PRINTERË E FAKSE PËR ZYRA

PRINTERË SHUMËFUNKSIONALË

Printoni, fotokopjoni, skanoni dhe dërgoni fakse pa vështirësi me katalogun tonë të gjerë të printerëve.
Canon imageRUNNER C3326i, irodai gép, színes A3-as nyomtató irodába

Printerë tërësorë, me ngjyra

Projektuar për të nxitur prodhimtarinë, printerët tanë shumëfunksionalë jua bëjnë jetën më të lehtë

 • Printerë shumëfunksionalë me ngjyra

  Seria "imageRUNNER ADVANCE DX C5800"

  Menaxhojini dhe procesojini dokumentet më shpejt dhe më sigurt me pajisjet tona të avancuara shumëfunksionale inteligjente A3.
 • Printerë shumëfunksionalë me ngjyra

  imageRUNNER C3326i

  Printer shumëfunksional A3, me ngjyra, inteligjent dhe efikas në energji, me një gamë të gjerë mbështetjeje për materiale letre dhe rezultate cilësore.
 • Printerë shumëfunksionalë me ngjyra

  imageRUNNER ADVANCE C5500 ES Series

  Përmirësoni efikasitetin dhe produktivitetin e zyrës me pajisjet shumëfunksionale A3, të krijuara për të mbështetur përpjekjet tuaja për qëndrueshmëri.
 • Printerë tërësorë, bardhezi

  Printerë tërësorë, bardhezi, për zyra, që rrisin efikasitetin në maksimum, pa sakrifikuar cilësinë

 • Printerë shumëfunksionalë, bardhezi, për zyra

  Seria imageRUNNER ADVANCE DX 8900

  Ngrijini kapacitetet e prodhimit në bardhezi me teknologjinë e fjalës së fundit nga pajisjet inteligjente shumëfunksionale A3 mono.
 • Printerë shumëfunksionalë, bardhezi, për zyra

  imageRUNNER 2900 Series

  Pajisje të fuqishme, të besueshme dhe shumë efikase A3 mono multifunksionale me siguri të shtuar.
 • Printerë shumëfunksionalë, bardhezi, për zyra

  imageRUNNER ADVANCE 4545i ES

  Mbështetni ekonominë rrethore dhe forconi kredencialet tuaja mjedisore me pajisje të shkëlqyera mono të rifabrikuara.
 • Produkte të arkivuara

  Shfletoni arkivin e produkteve të biznesit të Canon për të gjetur faqen e produkteve për modelet e ndërprera të printerëve/skanerëve tuaj.

  KONFIGURUESI I PRINTERIT PËR ZYRA

  JU DUHET NDIHMË TË ZGJIDHNI NJË PRINTER ZYRE?

  Përdorni funksionin tonë të konfiguruesit për të gjetur një printer zyre që u përshtatet nevojave tuaja
  Business people meeting around desk in office

  Mbështetja për printerin tuaj Canon

  Shkarkoni drajverë, firmuerë e manuale dhe përfitoni akses në mbështetjen teknike në internet, në burime dhe në zgjidhjen e problemeve për printerin tuaj Canon.

  Produkte, zgjidhje dhe shërbime përkatëse

 • i-SENSYS X 1861P i-SENSYS X 1871P

  PRINTERËT

  Printimi cilësor është më i lehtë se kurrë më parë, me printerët tanë mahnitës njëfunksionalë
 • GALLERY_Hotel Reception_Scanner on desk

  SKANERË

  Skanojini dhe ruajini dokumentet me shpejtësi, efikasitet dhe qëndrueshmëri
 • work professionals looking at laptop

  SOFTUER

  Transformoni biznesin tuaj duke rritur efikasitetin dhe duke përmirësuar rendimentin me Workspace Business Software.
 • work professionals working in an office

  SHËRBIMET

  Shërbimet e ciklit të jetës së pajisjes

  Me gamën tonë të gjerë të shërbimeve, mund t'ju mbështesim gjatë gjithë rrugëtimit nga zbatimi te mirëmbajtja e deri te zgjidhjet e nxjerrjes nga përdorimi.
 • Mësoni më shumë rreth printerëve tanë shumëfunksionalë.