Blici Speedlite

Canon Speedlite Transmitter ST-E10

Lidhini dhe komandojini blicet tuaja të mbështetura Speedlite nga distanca, me këtë aksesor të vogël, praktik, shumëfunksional mbërthyeseje.

Specifikimet

 • Shkrehës i blicit nga larg me frekuencë të radios

  Shkrehni Speedlites të zgjedhur nga 30 m larg

 • Lidhje me shumë blice

  Komandon deri në 15 blice të gjata Speedlite

 • Funksione të avancuara

  Mbështet sinkronizim të perdes së dytë dhe fuqi 1/8192 me blice Speedlite dhe kamera të pajtueshme

 • Buton MENYJE Speedlite Transmitter

  Hap ekranin e cilësimeve të Speedlite në LCD e kamerës për komandim të lehtë

 • Pa bateri

  Ushqehet drejtpërdrejt nga kamera

 • Me izolim nga moti

  Nivel serie L rezistence profesionale ndaj motit

Speedlite ST-E10

Çfarë ka në kuti

 • Speedlite Transmitter ST- E10

 • Kasë e butë

 • Kapak mbërthyeseje

 • Fleta e garancisë

Produktet e lidhura

 1. Me kombinimet e pajtueshme Speedlite/kamerë
 2. Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet.
  Mund të ndryshohet pa paralajmërim.