Canon EOS-1D X Mark III
Specifikimet

Materialet e Trupit

Përzierje magneziumi

Mjedisi i përdorimit

0-45°C, 85% ose më pak lagështirë

Dimensionet (Gj x Th x L)

158×167,6×82,6 mm

Pesha (vetëm trupi)

Afro 1250 g

Specifikimet

20 megapixel full-frame sensor

Sensor kuadërplotë 20-megapikselësh

Me diapazon dinamik dhe ndjeshmëri të lartë ISO

5.5K Raw video

Video 5.5K Raw

Filmoni me cilësi maksimale figure

DIGIC X image processor

Procesori i figurës DIGIC X

Për shpejtësi rrufe dhe cilësi mahnitëse figure

Filmmaking at 4K/60p

Filmime në 4K/60p

Filmoni video në ekran të plotë deri në rezolucion 4K dhe 60 fps me "Canon Log" dhe H.265

Up to 20 fps continuous shooting

Shkrepje e vazhduar deri në 20 fps

Shkrepni deri në 20 fps në modalitet "Live View" dhe në 16 fps kur përdorni inkuadruesin optik

Dual Pixel CMOS AF

Dual Pixel CMOS AF

Fokusohet me shpejtësi rrufe gjatë fotografimit dhe shtruar gjatë filmimit

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Sensor imazhi

Tipi

36 x 24mm CMOS

Pikselët Efektive

Afro 20,1 M

Piksel Gjithsej

Afro 21,4 M

Raporti i Pamjes

3:2

Filtri me Kalimin e Ulët

I integruar/I Fiksuar me Njësi Sensori Vetë-Pastruese

Lloji i Filtrit të Ngjyrës

Ngjyra Parësore

Përpunues imazhi

Tipi

DIGIC X

Lentja

Vendosja e Lentës

EF (duke përjashtuar objektivat EF-S/EF-M)

Gjatësia Vatrore

Shumëzim 1-fish me objektiv të integruar EF

FOKUSIMI SLR

Tipi

Pikasje diference faze figurëformuese dytësore TTL me sensor të dedikuar vetëfokusimi

Sistemi AF/ Pikët

191 pikë / 155 f/4 pika vetëfokusimi kryq, plus 1 dyshe kryq në f/2.8 1
Numri i pikëve të llojit të kryqëzuar do të ndryshojë në varësi të lentës.

Sfera e Funksionimit AF

EV -4 deri në 21 (në 20°C dhe ISO 100)

Modalitetet AF

Një Fotografi
Fokusi AI

Zgjedhja e pikës AF

Përzgjedhje automatike: vetëfokusim me 191 pika (me gjurmim fytyre dhe vetëfokusim të syve)
Zgjedhja manuale: vetëfokusim me një pikë (mund të zgjidhen të gjitha pikat, pikat 61, 15, 9 ose vetëm ato kryq)
Zgjedhje manuale: AF me Spot
Zgjedhja manuale: Zgjerimi i pikës AF 4 pikë (lart, poshtë, mjaftas, djathtas)
Zgjedhja manuale: Zgjerimi i pikës AF 8 pikat rrethuese
Zgjedhje manuale: AF me Zonë
Zgjedhje manuale: Zonë e Madhe AF
Pikët AF mund të zgjidhen veçmas për pozimin vertikal dhe horizontal

Shfaqja e Pikës së Zgjedhur AF

Mbivendosje në inkuadrues dhe me tregim në panelin LCD

Bllokimi AF

I bllokuar kur butoni i shkrehjes shtypet në gjysmë ose kur AF ON (Aktiv) shtypet në modalitetin AF shkrepje njëshe.

