknologjinë tonë të vetëfokusimit të gjeneratës së re Eye Control, EOS R3 fokusohet kudo që gjurmoni.

 • Krijuar për filma

  EOS R3 është një hibrid profesional që mund të kapë video kinematografike, cilësie transmetimi dhe foto statike sensacionale.

 • Krijuar për profesionistë

  EOS R3 është krijuar për t'u bërë ballë kërkesave të përdorimit të përditshëm profesional dhe çfarëdo tjetër me të cilat ju ballafaqon jeta.

 • Lidhja e përparuar

  EOS R3 përdor folenë LAN me tel dhe 2.4/5GHz për të folur me rrjetet kompjuterike, laptopët dhe pajisjet portative për ndarje të shpejtë, të lehtë të imazheve dhe telekomandim të kamerës.

Manovrim ekspert

EOS R3 kap çastet kalimtare me 30fps që zgjerohen deri në 195fps1, duke zbuluar detaje që mungojnë me sy të lirë.

Sensori me nivele, me ndriçim të pasmë, i kamerës është aq i shpejtë sa u lejon fotografëve të përdorin një shkrehës elektronik për të fiksuar lëvizjet e shpejta pa u shqetësuar për distorsionin e "rrotullimit të shkrehësit". Gëzoni shpejtësinë maksimale të shkrehjes prej 1/64,000sek plus regjistrimin 30fps me gjurmimin e njëkohshëm AF/AE deri në 420 kuadro kur shkrepni në skedarë Raw.

Dëshironi më shumë? Me regjistrimin e vazhdueshëm me shpejtësi të lartë të personalizuar, EOS R3 mund të shkrepë shpejtësi të personalizueshme të kuadrove ë seri deri në 195fps, duke regjistruar detaje të shkëlqyera në subjektet me lëvizje të shpejtë. Mund të shkrepen deri në 50 kuadro për seri duke i ruajtur pamjet si JPEG, HEIF ose RAW.

Për të ndihmuar në balancimin e dritës natyrale dhe të blicit në kushte të ndritshme, ose për të fiksuar subjektet që lëvizin shpejt, tani mundësohet sinkronizimi i blicit kur përdoret shkrehësi elektronik i kamerës – si me Canon Speedlite, ashtu edhe me njësitë e blicit për studio të palëve të treta.

EOS R3

AF e avancuar me kontroll syri

A keni përdorur ndonjëherë një kamerë që duket sikur ju lexon mendjen? Me teknologjinë tonë të vetëfokusimit të gjeneratës së re Eye Control, EOS R3 fokusohet kudo që shikoni. Ky kontroll i pashembullt i vetëfokusimit i mundëson kamerës të reagojë po aq shpejt sa ju – duke ju mundësuar t'u përgjigjeni shpejt skenave në ndryshim të vazhdueshëm.

EOS R3

Gjurmimi ynë më i mirë i subjekteve deri më sot

Duke përdorur inteligjencë artificiale me vetëmësim të thelluar dhe mijëra imazhe reale, i kemi mësuar EOS R3 t'i njohë njerëzit, kafshët dhe automjetet saktë dhe me konfidencë – kudo që lëvizin në kuadër.

Njerëzit mund të gjurmohen edhe nëse mbajnë kokore të maskuar apo syze. Kur fotografohen sportet motorike EOS R3 mund të njohë motorët dhe makinat e garave, madje dhe të dallojë mes kabinës së hapur dhe të mbyllur, duke treguar kokoren e pilotit kur është e dukshme.
EOS R3

Një fuzion i performancës për video dhe foto

EOS R3 është një hibrid profesional që mund të kapë video kinematografike, cilësie transmetimi dhe foto statike sensacionale. Përplot me karakteristika që u japin më shumë mundësi filmografëve drejt niveleve të reja të krijimtarisë, kamera mund të kapë video të mbimoduluar 4K, si dhe 6K RAW, direkt në kartën CFexpress. Canon Log 3 ofron një gamë më të madhe dinamike dhe mundësi të gradimit të ngjyrave.

