Aksesor EOS

Canon Speedlite 430EX III-RT

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Energjia

 • Nr. Udhëzues (ISO100).metra

  43 (105mm)

Zmadhimi

 • Koka me zmadhim

  Po

 • mbulesa e gjatësisë vatrore

  24-105mm

 • Mbulesa me panelin e gjërë

  14mm

 • Zmadhim automatik për madhësinë e sensorit

  Po

Modalitetet e blicit

 • Kontrolli i ekspozimit automatik

  E-TTLII/E-TTL

 • Sinkronizimi me shpejtësi të lartë (FP)

  Po

 • Cilësimet manualë / të prodhimit

  Po - 1/1-1/128

 • Hapat manualë

  1/3 e hapit

Funksioni në lidhje me blicin

 • Bllokimi FE

  Po

 • Kompensimi i ekspozimit të blicit

  Po

 • Kllapat e ekspozimit të blicit

  Jo

 • Sinkronizimi i perdes së dytë të blicit

  Po

 • Blici i modelimit

  Po

 • Komunikimi i informacionit të temperaturës së ngjyrës

  Po

Blici me valë

 • Transmetuesi

  Po

 • Lloji i transmetimit

  Radio

 • Rrezja e sinjalit (Infra-red/Radio)

  Mjedise të brendshme: 12-15m / 30m


  Mjedise të jashtme: 8-10m / 30m

 • Funksioni Slave

  Infra-red/Radio

 • Funksioni Master

  Radio

 • Nr. i grupeve (Optike/Radio)

  - / 5

 • Nr: i kanaleve (Optike/Radio)

  - / 15

 • Lirimi nga larg i shkrehësit

  Po

Lëvizja e kokës të blicit

 • Lart

  45, 60, 75 dhe 90°

 • Majtas

  60, 75, 90, 120 dhe 150°

 • Djathtas

  60, 75, 90, 120, 150 dhe 180 °

Ndihma AF

 • Rrezja e ndihmës AF

  Po

 • Numri i pikave AF të pranueshme

  1

 • Lloji i rrezes së ndihmës AF

  Infra të kuqe / blic

Burimi i energjisë

 • Bateria

  4 bateri AA

 • Koha minimale e rimbushjes *

  Rreth 3,5 sek

 • Furnizimi i jashtëm me energji

  Jo

Ndërtimi

 • Rezistencë ndaj pluhrit dhe ujit

  Jo

 • Materiali i këmbës së vendosjes

  Metal

TË NDRYSHME

 • Funksioni i personalizuar

  10 (8 funksione personale)

 • Cilësimet e blicit nga menytë e aparatit fotografik **

  Po

 • Sensori i jashtëm i ekspozimit të blicit

  Jo

 • Terminali i kompjuterit

  Jo

 • Pajisje shtesë të pajtueshme

  Rripi i këmbëzës jashtë aparatit fotografik OC-E3


  Përshtatësi i përplasjes SBA-E2


  Filtri i ngjyrave/mbajtësja e përshtatësit të përplasjes


  Filtri i ngjyrave SCF-E2

 • Kllapa e përkushtuar e blicit

  Jo

Përmasat & pesha

 • Madhësia (Gj x Th x L), mm

  70,5 x 113,8 x 98,2

 • Pesha (duke përjashtuar bateritë), gram

  295 g

 • Diapazoni i temperaturës operative

  0 °C - 45 °C / 32 °F - 113 °F

 • Lagështia operative

  85 % ose më e vogël

Të gjitha të dhënat janë mbështetur në metodat standarde të testimit të Canon (në përputhje me Standardet e CIPA) përjashtuar aty ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

* koha që duhet për të rimbushur blicin pas zbrazjes së plotë duke përdorur bateri alkaline AA

** Vetëm me aparatet fotografike të pajtueshme.

Të gjitha të dhënat janë mbështetur në metodat standarde të testimit të Canon (në përputhje me Standardet e CIPA) përjashtuar aty ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

* koha që duhet për të rimbushur blicin pas zbrazjes së plotë duke përdorur bateri alkaline AA

** Vetëm me aparatet fotografike të pajtueshme.