SOFTUER

CLOUD CONNECTOR

Thjeshtoni lidhjen në renë kompjuterike me Cloud Connector, një zgjidhje në renë kompjuterike e sigurt dhe e lehtë për t'u përdorur për ciklet e punës të printimit dhe skanimit.
SHKARKONI BROSHURËN [pdf, 2406 kb]
Cloud Connector

PËRMBLEDHJE

Rrisni bashkëpunimin dhe produktivitetin

Plotësoni nevojat në evoluim të printimit dhe skanimit me Cloud Connector. Shpërndani, ruani dhe printoni me lehtësi dokumente drejtpërdrejt nga reja kompjuterike, zvogëloni barrën e IT-së gjatë konfigurimit dhe menaxhimit dhe përqafoni përfitimet e fuqisë punëtore bashkëpunuese.

Përfitimet kryesore

Zvogëloni barrën e IT-së

Ideale për organizata të vogla dhe të mesme me 1-3 pajisje multifunksionale "Canon". Nuk kërkohet administrator IT për të konfiguruar dhe menaxhuar softuerin.

Kurseni kosto

Integrimi i lehtë me aplikacionet softuerike për biznese nënkupton se nuk ka nevojë për administrator IT ose shërbime profesionale të kushtueshme.

Cloud Connector Key Benefits - 01

Rrisni produktivitetin

Përdorni aplikacionin Cloud Connector në seritë imageRUNNER ADVANCE DX dhe imagePRESS C270 për të kryer punë shpejt dhe për të rritur kapacitetin e këtyre pajisjeve multifunksionale.

Përmirësoni bashkëpunimin

Përmirësoni punën në ekip duke dërguar dokumente të skanuara te të tjerët nëpërmjet shërbimeve të përputhshme si Google Drive* ose OneDrive.

* Cloud Connector për Google Drive i disponueshëm në vitin 2024.

Cloud Connector Key Benefits - 02

Veçoritë kryesore

Menaxhoni një gamë formatesh të ndryshme të skedarëve

Maksimizoni efikasitetin duke printuar dhe skanuar një gamë formatesh të skedarëve, duke përfshirë PDF, HTML, JPEG, PNG, fletëllogaritëset Google e më shumë.

Lidhje me kod PIN

Përdorni një kod PIN për ta lidhur emailin me softuerin. Pasi të lidhet, mund të printoni menjëherë.

Përdorim afatgjatë

Vendosni se sa kohë do t'ju duhet licenca, duke filluar nga një periudhë minimale 3-vjeçare dhe garantoni proceset më të mira të printimit dhe skanimit.

Cloud Connector Key Features - 01

Lehtësi në instalim dhe në mirëmbajtje

Regjistroni adresën tuaj të emailit dhe konfiguroni vetë lidhjen në renë kompjuterike. Nuk kërkohet menaxhim i përdoruesve, prandaj procesi i instalimit dhe mirëmbajtjes bëhet i thjeshtë për këdo.

Përputhshmëri pa probleme

Hapni dokumente nëpërmjet Google Drive*, OneDrive ose SharePoint, si edhe Microsoft Teams, Dropbox dhe Box.

* Cloud Connector për Google Drive i disponueshëm në vitin 2024.

Printoni në emaile dhe skanoni prej tyre

Printoni dhe skanoni me lehtësi nëpërmjet emailit. Nuk nevojitet një drajver printeri, prandaj është e lehtë të printoni kurdoherë.

Cloud Connector Key Features - 02

Përqafoni fuqinë e resë kompjuterike dhe thjeshtoni proceset e printimit dhe skanimit.

Softuerë dhe zgjidhjet përkatëse

 • uniFLOW Online

  Një zgjidhje e avancuar e sigurt printim-skanimi që u mundëson organizatave të menaxhojnë të gjithë ambientin e tyre të printimit përmes resë kompjuterike.

 • Katalogu i imageRUNNER ADVANCE DX

  Pajiseni fuqinë tuaj punëtore dhe përshpejtoni transformimin dixhital duke i evoluar proceset e punës të biznesit tuaj dhe të produktivitetit me teknologji inteligjente.

 • imagePRESS C270 Series

  Mbështetni funksionalitetin e zyrës dhe aftësitë e gjera të printimit me cilësi profesionale me pajisje shumëfunksionale laser me ngjyra A3 të sigurta dhe produktive.

 • Eksploroni më tej

 • SEMINAR

  Shërbimet e transformimit digjital

  Realizoni objektivat e produktivitetit më të lartë, bashkëpunimit, sigurisë, konformitetit dhe qëndrueshmërisë.

 • RAPORTONI

  Menaxhimi i sigurisë së informacionit në një hapësirë pune hibride

  Zbuloni se si teknologjia jonë mund ta ndihmojë biznesin tuaj të mbajë nën kontroll të rreptë informacione delikate në një mjedis pune hibrid.

 • RAPORTONI

  Si të mirëmbani dhe përshpejtoni produktivitetin në një hapësirë pune hibride me Canon

  Zbuloni se si t'u jepni fuqi proceseve në një mjedis pune hibrid, nga rinovimi i kontratës së klientit deri te miratimi i një fature furnitori.

 • RAPORTONI

  5 këshilla për veprime më të mira biznesi

  Zbuloni si t'i mbani të lidhura me njëra-tjetrën ekipet tuaja, biznesin në funksionim optimal dhe të dhënat tuaja në një botë të sigurt pune hibride.

 • Transformoni mënyrën se si punoni me ndihmën e zgjidhjes sonë të besueshme dhe intuitive në renë kompjuterike.