Në thelb, e njëjta njohje objekti që u ofrohet fotografëve, u ofrohet edhe filmografëve, që të mund të gjurmoni objektet në lëvizje nëpër kuadër, duke i mbajtur në fokus të mprehtë edhe kur punoni.
EOS R3

Lidhur me botën

Lidhjet në rrjete janë jetike për fotografët e sporteve dhe të lajmeve. EOS R3 përdor folenë LAN me tel dhe 2.4/5GHz Wi-Fi për të folur me rrjetet kompjuterike, laptopët dhe pajisjet portative për ndarje të shpejtë, të lehtë të imazheve dhe telekomandim të kamerës. EOS R3 është gjithashtu e pajtueshme me aplikacionin tonë Mobile File Transfer, që u lejon fotografëve profesionistë të shtojnë metadata dhe të transmetojnë pamje nga smartfoni, duke përdorur qoftë Wi-Fi ose internetin celular.

EOS R3 vjen dhe me një mbërthyese të re shumëfunksionale aksesorësh që ofron komunikim të dhënash dhe korrent për aksesorët e rinj, si dhe vepron si mbërthyese aktive për blicet ekzistuese Speedlite dhe këmbëzat e shkrepjes.
EOS R3

Projektuar dhe krijuar për profesionistët

EOS R3 është krijuar për t'u bërë ballë kërkesave të përdorimit të përditshëm profesional dhe çfarëdo tjetër me të cilat ju ballafaqon jeta.

Nga stuhitë ranore deri te reshjet e dendura, një trup i fortë me aliazh magnezi vjen i izoluar ndaj pluhurit dhe ujit në të njëjtin nivel si kamerat tona legjendare të serisë EOS-1D. Shkrepni me konfidencë në çfarëdo kushtesh që mund të gjendeni.

EOS R3

Përshtatet më së miri me sistemin tuaj ekzistues

EOS R3 përshtatet më së miri në sistemin tuaj ekzistues duke punuar së bashku me kamerat tuaja të tjera pa pasqyrë apo DSLR.

Kamera përmban një bateri LP-E19 të kapacitetit të lartë – njësoj si në trupat e serisë sonë EOS-1DX Objektivat tuaj EF do të punojnë gjithashtu pikërisht ashtu si duhet, falë një game adaptorësh montimi të cilësisë së lartë që mund të shtojnë gjithashtu funksione ekstra, si p.sh. Control Ring ose filtra praktikë

Me komandat intuitive dhe ekselencën ergonomike, EOS R3 është rezultat i tri dekadave evoluimi, përditësuar pareshtur nga kërkesat e fotografëve profesionalë. Përfitoni ergonomi të parivalizuar me një ndërfaqe intuitive familjare.

EOS R3

Kontrolle reaguese të personalizueshme

EOS R3 është një aparat profesional race. Forma e tij vjel nga kamerat e serisë sonë EOS-1DX, por është më i vogël dhe peshëlehtë, duke përfshirë parime dizajni të sistemit pa pasqyrë EOS R për manovrim optimal.

Kamera ofron një zgjedhje të komandave, edhe me multipultin dhe me pultin inteligjent që përshtaten instinktivisht brenda lëvizjeve të gishtit tuaj të madh. Tri rrotulla të personalizueshme në trupin e kamerës, plus një unazë Lens Control në secilin objektiv me mbërthyese RF, mundësojnë shpejtësi të shkrehësit, aperturë, ISO dhe kompensim të ekspozimit që mund të rregullohen me kamerën në sy. Një telekonvertues digjital çasti 1.6x ofrohet gjithashtu me prekjen e një butoni për rreze të zgjatur – veçanërisht i dobishëm për prerje në vend pa pasur shumë nevojë për përpunim të mëtejshëm.

EOS R3 vjen gjithashtu e pajisur me një ekran katërmilionëpikësh rezolucioni të lartë Vari-Angle, që është i qartë dhe brilant, edhe në kushte ndriçimi të lartë. Ai ju lejon të kompozoni me lehtësi nga perspektiva krijuese. Foletë e kartave dyshe lejojnë shkrimin e skedarëve foto dhe filmimeve video në kartat e përdorimit të gjerë SD (me mbështetje për UHS-II) ose mjetet super të shpejta të gjeneratës së re CFexpress.

