Invoice Processing give more control, efficiency and transparency in Accounts Payable

Aktivizimi i zyrës së lëvizshme

Merrni aksesin për dokumentet tuaja kudo ku ndodheni, në çdo mënyrë që dëshironi.

Në botën e shpejtë të ditëve tona, ku profesionistët janë gjithmonë në lëvizje, ju keni nevojë për një teknologji që e mbështet mënyrën se si punoni.

Pa mjetet e duhura, përpunimi i dokumenteve me pajisjet celulare është i ngadaltë, me mundësinë për gabime dhe krijon rreziqe për sigurinë e të dhënave.

Përfitimet e Aktivizimit të zyrës së lëvizshme

Benefits Benefits

Kurseni kohë

Ndihmoni personelin tuaj të punojë më shpejt dhe më mirë kudo ku punojnë

Benefits Benefits

Përmirësoni shërbimin e klientit

Zvogëloni gabimet dhe vonesaat kur përpunoni dokumentet në lëvizje

Benefits Benefits

Forconi sigurinë

Punoni në çdo vend pa bërë kompromis për sigurinë e të dhënave tuaja

Benefits Benefits

Gjeni zgjidhjen më të mirë

Zgjidhni nga një mori ofertash të lëvizshme në paketa dhe të personalizuara

Çlirimi i forcës të punës në lëvizje

Canon’s state-of-the-art solution helped a mobile workforce
Zgjidhja e nivelit më të lartë e Canon ndihmoi për një rritje të ndjeshme të profilit tonë në sektorin tonë.

Ulrich Kühn

Mbështetja Teknike për Shitjet, Provinzial Rheinland

Sfida

Kompania gjermane e sigurimeve Provinzial Rheinland zbuloi se punonjësit e saj në lëvizje harxhonin shumë kohë për të kopjuar manualisht kontratat e vjetra të klientëve. Për këtë arsye, kompania po kërkonte një zgjidhje dixhitale që do t'i çlironte ata nga kjo ngarkesë për t'u fokusuar më shumë te klientët e tyre.

ImageFORMULA mobile scanners copy contracts in minutes
ImageFORMULA mobile scanners copy contracts in minutes

Zgjidhja

Pas testimit të disa opsioneve, Provinzial vendosi të ofronte skanerë të lëvizshëm imageFORMULA për anëtarët e personelit. Ultra kompaktë dhe të pajisur me veçoritë e skanimit të shpejtë në grupe, ata i kopjojnë kontaktet në pak minuta, për të cilat më parë duheshin orë të tëra.

Përfitimet

Punonjësit në lëvizje të Provinzial tani janë më produktiv dhe mund të fokusohen te shitjet, dhe jo te dokumentet. Përveç minimizimit të kostove të përpunimit të dokumenteve, dixhitalizimi i kontratave të vjetra eliminoi gabimet e shkaktuara nga kopjimi manual - duke bërë të mundur që kompania të ofronte një shërbim më të mirë për klientët.

Canon’s Mobile Office Enablement made the workforce more productive

Zbuloni fuqinë e Aktivizimit të zyrës së lëvizshme


FLISNI ME EKIPIN TONË

Si funksiononZgjidhjet kryesore

The Canon i-Sensys range can print, copy and scan

i-SENSYS

Me pajisje me rendiment të lartë dhe të lehta në përdorim që printojnë, skanojnë dhe dërgojnë fakse, gama i-SENSYS përfshin modele të gatshme për rrjet të projektuara për ndarjen e dokumenteve me lehtësi nga kompjuteri ose pajisjet celulare.

imageFORMULA

Ultra kompaktë dhe portativë, skanerët imageFORMULA janë të shpejtë, të lehtë në përdorim dhe idealë për zyrat e vogla dhe në shtëpi, ose kur punoni në lëvizje.
Canon imageFORMULA scanners are ultra-compact and portable
Canon imageRUNNER ADVANCE boost productivity

imageRUNNER ADVANCE

Printerë multifunksionalë inteligjentë që rritin produktivitetin nëpërmjet regjistrimit të shpejtë dhe të saktë të dokumenteve, proceseve moderne të punës për dokumentet dhe një eksperience intuitive për përdoruesin.

uniFLOW

Një sistem menaxhimi i integruar i printimit dhe skanimit në rrjet, uniFLOW ju ndihmon të punoni më shpejt dhe me më shumë efikasitet, ndërkohë që menaxhoni kostot në lidhje me printimin, zvogëloni ndikimin tuaj mjedisor dhe forconi sigurinë e dokumenteve.
UniFLOW helps you work faster and more efficiently
Jepuni anëtarëve të personelit mjetet që u duhen për të punuar më shpejt dhe me më shumë zgjuarsi kur janë në lëvizje.