Rrezja e Dritës Ndihmëse AF

E emetuar nga një shpejtësi e dedikuar opsionale

Fokusim Manual

E përzgjedhur te lentja

Mikroregullimi AF

Manuale: Vendosni nivelin e rregullimit +/-20 hapa
Përshtat të gjitha lentat me të njëjtën sasi
Përshtat deri në 20 lente individualisht
Rregulloni sipas numri të serisë së objektivit

Kontroll i Ekspozimit

Modalitetet e matjes

Sensor matjeje 400 000-pikselësh RGB+IR, matje për 384 zona
(1) Matje vlerësuese (e lidhur me të gjitha pikat AF)
(2) Matja e pjesshme (përafër. 6,2% e gjetësit të figurës në qendër)
(3) Matje pike: Matje e pikës të qendrës (rreth 1,5% e gjetësit të figurës në qendër)
Matja e vendit e lidhur me pikën AF
Matje multi-spot
(4) Matja mesatare e qendrës së peshuar

Sfera e Matjes

EV 0-20 (në 23°C me objektiv 50 mm f1.4 ISO 100) EV -3-20 në "Live" dhe filmim

Bllokimi AE

Automatik: Operon në regjim AF me një fotografim me matje vlerësuese kur është kryer fokusimi
Manual: me butonin e bllokimit AE në të gjitha modalitetet e ekspozimit

Kompensimi i Ekspozimit

+/-5 EV në rritje me ndalesa 1/3 ose 1/2 (mund të kombinohet me AEB).

AEB

2, 3, 5 ose 7 fotografi +/-3 EV 1/3 ose 1/2 rritje të ndalimeve

Shkrepje anti-dridhje

Po Dridhje të zbuluara në frekuencën 100 Hz ose 120 Hz. Shpejtësia maksimale e shkrepjes të vazhdueshme mund të bjerë

Barasvlera e shpejtësisë ISO

Fotot: 100-102400 (në rritje 1/3-hapëshe) ISO mund të zgjerohet deri në L: 50 ose H1: 204800, H2: 409600, H3: 819200 (zgjedhur te "Custom Function")

Shkrehësi

Tipi

Shkrehës mekanik rrafshi fokal me lëvizje vertikale, me komandim elektronik në të gjitha shpejtësitë/shkrehës elektronik me sensor

Shpejtësia

30 - 1/8000 sek. (rritje me ndalesa 1/3), Llampa

Lirimi i Shkrehësit

Lëshues elektromagnetik me prekje të butë

Balancimi i të bardhës

Tipi

Balancimi automatik i ngjyrave me sensorin e imazhit

Cilësimet

Auto (Ambience priority/White Priority), Daylight, Shade, Cloudy, Tungsten light, White Fluorescent light, Flash, Custom, Colour Temperature Setting
Kompensimi i balancimit të ngjyrave:
1. Blue/Portokalli +/-9
2. Vjollcë/e gjelbër +/-9.

Kllapat WB

+/-3 nivele në rritje të vetme të nivelit
3, 2, 5 ose 7 imazhe në parantezë për lëshim të shkrehësit.
Blue e Përzgjedhshme/pranë Portokallisë ose pranë të Purpurtës/Jeshiles.

Treguesi i kuadrit

Treguesi i kuadrit

Prizmi penta

Mbulesa (Vertikale/Horizontale)

Afro 100%

Magnification

0,76x 2

Pika e syrit

20 mm

Korrigjim i Dioptrisë

-3 në +1 dpt

Ekrani i Fokusimit

i fiksuar

Pasqyrë

Kthim i shpejtë, gjithësipërfaqësor, gjysmë pasqyrë

Informacioni i Treguesit të Kuadrit

Informacione AF: Pika AF teke/spot, Kuadro AF, Status AF, Indikator fokusi, Metodë AF, Zgjedhje e pikës AF, Regjistrim i pikës AF
Informacioni i ekspozimit: Shpejtësi e shkrehësit, vlerë aperture, shpejtësi ISO (tregohet gjithmonë), kyçje AE, nivel/kompensim ekspozimi, matje blici, rreth matës spoti, paralajmërim ekspozimi, AEB, modalitet matjeje, modalitet shkrepjeje, koha
Informacioni i blicit: Blici gati, sinkronizimi me shpejtësi të lartë, kyçja FE, kompensimi i ekspozimit të blicit, drita e zvogëlimit të syrit të kuq.
Informacion Imazhi: Informacion Kartele, maksimum flakje (ekran 2 shifror), prioritet i theksimit të tonit (D+).
Informacioni i kompozimit: Zona e prerjes, Raporti i pamjes, Rrjeta, Niveli elektronik
Informacione të tjera: Kontroll baterie, Simbol paralajmërimi, Zbulim flakërimi, modaliteti i makinës, balanca e bardhësisë, treguesi JPEG/RAW