EOS R3

Përdoreni shkrehësin elektronik me blic

Për t'ju ndihmuar të balanconi ndriçimin natyror dhe blicin edhe në kushte ndriçimi të lartë, ose për të fiksuar kokën e subjekteve me lëvizje të shpejtë, tani sinkronizimi i blicit është i mundur kur përdoret shkrehësi elektronik i kamerës - edhe Canon Speedlite, edhe njësitë e blicit të studios së palëve të treta.

EOS R3

"NA DUHET SHPEJTËSI. NA DUHET TË TEJKALOJMË DHE TEJPERFORMOJMË. PRANDAJ PËRDORIM KËTË KAMERË."

Photographer looking down view finder

Canon synon të arrijë emetime neto zero të CO2 nga aktivitetet e veta të biznesit deri në vitin 2050

Ne do ta arrijmë këtë duke ofruar një përmirësim mesatar prej 3% në vit në indeksin e përmirësimit të emetimeve të CO2 të ciklit jetësor për produkt. I cili nëse do të ruhej do të sillte një ulje prej rreth 50% nga nivelet e vitit 2008 deri në vitin 2030. Ne e pranojmë se kjo është në përputhje me nivelin e reduktimit të kërkuar nga Marrëveshja e Parisit.

Ne do të vazhdojmë të kryejmë rishikime të objektivit nga një këndvështrim afatgjatë, si një mënyrë për të kontrolluar kontributin tonë në arritjen e një shoqërie me karbon të ulët.

Krahasimi i EOS R3

Shikoni se si krahasohet EOS R3 me kamerat e tjera profesionale kuadërplota të Canon.

Veçori

EOS R FF

EOS R3

EOS R FF

EOS R5

Pikselë efektivë (afro MP)

24,1 megapikselë
20,1 megapiksel
45,0 megapiksel

Fotostabilizues brenda kamerës

Po, deri në 8 nivele avantazh, në varësi të objektivit të përdorur 1
N/A
Po, deri në 8 nivele avantazh, në varësi të objektivit të përdorur 1

Diktimi i subjektit

Fytyrë, sy, kafshë dhe automjet
Njerëzit
Trupi, fytyra, syri, kafshë

AF në dritë të dobët

Delikat deri në -7.5EV 2
Delikat në -4EV ose -6EV me Live View 2
Delikat deri në -6EV 2

Shpejtësia e regjistrimit të vazhdueshëm (fps)

Servo AF me 12 fps
30 fps me shkrehës elektronik e të heshtur, dhe "Servo AF"3
195fps AF/AE fikse
20 fps me shkrehës mekanik, Servo AF
20 fps me Electronic, shkrehës pa zë dhe Servo AF
Servo AF me 12 fps
20 fps me shkrehës elektronik e të heshtur, dhe "Servo AF"3

Filma

6K 12-bit RAW (RAW/RAW light) me deri në 60fps
4K me deri në 120 fps
Full HD deri në 240fps
Canon Log 3 / HDR PQ 10bit 4:2:2 internal
All-I / IPB / IPB me kompresim të lehtë 10bit 4:2:2 pa kompresim 4K 60p në regjistrues të jashtëm
5.5K 12 bit RAW (RAW/RAW light) deri në 60fps.
4K deri në 60fps
Full HD deri në 120fps
Canon Log 1 / Log 3 / HDR PQ [7] 10bit 4:2:2 internal
Kompresim All-I / IPB 10bit 4:2:2, 4K 60p pa kompresim në regjistrues të jashtëm
8K deri në 30fps
4K deri në 120fps
Full HD deri në 120fps
Modaliteti i regjistrimit me intervale 4K
Canon Log 1 / Log 3 [7] / HDR PQ 10bit 4:2:2 regjistrim i brendshëm
All-I / IPB / IPB me kompresim të lehtë 10bit 4:2:2 pa kompresim 4K 60p në regjistrues të jashtëm
8K kuadër i plotë ose i prerë 5k ProRes
RAW me regjistrim të jashtëm përmes HDMI në
Atomos Ninja V+

