PROGRAM

Scan2X™

Scan2x™ është një zgjidhje regjistrimi inteligjent të dokumenteve që e bën skanimin të thjeshtë për këdo.

njerëz duke parë dokumente rreth një tavoline

Thjeshtësi përmes softuerit inteligjent të skanimit

Fokusohuni në biznesin tuaj ndërkohë që Scan2x™ ju regjistron dokumentet. Teknologjia e përparuar zbaton konfigurimin e duhur, njeh të dhënat kryesore dhe i transferon në vendin e duhur. Thjesht.

Përfitimet kryesore

 • Thjeshtoni proceset e skanimit

 • Rrisni efikasitetin

 • Optimizoni proceset e biznesit

 • Fokusohuni në detyrat bazë

 • Na kontaktoni për të zbuluar më shumë.

  Gjithnjë intuitive

  Ndërfaqja me bazë ikonash e bën përdorimin të lehtë, ndërsa proceset e automatizuara i njohin në çast dokumentet, zgjedhin konfigurimet e duhura dhe nxjerrin informacionin e kërkuar.

  Fluksi efikas i punës

  Teknologjia e sofistikuar ju njeh dokumentet në çast – për shembull, duke përcjellë automatikisht një faturë të skanuar te departamenti i kontabilitetit.

  Transparencë e plotë

  Vendosni në radhë të parë sigurinë, pajtueshmërinë dhe përgjegjësinë me PIN për përdoruesit, kartat opsionale me rrëshqitje ose një lexues shenjash gishtash për një vijimësi të sigurt dhe me përgjegjësi për dokumentet.

  dy njerëz duke parë në një ekran kompjuteri

  Përputhje e plotë

  Siguroni pajtimin me rregulloret gjithnjë e në rritje, duke përfshirë redaktimin e të dhënave personale delikate për t'ju ndihmuar me respektimin e GDPR.

  Përdorim lokal ose me hostim në re kompjuterike

  Zgjidhni konfigurimin që i përshtatet më së miri biznesit tuaj me instalim në lokal ose abonim në internet me menaxhim të plotë.

  Integrim me sistemin tuaj

  Përfitoni integrim me Therefore™, Sharepoint™, OneDrive™, Google Drive™, FTP, shërbimet e resë kompjuterike e nga interneti, si dhe databazat.

  një person duke shkruar në një letër

  Veçoritë kryesore

 • Njohja automatike e dokumenteve

 • Nxjerrja e zërit të faturës

 • Përdorim me ekranin me prekje opsional

 • Teknologji kompresimi dhe OCR IRIS

 • Skanimi dhe verifikimi i pasaportave/kartave të identitetit

 • Përdorim lokal ose me hostim në re kompjuterike

 • Program celular për regjistrim 24/7 nga kudo

 • Zgjedhje

  Thjesht zgjidhni llojin e dokumentit për t'u skanuar

 • Skanim

  Dokumentet skanohen automatikisht

 • Indeksi

  Të dhënat e dokumenteve vilen automatikisht

 • Verifiko

  Funksione vizuale për administrimin e problemeve

 • Krijim dhe kompresim i dokumenteve

  Skedarët përkatës krijohen dhe kompresohen sipas rastit.

 • Eksportim

  Dokumentet i përcillen automatikisht departamentit/sistemit përkatës

  • Scan2x™ Online

   Gëzoni të gjitha përfitimet, por pa mirëmbajtjen e sistemit brenda infrastrukturës suaj IT përmes një zgjidhjeje me bazë renë kompjuterike.

  • Scan2x™

   Menaxhojini të gjitha nevojat së brendshmi me zgjidhjen tonë të provuar e të besuar të skanimit që ju njëson proceset për dokumentet.

  Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

  Zbuloni produkte dhe zgjidhje të ndryshme të "Canon" që mund t'u përgjigjen gjithashtu nevojave tuaja.

  Nuk jeni të sigurt se cilat produkte ju duhen për biznesin tuaj?