Thellësia e Shikimit Paraprak të Fushës

Po

Mbyllësi i Okularit

I integruar

Monitori LCD

Monitor

3,2 in (8,01 cm) TFT, afro 2,1 milionë pika

Mbulimi

Afro 100%

Këndi i Shikimit (Horizontalisht/Vertikalisht)

Afro 170°

Veshja

Kundër pasqyrimit dhe Strukturë e Fortë

Shkëlqimi

Automatik: Duke përdorur sensorin e dritës së jashtme të ambientit
Manuale: E rregullueshme te një nga 7 nivelet
Cilësime të rregullueshme tonale 4-ngjyrëshe

Opsionet e Shfaqjes

(1) Ekrani i komandimit të shpejtë
(2) Cilësimet e Kamerës
(3) Nivel elektronik me aks të dyfishtë
(4) Ekrani i kontrollit të shpejtë të përshtatur

Blici

Modalitetet

Blic Automatik E-TTL II, Matje Manuale

Sinkronizimi X

1/250 sek

Kompensimi i Ekspozimit të Blicit

+/-3 EV në 1/3-ndalim rritjesh me shpejtësi të serisë EX

Kllapat e Ekspozimit të Blicit

Por, me Blicin e Jashtëm të pajtueshëm

Bllokimi i Ekspozimit të Blicit

Po

Fundi i Këmbëzës / PC

Po/Po

Sinkronizimi i Perdes së Dytë

Po

Pajtueshmëria e Blicit të Jashtëm

E-TTL II me seritë EX Speedlites, ndihmë me valë me shumë blice

Kontrolli i Blicit të Jashtëm

përmes ekranit të menusë së kamerës

Shkrepja

Modalitetet

Program AE, Shutter priority AE, Aperture priority AE, Manual, 3 cilësime të personalizuar

Stilet e Fotografisë

Automatik, Standard, Portret, Peizazh, Neutral, Besnik, Monokrom, Detaji i përsosur, i përcaktuar nga përdoruesi (x3)

Hapësira e Ngjyrës

sRGB dhe Adobe RGB

Përpunimi i imazhit

Qartësia (8 nivele)
Highlight Tone Priority (2 cilësime)
Përmirësuesi Automatik i Dritës (4 cilësime)
Zvogëlimi i zhurmave të ekspozimit nga larg
Zvogëlimi i zhurmës së shpejtësisë së lartë ISO (4 cilësime)
Korrigjim optik i lentes:
- Korrigjim i ndriçimit periferik (foto dhe video)
- Korrigjim i aberracionit kromatik (foto dhe video)
- Korrigjim i shtrembërimit (gjatë ose pas shkrepjes të fotografive)
- Korrigjim i shpërhapjes (foto dhe video)
- Digital Lens Optimizer (gjatë ose pas shkrepjes së fotove)
Ndryshim madhësie në M1, M2 ose S 3
Përpunimi i imazhit RAW - vetëm gjatë Rishikimit të imazhit
Prerje e fotove/rrotullim (formate kuadri 3:2, 16:9, 4:3, 1:1, 2:3, 9:16, 3:4)
Ekspozime të shumta

Modalitetet e lëvizjes

Single, Continuous L, Continuous H, Self timer (2s+remote, 10s+remote), shkrepje e butë njëshe S, shkrepje e butë e vazhduar

Continuous Shooting

Nr. maks. Afro 16 ps.
Nr. maks. 20 fps në modalitetin "Live View" me pasqyrë të kyçur me ekspozim dhe gjurmim vetëfokusimi
(shpejtësia ruhet për një numër të pakufizuar JPEGs ose për 1000 foto RAW) 4

Metoda Live View

Tipi

Treguesi elektronik i kuadrit me sensorin e imazhit

Mbulimi

Afro 100% (horizontalisht dhe vertikalisht)

