Program

Workspace Business Software

Zbuloni zgjidhjet programatike të Canon dhe për të realizuar efikasit in në hapësirën e punës dhe për të transformuar biznesin tuaj.

Menaxhimi i printimit dhe i pajisjeve

Shpenzoni më pak kohë në administrim dhe më shumë në aktivitetet thelbësore të biznesit tuaj duke ju mundësuar t'i menaxhoni më lehtë pajisjet, politikat e printimit dhe të kontrolloni kostot.
Shikoni të gjithë softuerët
Award-winning digital transformation in action in the office
 • uniFLOW

  Menaxhoni të gjitha pajisjet tuaja të printimit dhe të skanimit nga një zgjidhje e vetme.

 • uniFLOW Online

  Menaxhim i fuqishëm i printimit dhe i skanimit, përmes resë kompjuterike.

 • iWEMC

  Një zgjidhje e përshkallëzueshme për menaxhimin e flotës së pajisjeve për të përmirësuar produktivitetin.

 • eMaintenance

  Shpenzoni më shumë kohë në aktivitetet bazë të organizatës suaj duke ia kaluar programit eMaintenance kujdesin e menaxhim-administrimit të të gjitha pajisjeve tuaja Canon MFP dhe SFP të lidhura në rrjet.

 • Cloud Connector

  Përmirësoni efikasitetin, produktivitetin dhe bashkëpunimin me një zgjidhje intuitive dhe të besueshme në renë kompjuterike, e cila nuk kërkon administrator IT.

 • Document Scanning and Information Capture Software

  Mësoni program novatore regjistrimi për kompjuter, MFD ose celularë që përdor automatizimin dhe inteligjencën për të reduktuar detyrat manuale që hanë kohë.
  Shikoni të gjithë softuerët
  Working professionals smiling and looking at a laptop
 • IRISXtract

  Një zgjidhje për të klasifikuar dokumentet dhe për të nxjerrë automatikisht të dhëna thelbësore.

 • IRISPowerscan

  Skanoni, regjistroni, sistemoni, indeksoni dhe eksportojini me shpejtësi dokumentet si skedarë tërësisht të kërkueshëm.

 • Kofax eCopy ShareScan

  Automatizoni ciklet e brendshme dhe të jashtme të punës me dokumente.

 • Scan2x

  Program inteligjent skanimi për të ndihmuar me optimizimin e proceseve të biznesit.

 • CaptureOnTouch Pro

  Program praktik dhe efikas për skanimin dhe organizimin e dokumenteve në grupe.

 • Menaxhim dokumentesh dhe automatizim procesesh

  Përforconi transformimin tuaj digjital me programe të projektuara për të rritur efikasitetin e cikleve tuaja të punës në menaxhimin e përmbajtjeve dhe proceset e biznesit.
  Shikoni të gjithë softuerët
  work professionals looking at laptop

  Softuer administrimi

  Përmirësoni efikasitetin e komunikimeve tuaja me klientët ndërsa përmirësoni produktivitetin, sigurinë dhe efikasitetin tuaj me këto zgjidhje programesh për biznesin.
  Shikoni të gjithë softuerët
  një imazh punonjësish që punojnë në një zyrë

  Programe të tjera

  Eksploroni programe të tjera të zhvilluara për të optimizuar proceset, përmirësuar produktivitetin dhe përmirësoni cilësinë në të gjithë biznesin tuaj.

  Work professional working on her laptop

  Dokumentet ligjore për programet e Canon

  Mund të shikoni ose shkarkoni marrëveshjet e licencës së përdoruesit fundor (EULA), përshkrimet e shërbimit, kushtet e përdorimit etj. për zgjidhje të ndryshme programatike për biznesin.

  JU DUHET NDIHMË?

  Shikoni si mund të përfitojë biznesi juaj nga programet e Canon për biznesin