Rrotullat e komandimit

Rrotulla kryesore
Rrotulla e komandimit të shpejtë 1
Rrotulla e komandimit të shpejtë 2
Multikomanduesi i vetëfokusimit
Pult inteligjent
Ekrani i panelit të sipërm
Rrotulla kryesore
Rrotulla e komandimit të shpejtë
Multikomanduesi i vetëfokusimit
Pult inteligjent
Ekrani i panelit të sipërm
Rrotulla kryesore
Rrotulla e komandimit të shpejtë 1
Rrotulla e komandimit të shpejtë 2
Multikomanduesi i vetëfokusimit
Ekrani i panelit të sipërm

Ekrani LCD

8cm / 3.2 in
LCD me 4.15M pika
Ekran rrotullues me prekje
8cm/3.15 in
LCD me 2,1 mil pika
I fiksuar
8cm/3.15 in
LCD me 2,1 mil pika
Ekran rrotullues me prekje

optik

Inkuadrues elektronik tipi 0.5
Tipi 0,5
OLED me 5,76 milionë pika
Pikë shikimi 23mm / zmadhim 0.76x 4 deri në 120fps
Inkuadruesi optik
Pika e syrit 20mm / zmadhimi 0,76x
Inkuadrues elektronik tipi 0.5
OLED me 5,76 milionë pika
Pika e syrit 23 mm / zmadhimi 0,76x
Deri në 120fps

Rrjeti

5 GHz / 2.4 GHz dhe Bluetooth™
5.0 Funksionet e mbështetura - EOS Utility, smartfon, ngarkim në image.canon, printim me lidhje me valë, fole Ethernet
2.4 Ghz Wi-Fi dhe Bluetooth™ të integruar
Aksesor opsional transmetimi me valë 5Ghz WFT-E9
Porta Ethernet
5 Ghz dhe 2.4 Ghz Wi-Fi dhe Bluetooth™ të integruar [9]
Aksesor opsional transmetimi me valë WFT-R10

Pesha e trupit (me bateri dhe kartën e memories)

1015 g
1440 g
738g

Lojëra elektronike

1x CFexpress type B
1x SD/SDHC/SDXC dhe UHS-II
2 CFexpress
1x CFexpress
1 fole UHS-II SD

Bateria

LP-E19
Karikimi me USB me PD-E1
LP-E19
LP-E6NH
Karikimi me USB me PD-E1

Jeta e baterisë

620 poza (modaliteti i kursimit të energjisë EVF)
860 poza (modaliteti i kursimit të energjisë LCD)
2850 poza shkrepjeje inkuadruesi
610 poza shkrepjeje Live View
320 poza (modaliteti i kursimit të energjisë EVF)
490 poza (modaliteti i kursimit të energjisë LCD)

 1. 8 nivele sipas standardit CIPA me "RF 24-105mm F4 L IS USM" në gjatësi fokale prej 105 mm
 2. Vetëfokusimi më i ulët i dritës ofrohet me objektiv f/1.2, pikë qendre vetëfokusimi, vetëfokusim me një shkrepje, në 23°C / 73°F, ISO 100) përveç objektivave RF me veshje "Defocus Smoothing (DS)".
 3. Gjatë servo AF, mund të përdoren vetëm objektivat RF dhe disa objektiva EF për shkrepje të vazhduar në shpejtësi maksimale. Për detaje rreth objektivave të mbështetur, shihni faqen zyrtare të internetit të Canon.
  Shpejtësia e vazhduar e shkrepjes mund të reduktohet nga objektivi, shpejtësia e shkrehësit, apertura, blici, procesimi me reduktim të regëtimës, kushtet e subjektit dhe ndriçimi (për shembull, kur shkrepet në vend të errët).
 4. Me objektiv 50mm në infinit, -1m-1 dpt.
 5. Sipas standardit CIPA dhe duke përdorur baterinë e dhënë me kamerën, përveçse kur përcaktohet. Modaliteti i kursimit të energjisë.
EOS R3