Niveli i Kuadrove

Për foto 29,97 fps/për filma 59,94 fps/29,97 fps (NTSC) 50,00 fps/25,00 fps (PAL)

FOKUSIMI

Fokusimi Manual (Zmadhon imazhin 5x ose 10x në të gjitha pikat në ekran)
Vetëfokusim: Dual Pixel CMOS AF (Face+Tracking
Fokusi automatik AF i pikës
Vetëfokusim 1-pikësh
Zona e zgjerimit të vetëfokusimit:
Zona e zgjerimit të vetëfokusimit: Rrethore
Vetëfokusim zone
Vetëfokusimi me zonë të madhe: Vertikal
Vetëfokusimi me zonë të madhe: Horizontal)

Matja

Matja vlerësuese në kohë reale me sensorin e imazhit (384 zona)
Matje e pjesshme (rreth 5,8% e ekranit të "Live View")
Matje në pikë (rreth 2,9% e ekranit të "Live View")
Matja e qendrës mesatare të përafërt
Koha aktive e matjes mund të ndryshohet

Opsionet e Shfaqjes

Ndërfaqja e rrjetëzuar (x3), informacion bazë për shkrepjen, informacion i detajuar për shkrepjen, histogram, nivel elektronik

Lloji i skedarit

Lloj imazhi i palëvizshëm

JPEG: 10 mundësi kompresimi
HEIF: 10 opsione ngjeshjeje (10 bit, 422 BT2100)
RAW: RAW, CRAW
Përputhet me Exif 2.31 dhe rregullin e dizajnit për sistemin e skedarëve të kamerës 2.0
Përputhet me Digital Print Order Format [DPOF] Version 1.1

Rregjistrimi në të njëjtën kohë RAW+JPEG

Po, çdo kombinim i RAW + JPEG/HEIF i mundshëm, ka formate të veçanta për karta të veçantë

Madhësia e Imazhit

JPEG/HEIF: (L) 5472×3648, (M1) 4368×2912, (M2) 3648×2432, (S) 2736×1824
HEIF: 5472×3648
RAW: (RAW/C-RAW) 5472×3648

Dosjet

Dosjet e reja mund të krijohen dhe zgjidhen me dorë

Numërimi i Skedarëve

(1) Numëri i Njëpasnjëshëm
(2) Rivendosja Automatike
(3) Rivendosja Manuale

Film EOS

Lloji i Filmit

RAW: CRM 12bit - Audio: Linear PCM
Video MP4: 4K (8bit MPEG4 AVC/H.264, 10bit MPEG4/HEVC me "Canon Log"), Full HD - MPEG4 AVC/H.264, Audio: Linear PCM
MP4 Video: Full HD IPB light - MPEG4 AVC/H.264, Audio: AAC

Madhësia e Filmit

4K RAW (5496×2904) - (23,98; 24; 25; 29.97; 50; 59,94 fps)
4K DCI (17:9) - 4096×2160 (23,98; 24; 25; 29,97; 50; 59,94 fps) kuadër i brendshëm ose ndërmjetës plus "IPB light"
4K UHD (16:9) - 3840×2160 (23,98; 25; 29,97; 50; 59,94 fps) kuadër i brendshëm ose ndërmjetës plus "IPB light"
4K DCI e prerë (17:9) - 4096×2160 (23,98; 24; 25; 29,97; 50; 59,94 fps) kuadër i brendshëm ose ndërmjetës plus "IPB light"
Full HD (16:9) - 1920×1080 (23,98; 24; 25; 29,97; 50; 59,94 fps) kuadër i brendshëm ose ndërmjetës plus "IPB light"

Regjistrimi paralel

Po: RAW në kartën e folesë 1, Proxy (MP4) në kartën e folesë 2

Colour Sampling (Regjistrim i brendshëm)

4K - YCbCr4:2:2 (8-bit)
Full HD/HD - YCbCr4:2:0 (8 bitë)

Canon Log

Po, Canon Log 1 dhe Canon Log 3

Gjatësia e Filmit

4K dhe Full HD - Kohëzgjatja maks. 29min 59sek. (përjashtuar filmat High Frame Rate). Pa limit 4 GB për skedarët me kartë exFAT CF.

