Programe

IRISXtract™

"IRISXtract™" i klasifikon automatikisht dokumentet tuaja dhe vjel të dhënat thelbësore.

Na kontaktoni

IRISXtract™

Optimizoni përpunimin e dokumenteve

Transferojeni më shpejt informacionin përkatës drejt aplikacioneve tuaja dhe më me efikasitet se kurrë më parë, me anë të platformës sonë të proceseve të biznesit me bazë inteligjence artificiale.

Përfitimet kryesore

Benefits Benefits

Lehtësoni ngarkesën e punës

Benefits Benefits

Ulni shpenzimet operative

Benefits Benefits

Rrisni efikasitetin

Benefits Benefits

Optimizoni proceset e biznesit

Klasifikim dokumentesh me bazë inteligjence artificiale

Një motor novator klasifikimi me bazë inteligjence artificiale ju lejon të skanoni apo importoni grupe të mëdha dokumentesh të ndryshme pa qenë nevoja për përgatitje manuale (njohje teksti dhe veçim).

Vjelje inteligjente e të dhënave

Regjistrimi dhe vjelja e të dhënave bazohet në një qasje forme të lirë, teksti të plotë, që do të thotë pa shabllone, pa konfigurim manual apo trajnim të komplikuar.

Integrim i përsosur

"IRISXtract™" përshtatet më së miri me mënyrën si drejtoni biznesin tuaj, duke u integruar më së miri me shumicën e aplikacioneve të palëve të 3-ta.

IRIS_Image_Module

Tërësisht i shkallëzueshëm

Çfarëdo dokumentesh që ju duhet të procesoni dhe sado që të jenë, "IRISXtract™" ia del pa u lodhur me çfarëdo kërkese.

Platformë fleksibël

"IRISXtract™" mund të instalohet në ambientet tuaja ose të hapet nga reja kompjuterike, ndërsa mbështet dhe përdorimin e shumë aplikacioneve (procese të ndryshme njëherësh), edhe përdorim nga shumë klientë (i njëjti proces për klientë të ndryshëm).

Nën pronësinë e "Canon"

Platforma "IRISXtract™" dhe teknologjitë që e përshkojnë, si p.sh. njohja e optike e germave (OCR) të dokumenteve dhe ngjeshja e tyre, janë zhvilluar brenda "Canon Group", për të pasur qetësinë e duhur mendore.

IRIS_Image_Module

Veçoritë kryesore

Key Features Key Features

Klasifikim dokumentesh me bazë inteligjence artificiale

Key Features Key Features

Vjelje inteligjente e të dhënave

Key Features Key Features

Mbështetje për shumë aplikacione dhe shumë kanale

Key Features Key Features

Zbatime efikase

Mësoni më shumë rreth "IRISXtract™", kontaktoni me ekspertët tanë.

Aplikacionet e përpunimit të dokumenteve "IRISXtract™"

Një numër konfigurimesh të paracaktuara të "IRISXtract™" janë zhvilluar për t'u dhënë zgjidhje problemeve të caktuara me aplikacionet. Mësoni se si drejtpërdrejt në faqet e dedikuara të "IRISXtract™".

Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

Zbuloni produkte dhe zgjidhje të ndryshme të "Canon" që mund t'u përgjigjen gjithashtu nevojave tuaja.

Nuk jeni të sigurt se cilat produkte ju duhen për biznesin tuaj?

FLISNI ME EKIPIN TONË