PRINTERË E FAKSE PËR ZYRA

Printerë me një funksion

Printimi cilësor është më i lehtë se kurrë më parë, me printerët tanë mahnitës njëfunksionalë.
i-SENSYS

Printerë njëfunksionalë, me ngjyra

Printim i thjeshtë me ngjyra, me printerët tanë produktivë dhe të qëndrueshëm për zyra

 • Printerë njëfunksionalë, me ngjyra

  Seria i-SENSYS X C1530P II

  Njësojini proceset tuaja të printimit me printim të shpejtë, mbështetje për dy rrjete dhe një kapacitet të zgjerueshëm letre prej deri në 2300 fletë.
 • Printerë njëfunksionalë, me ngjyra

  i-SENSYS X C1946P

  Një printer me ngjyra A3 cilësie të lartë, ideal për rritjen e kapaciteteve të punonjësve dhe me përforcim efikasiteti në ambiente printimi voluminoz.
 • Printerë njëfunksionalë, me ngjyra

  i-SENSYS X C1333P

  Printer njëfunksional, me ngjyra, A4, tryeze, me rezultate vibrante të cilësisë së lartë.
 • Printerë njëfunksionalë bardhezi

  Gëzoni cilësi koherente dhe produktivitet të lartë nga printerët tanë bardhezi

 • Printerë njëfunksionalë bardhezi

  i-SENSYS X 1440P Series

  Printerë me shpejtësi të lartë njëfunksionalë me siguri të fortë. Projektuar për të rritur produktivitetin dhe për të krijuar një përvojë të shtruar përdorimi.
 • Printerë njëfunksionalë bardhezi

  Seria i-SENSYS X 1800P

  Printerë me shpejtësi të lartë, volum të lartë, me fleksibilitet të shtruar. Projektuar për të rritur produktivitetin në organizatat e mesme dhe të mëdha, dhe ideal për ata që dëshirojnë të zgjerojnë flotën e tyre të pajisjeve.
 • Printerë njëfunksionalë bardhezi

  i-SENSYS X 1643P

  Pajisje e besueshme bardhezi në A4 që ofron konfigurim fleksibël për printim në lloje me përmasa të shumta materiali.
 • Produkte të arkivuara

  Shfletoni arkivin e produkteve të biznesit të Canon për të gjetur faqen e produkteve për modelet e ndërprera të printerëve/skanerëve tuaj.

  KONFIGURUESI I PRINTERIT PËR ZYRA

  JU DUHET NDIHMË TË ZGJIDHNI NJË PRINTER ZYRE?

  Përdorni funksionin tonë të konfiguruesit për të gjetur një printer zyre që u përshtatet nevojave tuaja
  Business people meeting around desk in office

  Mbështetja për printerin tuaj Canon

  Shkarkoni drajverë, firmuerë e manuale dhe përfitoni akses në mbështetjen teknike në internet, në burime dhe në zgjidhjen e problemeve për printerin tuaj Canon.

  Produkte, zgjidhje dhe shërbime përkatëse

 • imageRUNNER ADVANCE DX C3900 series

  PRINTERËT

  Printoni, fotokopjoni, skanoni dhe dërgoni fakse pa vështirësi me katalogun tonë të gjerë të printerëve
 • GALLERY_Hotel Reception_Scanner on desk

  SKANERË

  Skanojini dhe ruajini dokumentet me shpejtësi, efikasitet dhe qëndrueshmëri
 • work professionals looking at laptop

  SOFTUER

  Transformoni biznesin tuaj duke rritur efikasitetin dhe duke përmirësuar rendimentin me Workspace Business Software.
 • work professionals working in an office

  SHËRBIMET

  Shërbimet e ciklit të jetës së pajisjes

  Me gamën tonë të gjerë të shërbimeve, mund t'ju mbështesim gjatë gjithë rrugëtimit nga zbatimi te mirëmbajtja e deri te zgjidhjet e nxjerrjes nga përdorimi.
 • Mësoni më shumë rreth printerëve tanë njëfunksionalë.