Film High Frame Rate

Video MOV: Full HD - 1920 x 1080 në 100 fps ose 119.9 fps
Regjistruar si film me shpejtësi 1/4 me lëvizje të ngadaltë
Regjistrim maksimal skene njëshe deri në 7 min e 29 sek.

4K Frame Grab

E mundshme kapja e imazhit të palëvizshëm JPEG 8,3 megapikselë nga filmi 4K

Bitrate / Mbps

5,5 K RAW: (50/59.94p) afro 2600Mbps
5.5K RAW (Light): (50/59.94p) afro 1500Mbps
5.5K RAW: (30/25/24/23.98p) afro 1800 Mbps
5.5K RAW (Light): (30/25/p) afro 760Mbps
5.5K RAW (Light): (24/23.98p) afro 600Mbps

"Canon Log" joaktiv (H264 MP4)
4K DCI (50/59.94p): ALL-I afro 940 Mbps, IPB afro 230 Mbps, IPB (Light) 120 Mbps
4K DCI (29.97p/25.00p/24.00p/23.98p): ALL-I afro 470 Mbps, IPB afro 120 Mbps, IPB (Light) 60 Mbps
4K DCI e prerë (50/59.94p): ALL-I afro 940 Mbps, IPB afro 230 Mbps, IPB (Light) 120 Mbps
4K DCI e prerë (29.97p/25p/24.00p/23.98p): ALL-I afro 470 Mbps, IPB afro 120 Mbps, IPB (Light) 60 Mbps
4K UHD (50/59.94p): ALL-I afro 940 Mbps, IPB afro 230 Mbps, IPB (Light) 120 Mbps
4K UHD (29.97p/25p): ALL-I afro 470 Mbps, IPB afro 120 Mbps, IPB (Light) 60 Mbps
Full HD 119.90p/ 100p): ALL-I: afro 360 Mbps
Full HD (59.94p/50.00p:) ALL-I: afro 180 Mbps, IPB 60 Mbps, IPB (Light) 35 Mbps
Full HD (29.97p/25p): ALL-I: afro 90 Mbps, IPB: afro 30 Mbps, IPB light: afro 12 Mbps

"Canon Log" aktiv (H265 MP4)
4K DCI (50/59.94p): ALL-I afro 1000 Mbps, IPB afro 340 Mbps, IPB light: afro 170 Mbps
4K DCI (29.97p/25.00p/24.00p/23.98p): ALL-I afro 470 Mbps, IPB afro 170 Mbps, IPB light: afro 85 Mbps
4K DCI e prerë (50/59.94p): ALL-I afro 1000 Mbps, IPB afro 340 Mbps, IPB light: afro 170 Mbps
4K DCI e prerë (29.97p/25p/24.00p/23.98p): ALL-I afro 470 Mbps, IPB afro 170 Mbps, IPB light: afro 85 Mbps
4K UHD (50/59.94p): ALL-I afro 1000 Mbps, IPB afro 340 Mbps, IPB light: afro 170 Mbps
4K UHD (29.97p/25p): ALL-I afro 470 Mbps, IPB afro 170 Mbps, IPB light: afro 85 Mbps
Full HD 119.90p/ 100p): ALL-I: afro 470 Mbps
Full HD (59.94p/50.00p:) ALL-I: afro 230 Mbps, IPB afro 90 Mbps, IPB light: afro 50 Mbps
Full HD (29.97p/25p): ALL-I: afro 135 Mbps, IPB: afro 45 Mbps, IPB light: afro 28 Mbps

Dual Card Recording

Po

Mikrofoni

Mikrofonat stereo të integruar (48 kHz, 16 bitë x 2 kanale)

Ekran HDMI

Vetëm monitor i jashtëm, vetëm monitori i jashtëm pa shfaqje informacioni ose njëkohësisht në kamera dhe në monitor të jashtëm