Çfarë ka në kuti

 • Trupi EOS R3

 • Kupa e syrit ER-h, e vogël

 • Kapaku i mbërthyeses ER-SC1 Accessory (me rezistencë ndaj pluhurit dhe ujit)

 • Kapaku i kamerës R-F-5

 • Rripi ER-L1

 • Karikues baterie LC-E19

 • Bateri LP-E19

 • Kapaku i baterisë

 • Kordoni elektrik (EU)

 • Kablloja e ndërfaqes IFC-100U (pa nukël)

 • Mbrojtësi i kabllos së ndërfaqes IFC-100U

 • Manual i përdorimit (EU1)

Aksesorët

 • Blici Speedlite

  Speedlite EL-5

  Një blic i fuqishëm dhe i avancuar me riciklim të shpejtë, kontroll fantastik krijues dhe rendiment të jashtëzakonshëm për të gjitha situatat.
 • DM-E1D
  Për audio të pastër e të qartë digjitale, zgjidhni mbërthyesen shumëfunksionale me mikrofonin e drejtuar stereo DM-E1D për qëndrueshmërinë plus aksesin e shpejtë te cilësimet përmes një ekrani të pajtueshëm LCD të kamerës.
 • Multi-Function Shoe Adapter AD-E1
  Duke ruajtur izolimin ndaj motit, ky adaptor i bën blicet Speedlite me bazament konvencional 5-kunjësh të përdorshme në kamerat me mbërthyese shumëfunksionale.
 • Speedlite ST-E10
  Një transmetues ultrakompakt Speedlite që ofron funksione të avancuara me valë dhe komandim për deri në 15 blice të gjata të pajtueshme.
 • ER-He

  Eyecup ER-hE

  Një kupë e madhe rrotulluese syri për t'iu përshtatur përdoruesve nga syri i majtë ose i djathtë, që u mundëson mbajtësve të syzeve të kenë kontroll të plotë me sy në EOS R3.
 • EOS R3
  Lidheni smartfonin me këtë mbërthyese shumëfunksionale për të përfituar integrim mahnitës mes kamerës dhe aplikacioneve për mundësi të reja me ciklet e punës.
 • Në duart e profesionistëve

 • ARTIKULLI

  A mund të garojë Canon EOS R3 me vrapuesin e vogël e të rrufeshëm gushëbardhë?

  Fotografi italian i kafshëve të egra, Bruno D'Amicis, vë EOS R3 në provë duke fotografuar një zog të rrallë dhe me shpejtësi marramendëse në brigjet e Abrucos.

 • ARTIKULLI

  Dalja në terren të çrregullt me Canon EOS R3

  "Tejperformon mbi gjithçka tjetër që kam punuar në të kaluarën!" Fotografi i sporteve motorike, Vladimir Rys, provon Canon EOS R3 në shkrepjen e tij të parë të makinave elektrike Rally.

 • ARTIKULLI

  Jeta në korsinë e shpejtësisë me objektivat supertelefoto nga Canon

  Fotografi i sporteve motorike, Vladimir Rys, merr timonin e objektivave Canon RF 400mm F2.8L IS USM dhe RF 600mm F4L IS USM në një fotografim makinash të shpejta Rally me modelin Canon EOS R3.

 • ARTIKULLI

  Shpjegimi i Eye Control AF

  Mësoni detajet e sistemit mahnitës Eye Control AF nga Canon, që cakton apo ndërron pikën AF duke pikasur se çfarë po shikoni ju.

 • Produktet e lidhura

 • Kamerat pa pasqyra

  EOS R5

  Rimendoni se çfarë dini për kamerat pa pasqyrë. Performanca pa kompromis e EOS R5 do të revolucionarizojë fotografinë dhe filmimet tuaja.
 • Kamerat pa pasqyra

  EOS R6

  Çfarëdo që shkrepni, sido që ta shkrepni, "EOS R6" ju mundëson të jeni krijues në mënyra që nuk i mendonit kurrë të mundshme.
 • Kamera DSLR

  EOS-1D X Mark III

  Jeta është plot me momente të papërsëritshme. Shkrepni më shumë prej tyre me anë të "EOS-1D X Mark III" dhe tregojini botës historinë tuaj vizuale.