Transmetues me valë

Canon Speedlite Transmitter ST-E3-RT (Ver.2)

Shkrehni blice Speedlite të pajtueshëm në largësi prej deri në 30 m. Kontrolli me radiofrekuencë siguron funksionim të qëndrueshëm pa vijë të drejtpërdrejtë shikimi. Karakteristika shtesë për Speedlite EL-1.

Specifikimet

  • Shkrehës i blicit nga larg me frekuencë të radios

  • Shkrehni Speedlites të zgjedhur nga 30 m larg

  • Pjesë e sistemit të blicit E-TTL II

  • Kontrollon deri në 15 blice

  • Shkrehja nga larg e kamerës

  • Hermetizuar ndaj kushteve atmosferike kundër pluhurit dhe lagështisë

  • Sinkronizimi i perdes së dytë, fuqia 1/8192 dhe memoria FE për EL-1 dhe Speedlites të mëpasshëm

Mbështeten funksione të mëtejshme nga ST-E3-RT(Ver.2) në krahasim me ST-E3-RT

Kamerat e qarkulluara nga 2020 (p.sh. EOS-1D X MkIII, EOS R5/R6 e lart, por duke përjashtuar EOS 850D)

Kamerat e përputhshme mund të kenë nevojë për përditësimin e fundit të firmuerit.

-

-

Sinkronizimi i perdes së dytë me valë

Po

Po

Energji e ulët (1/8192)

Dalja minimale e blicit prej 1/8192 është e mundshme vetëm me Speedlite EL-1 (1/128 me sinkronizim shpejtësie të lartë).

Po

Jo

Kujtesa e FE

Niveli i daljes së blicit mund të ndryshojë paksa midis atij të automatizimit E-TTL dhe blicit manual

Po

Po

Kamera të tjera nga përpara 2020 (p.sh. EOS-1D X Mark II)

Kamerat e përputhshme mund të kenë nevojë për përditësimin e fundit të firmuerit.

-

-

Sinkronizimi i perdes së dytë me valë

Jo

Jo

Energji e ulët (1/8192)

Dalja minimale e blicit prej 1/8192 është e mundshme vetëm me Speedlite EL-1 (1/128 me sinkronizim shpejtësie të lartë).

Po (pa ndërfaqe kamere)

Jo

Kujtesa e FE

Niveli i daljes së blicit mund të ndryshojë paksa midis atij të automatizimit E-TTL dhe blicit manual

Po

Po

Speedlite Transmitter ST-E3-RT ver.2- ANIM I PASMË MAJTAS

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju nevojitet për të kapur pamje mahnitëse me blic nga larg, thjesht shtoni blice dhe kamera

  • Speedlite Transmitter ST-E3-RT(Ver.2)

  • Kasë e butë

Mirëmbajtje, modernizim dhe riparime

Mbajini të përditësuara kamerat dhe aksesorët tuaj Canon me firmuerin dhe përditësimet e fundit të shërbimit, rezervojeni shërbimin e pajisjes suaj pranë pikës më të afërt të autorizuar të riparimit.

Produktet e lidhura

Artikuj të ngjashëm