Dalje HDMI

Mund të kryhet dhe regjistrim 4K dhe Full HD, YCbCr 4:2:0 i pangjeshur, 8-bit BT709, ose YCbCr 4:2:2, 10-bit BT2020 me dalje zëri të "Canon Log" përmes HDMI

FOKUSIMI

Dual Pixel CMOS AF me Zbulimin e fytyrës dhe AF me gjurmim, Movie Servo AF Fokusi manual

ISO

100-25600 (në rritje 1/3-hapëshe) ISO mund të zgjerohet në H1: 51200, H2: 102400, H3: 204800 (zgjidhet te "Custom Function")

IS dixhital i filmit

Po, zona e figurës kur aktivizohet: reduktohet me 10%

Veçori të tjera

GPS

Të integruara - gjatësia gjeografike, gjerësia gjeografike, lartësia mbi nivelin e detit, brezi UTC
• GPS satelitor (SHBA)
• GLONASS satelitor (Rusi)
• Quasi-Zenith Satellite Michibiki (Japoni)

Funksionet e Personalizuar

38 funksione të personalizueshme

Etiketimi i të Dhënave Meta

Autori, të drejtat e autorit, Vlerësimi i figurës (0-5 yjes) GPS, Vlerësimi, IPTC (regjistrohet me "EOS Utility"/ në distancë nga shfletuesi / aplikacion transferimi skedarësh mes pajisjeve portative)

Paneli LCD (EL) / ndriçimi i butonave

Po/Po

Qëndresa ndaj Ujit/Pluhrit

Po

Përkujtues me zë

Po

Sensor Inteligjent Orientimi

Po

Histogrami

Ndriçimi: Po
RGB: Po

Zmadhimi i rishikimit

1,5x - 10x

Formatët e Shfaqjes

(1) Imazh i vetëm me informacion (2 nivele)
(2) Imazh i vetëm
(3) Indeks me 4 imazhe
(4) Indeks me 9 imazhe
(5) Indeks me 36 imazhe
(6) Indeks me 100 imazhe
(7) Kalo në ekran
(8) Modifikim filmi
(9) Procesimi Raw
(10) Vlerësim

Mbrojtja nga Fshirja e Imazhit

Fshini mbrojtjen e imazheve një nga një, të dosjes ose kartës

Fshirja e Imazhit

Një imazh, i zgjedhur, dosja, karta ose të gjitha të pambrojtura

Kohëmatësi Automatik

2 ose 10 sek.

Kategoritë e Menysë

(1) Menyja e shkrepjes 1-4 (foto/video të veçuara)
(2) Menyja e vetëfokusimit 1-5
(3) Rrjeti 1
(4) Menyja e luajtjes 1 - 3
(5) Menyja e konfigurimit 1- 5
(6) Funksionet e personalizueshme 1- 9
(7) Menyja ime (1-5 me zgjedhje nga përdoruesi)

Gjuhët e Menysë

Anglisht, gjermanisht, frëngjisht, holandisht, danisht, portugalisht, finlandisht, italisht, norvegjisht, suedisht, spanjisht, greqisht, rusisht, polonisht, çekisht, hungarisht, rumanisht, ukrainisht, turqisht, arabisht, tajlandisht, kinezishte e thjeshtuar, kinezishte tradicionale, koreanisht, indonezisht, malajzisht dhe japonisht.

Përditësimi i Firmuer

Përditësimi i mundshëm nga përdoruesi. (Kamera, objektivi, WFT, External Speedlite)

Materialet e Trupit

Përzierje magneziumi

Ndërfaqja

Kompjuter

USB 3.1 Gen 2 (PTP)

Wi-Fi

LAN me valë (IEEE802.11b/g/n) (vetëm 2,4 GHz), me mbështetje për "Bluetooth"5 - Funksionet e mbështetura - "EOS Utility", celular, ngarkim në internet

Tjetër

HDMI (mini), mikrofon i jashtëm (minifole stereo) fole kufjesh, RJ-45, terminal lëshimi në distancë N3, fole "Flash PC"

Karta e Kujtesës

Tipi

CFexpress 1.0 Type B

Sistemi operativ i mbështetur

PC

"Windows 8.1" dhe "Windows 10" (nuk mbështetet modaliteti i tabletës)

