Document Digitisation lets you work faster and smarter by going paperless

Digjitalizimi i Dokumenteve

Punoni më shpejt dhe në mënyrë më të zgjuar duke eliminuar letrat.

Në botën e sotme digjitale përballesh me më shumë dokumente se kurrë, prandaj nëse nuk mund t'i përpunosh shpejt, biznesi fillon të ngadalësohet.

Përveçse është e kushtueshme t'i ruash, arkivimet e letrave pengojnë rendimentin duke e bërë të vështirë gjetjen dhe ndarjen e dokumenteve.

A mund të ketë dobi biznesi juaj nga dixhitalizimi i dokumenteve?

Benefits Benefits

Punoni më shpejt

Bëni të efektshme dhe automatike metodat e punës me dokumentet

Benefits Benefits

Përmirësoni ndarjen

Hapni të dhënat kudo që të jeni, në çfarëdo formati që ju duhet

Benefits Benefits

Kurseni para

Ulni kostot e printimit dhe ruajtjes së letrave

Benefits Benefits

Forconi sigurinë

Përpunoni, administroni dhe ruani informacionet në mënyrë më të sigurt

Eksploroni se si një zyrë pa letra mund të përshpejtojë biznesin tuaj.


FLISNI ME EKIPIN TONË

Si funksiononZgjidhjet kyçe

imageFORMULA improve information efficiency with our range of high quality document scanners

imageFORMULA

Përmirësoni efikasitetin e informacionit me gamën tonë të skanerëve të dokumenteve me cilësi të lartë për zyrat e të gjitha përmasave, përfshirë pajisjet portative, desktop-ët kompaktë dhe pajisjet e prodhimit.

imageRUNNER ADVANCE

Të fuqishme por të lehta në përdorim, këto pajisje multifunksionale kompakte A3 janë perfekte për zyrat e ngarkuara që kanë nevojë për printim dhe skanim me cilësi të lartë nga një pajisje e vetme.
imageRUNNER ADVANCE powerful easy to use compact A3 multifunctional devices
i-SENSYS compact high-speed multifunctional devices with mobile connectivity and cloud printing

i-SENSYS

Pajisje multifunksionale kompakte me shpejtësi të lartë të ndërtuara për të plotësuar nevojat e bizneseve të vogla dhe organizatave të mëdha gjithashtu, duke përfshirë lidhshmëri me pajisje portative dhe printim në cloud.
Zbuloni nivelin tjetër të produktivitetit duke eliminuar letrat.