Streamlined printing for faster, smarter working

Rezultati efikas
i dokumenteve

Printimi i modernizuar për të punuar më shpejt dhe me më shumë zgjuarsi.

Një shërbim printimi jo efikas e ngadalëson biznesin tuaj duke krijuar pengesa dhe ngarkesa të panevojshme.

Personeli harxhon kohë duke naviguar në sisteme komplekse që kufizojnë vendet ku mund t'i dërgojnë printimet e tyre dhe printerët e ndarë krijojnë rreziqe për sigurinë e të dhënave.

Përfitimet e daljes efikase të dokumenteve

Boost productivity Boost productivity

Rritni produktivitetin

Printimi plotësisht në rrjet thjeshton punën dhe minimizon ndërprerjet e punës

Save money Save money

Kurseni para

Monitorimi në largësi zvogëlon kostot e mirëmbajtjes

Gain control Gain control

Merrni kontrollin

Raportimi i të dhënave ju ndihmon të përmirësoni strategjinë tuaj të printimit

Improve security Improve security

Përmirësoni sigurinë

Teknologjia e sigurt e lëshimit mbron dokumentet delikate

Printimi i modernizuar për një të ardhme të qëndrueshme

Saved a million pages in the first three months, spending less on energy and consumables.
Ne kemi kursyer një milion faqe në tre muajt e parë, ndërkohë që kemi harxhuar më pak në energji dhe materiale konsumi.

David Clarkson

Armstrong Watson

Sfida

Firma britanike e kontabilitetit Armstrong Watson kishte nevojë që të përmirësonte shërbimin e printimit në 14 zyrat e saj, i cili ishte i paqëndrueshëm dhe i kushtueshëm në praktikë. Kompania kërkonte një zgjidhje të qëndrueshme, në përputhje me politikat për Përgjegjësinë sociale - të cilat kishin një ndikim të rëndësishëm në vendimmarrjen e klientëve.

Saved a million pages in the first three months, spending less on energy and consumables.
Canon helped the firm replace its original, mixed print fleet with just 43 multifunction devices.

Zgjidhja

Ne e ndihmuam kompaninë që të zëvendësonte pajisjet origjinale të ndryshme të printimit me vetëm 43 pajisje multifunksionale (MFD), të gjitha të drejtuara me anë të softuerit të menaxhimit të pajisjes dhe të dokumenteve uniFLOW nga Canon.

Përfitimet

Sot, Armstrong Watson ka një sistem printimi më të shpejtë që përdor 70% më pak pajisje. Kjo ka sjellë përmirësimin e produktivitetit, 50% më pak probleme shërbimi dhe kursime të mëdha në kosto. Përveç zvogëlimit të ndikimit mjedisor të kompanisë, kjo zgjidhje e ka ndihmuar atë po ashtu që të plotësojë nevojat e saj për sigurinë e të dhënave.

Improved productively, 50% fewer service issues and major cost savings.

Zbuloni se si Rezultati efikas i dokumenteve përmirëson mënyrën se si punoni.


FLISNI ME EKIPIN TONË

Si funksiononZgjidhjet kryesore

Easy to use, high performance laser printers that let you print, copy, scan and fax.

i-SENSYS

Printerë laser me rendiment të lartë dhe të lehtë në përdorim që ju lejojnë të printoni, të kopjoni, të skanoni dhe të dërgoni fakse. Seria përfshin pajisje multifunksionale të gatshme për rrjetin që e bëjnë të lehtë të ndani dokumentet nga kompjuteri ose pajisjet tuaja celulare.

imageRUNNER ADVANCE

Printerë multifunksionalë inteligjentë që rritin produktivitetin nëpërmjet regjistrimit të shpejtë dhe të saktë të dokumenteve, proceseve moderne të punës për dokumentet dhe një eksperience intuitive për përdoruesin.
Fast and accurate document capturing with streamlined document workflows
Digital colour printing presses that offer high performance and outstanding quality.

imagePRESS

Presa topografike dixhitale me ngjyra që ofrojnë rendiment të lartë dhe cilësi të jashtëzakonshme, seria imagePRESS përfshin një gamë të gjerë modelesh, për bizneset e të gjitha madhësive.

uniFLOW

Një sistem menaxhimi i integruar i printimit dhe skanimit në rrjet që ju ndihmon të menaxhoni kostot në lidhje me printimin, të rritni produktivitetin, të zvogëloni ndikimin tuaj mjedisor dhe të forconi sigurinë e dokumenteve.
Canon manage change efficiently
Kurseni para dhe kohë duke modernizuar shërbimin e printimit.