SOFTUERI

IRISPowerscan™

Zgjidhja e shpejtësisë së lartë për regjistrimin e dokumenteve me volume të larta, duke përmirësuar efikasitetin tuaj nga regjistrimi e deri tek integrimi i të dhënave të biznesit.

Na kontaktoni 

Shkarkoni broshurën

IRISPowerscan

Përshpejtoni proceset tuaja të punës

Skanoni, regjistroni, rendisni, indeksoni dhe eksportojini me lehtësi dokumentet si skedarë tërësisht të kërkueshëm në kohë dyfish më të shpejtë.

Përfitimet kryesore

Save time Save time

Kurseni kohë

Boost productivity Boost productivity

Rritni produktivitetin

Eliminate errors Eliminate errors

Eliminoni gabimet

Enjoy fast ROI Enjoy fast ROI

Gëzojuni kthimit të shpejtë të investimit

Regjistrim më i shpejtë i të dhënave

Arkitektura e sapotrupëzuar 64-bitëshe e bën regjistrimin dhe eksportimin e dokumenteve dhe deri në gjashtëfish më të shpejtë se më parë.

Përpunim i fuqishëm i figurës

Rriteni edhe më tej produktivitetin me anë të teknologjisë së përpunimit të fuqishëm të figurës. Kemi kryer përmirësime në shfrytëzimin e fuqisë së procesorit për të përshpejtuar menjëherë aftësitë e skanimit dhe të përpunimit.

Më se fleksibël

Mbështetja për markat e njohura të skanerëve, mundësia e importimit të skedarëve nga dosjet e monitoruara, si dhe shërbimet e resë kompjuterike garantojnë fleksibilitet optimal.

Block 1

Asistent për gjetje teksti

Përdorni asistentin praktik për gjetjen e tekstit për të përcaktuar një term dhe të dhënat e tij përkatëse (si tekst apo shprehje-filtër) për vjelje të dhënash specifike - pa nevojë e përvojës në programim.

Renditja e përparuar

Eliminoni proceset e zakonshme të identifikimit të dokumenteve duke i renditur tanimë automatikisht sipas llojit me anë të barkodeve, zonave të njohjes së tekstit (OCR), termave dhe teknologjisë "IRISFingerprint™".

Block 2

Indeksim mbresëlënës

Teknologjitë novatore të njohjes ndërthuren për të sjellë një rendiment të fuqishëm në indeksim, duke i drejtuar dokumentet dhe metadatat përkatëse në destinacionet e duhura.

Konvertimi i fuqishëm

Përfitoni njohje teksti në mbi 130 gjuhë me anë të teknikës së shumëvlerësuar OCR. Dokumentet mund të konvertohen në një larmi formatesh, duke përfshirë PDF me ngjeshje hiper të lartë që ju kursejnë hapësirë.

Block 2

Veçoritë kryesore

HighSpeed_Icon@2x HighSpeed_Icon@2x

Skanim i shpejtësisë së lartë me arkitekturë 64-bitëshe

Productivity_Icon@2x Productivity_Icon@2x

Përpunim i fuqishëm i figurës për produktivitet më të lartë

Finder_Icon@2x Finder_Icon@2x

Asistent për gjetjen e tekstit, për regjistrimin e të dhënave specifike

One_Click_Icon@2x One_Click_Icon@2x

Indeksimi me saktësi të lartë dhe miratimi me një klikim

Mësoni më shumë për "IRISPowerscan™", kontaktoni me ekspertët tanë.

Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

Zbuloni produkte dhe zgjidhje të ndryshme të "Canon" që mund t'u përgjigjen gjithashtu nevojave tuaja.

Nuk jeni të sigurt se cilat produkte ju duhen për biznesin tuaj?

FLISNI ME EKIPIN TONË