Aksesor EOS

Canon Speedlite 600EX-RT

Specifikimet

Specifikimet në detaje

ENERGJIA

 • Nr. Udhëzues (ISO100).metra

  60 (200mm)

ZMADHIMI

 • Koka me zmadhim

  Po

 • Mbulesa e gjatësisë vatrore

  20-200mm

 • Mbulesa me panelin e gjërë

  14mm

 • Zmadhim automatik për madhësinë e sensorit

  Po

MODALITETET E BLICIT

 • Kontrolli i ekspozimit automatik

  E-TTLII/E-TTL/TTL

 • Sinkronizimi me shpejtësi të lartë (FP)

  Po

 • Cilësimet manuale / të prodhimit

  Po - 1/1-1/128

 • Hapat manuale

  1/3 e hapit

 • Cilësimet strobe / të prodhimit

  Po - 1/4-1/128

 • Frekuenca

  1-500Hz (199Hz duke përdorur funksionin optik të varur)

FUNKSIONI NË LIDHJE ME BLICIN

 • Bllokimi FE

  Po

 • Kompensimi i ekspozimit të blicit

  Po

 • Kllapat e ekspozimit të blicit

  Po

 • Sinkronizimi i perdes së dytë të blicit

  Po

 • Blici i modelimit

  Po

 • Komunikimi i informacionit të temperaturës së ngjyrës

  Po

BLICI ME VALE

 • Transmetuesi

  Po

 • Lloji i transmetimit

  Infra i kuq / Radio

 • Sfera e përafërt maksimale e transmetuesit

  Mjedise të brendshme: 12-15m / 30m


  Mjedise të jashtme: 8-10m / 30m

 • I varur

  Po

 • Jo. i grupeve

  3 / 5¹

 • Jo. i kanaleve

  4 / 15

 • Lirimi nga larg i shkrehësit

  Po

LEVIZJA E KOKES SË BLICIT

 • Lart

  45, 60, 75 dhe 90 °

 • Poshtë

  7 °

 • Majtas

  60, 75, 90, 120, 150 dhe 180 °

 • Djathtas

  60, 75, 90, 120, 150 dhe 180 °

NDIHMA AF

 • Rrezja e ndihmës AF

  Po

 • Numri i pikave AF të pranueshme

  1 - 61

 • Lloji i rrezes së ndihmës AF

  Infra i kuq

BURIMI I ENERGJISË

 • Bateria

  4 bateri AA

 • Koha minimale e rimbushjes Minimum*

  Përafër. 3,3 sek

 • Furnizimi i jashtëm me energji

  Po - CP-E4

NDERTIMI

 • Rezistencë ndaj pluhrit dhe ujit

  Po

 • Materiali i këmbës së vendosjes

  Metal

TË NDRYSHME.

 • Funksioni i personalizuar

  18 (7 funksione personale)

 • Cilësimet e blicit nga menytë e aparatit fotografik**

  Po

 • Sensori i jashtëm i ekspozimit të blicit

  Po

 • Terminali i kompjuterit

  Po

 • Pajisje shtesë të pajtueshme

  Rripi i këmbëzës jashtë aparatit fotografik OC-E3


  Paketa kompakte e baterisë CP-E4


  Transmetues Speedlite ST-E3-RT


  Speedlite seritë EX me funksionin e varur


  Kabllo SR-N3


  Mbajtës i filtrit me ngjyra SCH-E1


  Filtri me ngjyra SCF-E1

 • Kllapa e përkushtuar e blicit

  SB-E2

DIMENSIONET & PESHA

 • Madhësia (Gj x Th x L), mm

  79,7x 142,9x 125,4¹

 • Pesha (duke përjashtuar bateritë), gram

  425g

* Koha që duhet për të rimbushur blicin pas zbrazjes së plotë duke përdorur bateri alkaline AA.

** Vetëm me aparatët fotografikë të pajtueshëm.

 1. ¹ Në cilësimin fillestar, vetëm blici në grupin C ndizet me valë, konfiguroni C.Fn 5-1 për të ndezur me valë grupet A dhe B.

 2. ¹ Me përjashtim të përshtatësit për parandalimin e pluhrit dhe ujit.