uniFLOW

Një zgjidhje softueri e integruar në ambientet tuaja për të menaxhuar të gjitha pajisjet dhe flukset e punës për printimin dhe skanimin.

Woman in grey jumper leans hands on table, chatting with a bald man and a woman wearing a green cardigan who sit in front of a laptop, tablet device and phone.

Printoni nga çdo vend, në çdo pajisje

Çlirojeni biznesin tuaj nga kufizimet e printimit dhe skanimit me uniFLOW
- një platformë inuitive që ju përfaqëson në nivelin tuaj.

Mbroni sigurinë e dokumenteve

Informacionet mbahen të sigurta nga vërtetimi i fuqishëm i përdoruesve nga uniFLOW, i cili minimizon rrezikun për dokumentet delikate duke regjistruar dhe duke kufizuar aksesin.

Merrni kontrollin mbi kostot

Monitoroni me saktësi shpenzimet për printimin, skanimin dhe kopjimin. uniFLOW zvogëlon kostot me veçoritë inteligjente që caktojnë rregullat, fshijnë automatikisht printimet e parealizuara dhe printojnë vetëm dokumentet e nevojshme.

Rritni produktivitetin

Krijoni flukse pune të personalizuara për të regjistruar, ndarë dhe ruajtur dokumentet dixhitale. Orientimi i punës nga uniFLOW eliminon shqetësimet gjatë printimit duke i drejtuar punët autoamtikisht te pajisja më e mirë.

Young woman with long wavy blonde hair and middle-aged woman with dark hair in a bun look at papers spread out on a white table in front of an exposed brick wall.

Përputhshmëri për të gjithë ciklin e jetës

Me mbështetjen e mjediseve me pajisje të përziera dhe me shumë shitës, Canon uniFLOW integrohet me pajisjet tuaja ekzistuese - duke përfshirë edhe pajisje jo të Canon - kështu që mund ta maksimizoni investimin tuaj në pajisjet tuaja.

Shikoni gamën
Out of focus woman sits at a black desk with desktop computer, papers and a pair of black glasses, typing on a smartphone.

Liria në printim

Merrni printimin e sigurt në lëvizje si një standard për kompaninë tuaj, pa kosto ose investime shtesë - mund të zgjidhni të printoni nga çdo pajisje, kudo ku jeni.

Integrim i lehtë

Platforma unike e uniFLOW zbaton një softuer drejtues universal të printimit për të gjithë punonjësit, duke lejuar printimin nga çdo vend - edhe nga pajisje jo të Canon - me një konfigurim të shkallëzueshëm.

Skanimi me thjeshtësi

Regjistroni, ndani dhe ruani me lehtësi dokumentet dixhitale, falë imazheve me cilësi të lartë dhe nxjerrjes së saktë të të dhënave me veçorinë OCR. Personalizoni flukset e punës së skanimit për një siguri më të lartë.

Man with beard wearing light blue shirt leans over a desk spread with papers and a model of a building, looking at a smartphone.

Një platformë për menaxhimin e printimit, skanimit dhe të pajisjeve

I instaluar në serverin tuaj, uniFLOW krjion procese inteligjente të dokumenteve për bizneset tuaja të vogla dhe mesatare.

Two men wearing blue shirts, one with a beard, crowd round a desk, pointing at a large computer screen.

Një platformë e vetme e integruar e menaxhimit

Çdo pajisje

Printoni në mënyrë të sigurt nga çdo pajisje e lidhur në zyrë

Skanimi i shpejtë

Krijoni flukse pune dhe destinacione të personalizuara të skanimit

Menaxhoni grupin tuaj të pajisjeve

Monitorimi i kostos, vërtetimet e përdoruesve dhe kontrolli i funksioneve

Printimi i prodhimit

Menaxhoni të gjitha kërkesat e printimit me një aplikacion të vetëm

Printimi portativ

Printoni kur jeni në lëvizje nga çdo vend dhe në çdo pajisje

Mbështetja për shumë shitës

Maksimizoni investimin tuaj për pajisjet me mbështetjen për pajisje të përziera

Modernizoni menaxhimin e regjistrimit dhe të prodhimit me uniFLOW

Po kërkoni për një zgjidhje të bazuar në renë kompjuterike?

Me menaxhimin në renë kompjuterike, uniFLOW Online zvogëlon kostot e shtuara për teknologjinë e informacionit dhe kursen hapësirën ruajtëse fizike, ndërkohë që ofron një menaxhim të përparuar të prodhimit të dokumenteve dhe printimin kur jeni në lëvizje.

Zbuloni më shumë
Two men and a woman wearing business smart/casual look at textile swatches and a laptop on a long desk covered in books, papers and folders.

Zgjidhje të ngjashme

Softueri përkatës

Produktet e lidhura

Menaxhoni me lehtësi sigurinë e informacioneve, menaxhimin e printimit dhe kostot

FLISNI ME EKIPIN TONË