Macintosh

OS X v10.12, 10.13, 10.14,10.15, 11

Programi kompjuterik

Tjetër

EOS Utility 3, Picture Style Editor, program WFT, aplikacion "Camera connect" (iOS/android), aplikacion transferimi skedarësh mes pajisjeve portative (iOS/android)

Manipulimi i imazhit

Digital Photo Professional 4, Digital Photo Professional Express for iPad (RAW Image Processing),

Burimi i Energjisë

Bateri

Bateri e karikueshme me jone litiumi LP-E19, LP-E4N
(Jepet bateri LP-E19)

Jeta e baterisë

Shkrepja me inkuadrues afro 2850 (në 20°C) 6
Shkrepja me inkuadrues afro 2360 (në 0°C) 7
Pamja e drejtpërdrejtë: afro 610 (në 20°C) 8
Pamja e drejtpërdrejtë: afro 530 (në 0°C) 9
Filmimi në 4K afro 2 orë e 20 min (në 20°C) (filmi "Servo AF" joaktiv)

Kontrolli i baterisë

Shfaqet automatikisht në 6 nivele

Kursimi i Energjisë

Energjia fiket pas 1, 2, 4, 8, 15 ose 30 min.

Furnizimi me energji AC

Ushqyes AC-E19/DR-E19

Aksesorët

Lentet

Të gjitha lentat EF (përjashtuar lentat EF-S)

Blici

Canon Speedlites (EL-1, EL-100, 90EX, 220EX, 270EX, 270EX II, 320EX, 380EX, 420EX, 430EX, 430EX II, 430EX III, 470EX AI, 550EX, 580EX, 580EX II, 600EX-RT, 600EX, 600EX-II RT, Macro-Ring-Lite MR-14EX , Macro-Ring-Lite, MR-14EX II, Macro Twin Lite MT-24EX, Speedlite Transmitter ST-E2, Speedlite Transmitter ST-E3-RT, Speedlite Transmitter ST-E3-RT V2)

Telekomanda/Çelësi

Telekomanda me kontakt të tipit E3 dhe "Speedlite 600EX-II-RT"

Furnizimi me energji dhe ngarkuesit e baterisë

Paketë baterie LP-E19, paketë baterie LP-E4N, karikues baterie LC-E19, ushqyes AC-E19 / DR-E19

Tjetër

Transmetues skedarësh me valë WFT-E9, Eyecup Eg, objektiv rregullimi dioptrik i serisë "Eg" me skelet gome "Eg", kupë antimjegull "Eg", këndgjetës C, rrip dore E1/E2

  1. Numri i pikave AF, pikave AF me tip të ndërthurur dhe pikave AF me tip të ndërthurur të dyfishtë varen nga lentja e përdorur
  2. Me objektiva 50 mm në pafundësi, -1 dpt
  3. Nxjerrjes së pozave nga filmimet 4K nuk mund t'i ndryshohen përmasat
  4. Madhësia e skedarit, numri i pozave të mundshme dhe seria maksimale mund të ndryshojnë në varësi të kushteve të shkrepjes (duke përfshirë JPEG/HEIF cilësie figure: 8, subjektin, markën e kartës së memories, shpejtësinë ISO, "Picture Style", dhe "Custom Function" etj.).
  5. Përdorimi i Wi-Fi mund të kufizohet në disa vende ose rajone.
  6. Bazuar në standardin CIPA dhe duke përdorur bateritë dhe formatin e kartës së memories të përfshirë me kamerën, përveçse kur tregohet ndryshe
  7. Bazuar në standardin CIPA dhe duke përdorur bateritë dhe formatin e kartës së memories të përfshirë me kamerën, përveçse kur tregohet ndryshe
  8. Bazuar në standardin CIPA dhe duke përdorur bateritë dhe formatin e kartës së memories të përfshirë me kamerën, përveçse kur tregohet ndryshe
  9. Bazuar në standardin CIPA dhe duke përdorur bateritë dhe formatin e kartës së memories të përfshirë me kamerën, përveçse kur tregohet ndryshe