Transmetues me valë

Canon Speedlite Transmitter ST-E3-RT (Ver.2)

Specifikimet

Specifikimet

 • Shkrehës i blicit nga larg me frekuencë të radios

 • Shkrehni Speedlites të zgjedhur nga 30 m larg

 • Pjesë e sistemit të blicit E-TTL II

 • Kontrollon deri në 15 blice

 • Shkrehja nga larg e kamerës

 • Hermetizuar ndaj kushteve atmosferike kundër pluhurit dhe lagështisë

 • Sinkronizimi i perdes së dytë, fuqia 1/8192 dhe memoria FE për EL-1 dhe Speedlites të mëpasshëm

Specifikimet në detaje

Modalitetet e blicit

 • Kontrolli i vetekspozimit
  E-TTL II / E-TTL
 • Sinkronizimi me shpejtësi të lartë (FP)
  Po
 • Parametrat manualë/të rezultatit
  Po - 1/1- 1/128 (1/81921, 2)
 • Hapat manualë
  1/3 e hapit
 • Parametrat stroboskopikë/të rezultatit
  Po - 1/4-1/128 (1/81923, 4)
 • Frekuenca stroboskopike
  1-500Hz

Funksioni në lidhje me blicin

 • Bllokimi FE
  Po
 • Memoria FE
  Po5, 6
 • Kompensimi i Ekspozimit të Blicit
  Po
 • Kllapat e Ekspozimit të Blicit
  Po
 • Sinkronizimi i perdes së dytë të blicit
  Po7,8
 • Blici i modelimit
  Po

Blici me valë

 • Transmetuesi
  Po
 • Lloji i transmetimit
  Radio
 • Rrezja e transmetuesit
  Mjedise të brendshme: 30m
  Mjedise të jashtme: 30m
 • Marrësi
  Jo
 • Numri i grupeve
  5 - A,B,C,D ose E
 • Numri i kanaleve
  15
 • Aktivizimi i obturatorit në largësi
  Po

Ndihma AF

 • Rrezja ndihmëse e vetëfokusimit
  Jo
 • Numri i pikave të mbështetura të vetëfokusimit
  -
 • Lloji i rrezes ndihmëse të vetëfokusimit
  -

Energjia

 • Bateria
  2 bateri AA
 • Koha minimale e riciklimit
  N/A
 • Ushqimi i jashtëm elektrik
  Jo

Ndërtimi

 • Rezistenca ndaj pluhurit dhe ujit
  Po
 • Materiali i këmbës mbërthyese
  Metal

Të ndryshme

 • Funksioni i personalizuar
  8 (4 funksione personale)
 • Parametrat e blicit nga menytë e kamerës
  Po
 • Sensori i jashtëm i ekspozimit të blicit
  Jo
 • Terminali i kompjuterit
  Jo
 • Aksesorë (përfshihen)
  Kasë e butë
 • Aksesorë (opsionalë)
  Off-Camera Shoe Cord OC-E3, Release Cable SR-N3
 • Speedlite të pajtueshme
  EL-1, 600EX II-RT, 600EX-RT, 430EX III-RT

Speficikimet fizike

 • Dimensionet (Gj x Th x L)
  67,4×61,5×77,4
 • Pesha
  110g
 1. Kamerat e përputhshme mund të kenë nevojë për përditësimin e fundit të firmuerit.
 2. Dalja minimale e blicit prej 1/8192 është e mundshme vetëm me Speedlite EL-1 (1/128 me sinkronizim shpejtësie të lartë). Nuk shfaqet në cilësimet e ndërfaqes së kamerës në kamerat e qarkulluara para vitit 2020.
 3. Kamerat e përputhshme mund të kenë nevojë për përditësimin e fundit të firmuerit.
 4. Dalja minimale e blicit prej 1/8192 është e mundshme vetëm me Speedlite EL-1 (1/128 me sinkronizim shpejtësie të lartë). Nuk shfaqet në cilësimet e ndërfaqes së kamerës në kamerat e qarkulluara para vitit 2020.
 5. Kamerat e përputhshme mund të kenë nevojë për përditësimin e fundit të firmuerit.
 6. Niveli i daljes së blicit mund të ndryshojë paksa midis atij të automatizimit E-TTL dhe blicit manual
 7. Kamerat e përputhshme mund të kenë nevojë për përditësimin e fundit të firmuerit.
 8. Me kamera të përputhshme të qarkulluara nga viti 2020, p.sh. EOS-1D X Mark III, EOS R5/R6 e lart, por duke përjashtuar EOS 850D.