Blici Speedlite

Canon Speedlite Transmitter ST-E10

Specifikimet

Specifikimet

 • Shkrehës i blicit nga larg me frekuencë të radios

  Shkrehni Speedlites të zgjedhur nga 30 m larg

 • Lidhje me shumë blice

  Komandon deri në 15 blice të gjata Speedlite

 • Funksione të avancuara

  Mbështet sinkronizim të perdes së dytë dhe fuqi 1/8192 me blice Speedlite dhe kamera të pajtueshme

 • Buton MENYJE Speedlite Transmitter

  Hap ekranin e cilësimeve të Speedlite në LCD e kamerës për komandim të lehtë

 • Pa bateri

  Ushqehet drejtpërdrejt nga kamera

 • Me izolim nga moti

  Nivel serie L rezistence profesionale ndaj motit

Specifikimet në detaje

Bazamenti mbërthyes

 • Lloji i bazamentit
  Shumëfunksionale
 • Kamerat e pajtueshme
  Kamerat e Canon me mbërthyese shumëfunksionale 21-kunjëshe që mbështet vetëblicin E-TTL

Modalitetet e blicit

 • Kontrolli i vetekspozimit
  E-TTL II
 • Parametrat manualë/të rezultatit
  Po - 1/1-1/81921
 • Hapat manualë
  Rritje me ndalesa 1/3
 • Blic stroboskopik (MULTI)
  1/4-1/81922 (në rritje me 1 ndalesë)
 • Frekuenca stroboskopike
  1-500Hz
 • Gr. (komandim grupi individual)
  Po
 • Vetëmatje e jashtme e blicit
  Pos (kur përdoret Gr.)

Funksioni në lidhje me blicin

 • Bllokimi FE
  Po (nga kamera)
 • Memoria FE
  Jo
 • Kompensimi i Ekspozimit të Blicit
  ±3 ndalesa (në rritje 1/2 ose 1/3)
 • Kllapat e Ekspozimit të Blicit
  ±3 ndalesa (në rritje 1/2 ose 1/3)
 • Sinkronizimi i perdes së dytë të blicit
  Po
 • Sinkronizimi me shpejtësi të lartë (FP)
  Po
 • Blic prove
  Jo
 • Blici i modelimit
  Jo

Blici me valë

 • Transmetuesi
  Po
 • Lloji i transmetimit
  Radio
 • Rrezja e transmetuesit
  Afro 30m
 • Marrësi
  Jo
 • Numri i grupeve
  5 grupe (A, B, C, D, E)
 • Kod radiotransmetimi
  0000 deri në 9999
 • Numri i kanaleve
  15
 • Skanim kanalesh transmetimi
  Jo
 • Shkrepje NË LIDHJE
  Jo

Ndihma AF

 • Rrezja ndihmëse e vetëfokusimit
  Jo

Energjia

 • Bateria
  Ushqim nga kamera

Ndërtimi

 • Rezistenca ndaj pluhurit dhe ujit
  Po
 • Materiali i këmbës mbërthyese
  Metal / plastikë

Të ndryshme

 • Funksioni i personalizuar
  3 (0 funksione personale)
 • Panel LCD
  Jo
 • Rrotull
  Jo
 • Butona
  1
 • Parametrat e blicit nga menytë e kamerës
  Po (nevojitet)
 • Sensori i jashtëm i ekspozimit të blicit
  Jo
 • Terminali i kompjuterit
  Jo
 • Aksesorë (përfshihen)
  Kasë e butë, kapak (mbërthyeseje)
 • Speedlite të pajtueshme
  EL-1, 600EX II-RT, 600EX-RT, 430EX III-RT

Mjedisi i përdorimit

 • Temperatura e përdorimit
  0–45°C
 • Lagështira e përdorimit
  85% ose më e vogël

Speficikimet fizike

 • Dimensionet (Gj x Th x L)
  45,5×37,8×53,6
 • Pesha
  48g
 1. Deri në 1/8192 të fuqisë me Speedlite të pajtueshme (p.sh. EL-1), përndryshe mund të lejojë vetëm deri në 1/128 e fuqisë. Fuqia minimale e blicit është 1/128 për sinkronizimin e shpejtësisë së lartë.
 2. Deri në 1/8192 të fuqisë me Speedlite të pajtueshme (p.sh. EL-1), përndryshe mund të lejojë vetëm deri në 1/128 e fuqisë. Fuqia minimale e blicit është 1/128 për sinkronizimin e shpejtësisë së lartë.