EOS R6 Mark II

Kamerat pa pasqyra

Canon EOS R6 Mark II

Foto apo video, aksion apo portret – ndërthurja e rendimentit me cilësinë e figurës te Canon EOS R6 Mark II jua lë të lirë krijimtarinë

Bëhuni i pari që merrni përditësimet e fundit EOS R6 Mark II dhe objektivat e rinj RF, oferta nga Canon, këshilla dhe udhëzues, lajmet e fundit dhe ftesa për në aktivitetet vendore.

MASTERY OF STILLS & MOTION

Jini krijues pa kompromis. Shpejtësia marramendëse e EOS R6 Mark II, rendimenti lider në klasin e vet dhe funksionet e filmimit profesional ju mundësojnë zotërimin e mjeshtërisë suaj – sido që t'ju pëlqejë të shkrepni.

Canon EOS R6 Mark II - Shkrepni momentet perfekte

Shkrepni momente perfekte në kohë

Kapni momentet fluturake me deri në 40fps me cilësi sensacionale figure, edhe në errësirë thuajse të plotë. Me bazë vetëpërmirësimin programatik, vetëfokusimi fiksohet te subjektet me lëvizje të shpejtë sa herë që hyjnë në kuadër.

Filmime pa kompromis

Filmimet gjerësiplota dhe të mbimoduluara në 4K 60p duken thjesht të mrekullueshme. Funksione intuitive – si p.sh. vetëfokusimi inteligjent dhe një fotostabilizues i fuqishëm – i bëjnë rezultatet profesionale lehtësisht të arritshme.

Canon EOS R6 Mark II - Teddy Morellec

“EOS R6 Mark II nuk është thjesht kamerë për foto apo video – është të dyja bashkë”

Teddy Morellec – fotograf dhe producent filmash

AF QË PARASHIKON LËVIZJEN TUAJ TË RADHËS

Gjenerata jonë e re e vetëfokusimit me vetëpërmirësim të thelluar programatik ofron një rendiment edhe më të fuqishëm - 80% më të shpejtë se EOS R6 origjinal. EOS R6 Mark II njeh dhe gjurmon më shumë subjekte me shpejtësi, besueshmëri dhe precizion më të lartë se kurrë.

"Nëse mungon ndonjë pozë, nuk e ka fajin kamera, e kam vetë"

Teddy Morellec - fotograf dhe producent filmash

Canon EOS R6 Mark II - Gjen më shumë subjekte se ndonjëherë

Gjen më shumë subjekte se ndonjëherë më parë

Njerëzit

Njerëzit

Gjen sytë, fytyrat, kokat dhe trupat

Macet

Macet

Të egër e të butë, të vegjël e të mëdhenj

Qentë

Qentë

Nga dalmatë deri në dingo

Horses

Kuajt

Bashkë me zebra

Zogj

Zogj

Duke përfshirë ato në fluturim

Automjete

Automjete

Madje edhe pilotë piste apo makina kabriole

Motoçikleta

Motoçikleta

Në pistë dhe në rrugë

Trains

Trena

Me avull, korrent dhe naftë

Aircraft

Avionë

Avionë e helikopterë

Ngjit si mastikë

Përshtatet me lëvizjen e subjektit, i përgjigjet shpejtësisë, drejtimit dhe pozës në ndryshim.

Canon EOS R6 Mark II - Ndriçim i ulët

Kthejeni natën në ditë

Edhe kur keni vështirësi për të parë, EOS R6 Mark II fokusohet shpejt e saktë. Kamera fiksohet me besueshmëri në vetëm -6.5 EV1 nivel ndriçimi – që është më pak se drita e gjysmëhënës.

SHPEJTËSI SHPËRTHYESE GJITHNJË GATI

Shkrepja e çasteve vendimtare nuk ka qenë kurrë më e lehtë se kaq. EOS R6 Mark II shkrep deri në 40fps me shkrehësin elektronik dhe 12 fps mekanikisht. Në modalitetin 30fps RAW Burst9, shkrepja me paralëshim ju mundëson fiksimin e momenteve që kanë ndodhur deri në 0.5 se përpara se të shtypnit butonit.

CILI ËSHTË MOMENTI JUAJ VENDIMTAR?

Shkrepja në 40fps u jep fotografëve liri të paprecedent për të zgjedhur momentin optimal.

Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II
Canon EOS R6 Mark II

LIRIA PËR TË SHKREPUR DORAZI

Fotostabilizuesi EOS R6 Mark II punon në kombinim me IS optik në shumë prej objektivave të Canon. Rezultati është deri në 8 nivele2 mbrojtje ndaj dridhjes së kamerës kur shkrepet dorazi.

Deri në 8 nivele fotostabilizimi

Canon EOS R6 Mark II

8 nivele

Konkurrenca12

5,5 ndalesa

EOS R6 Mark II

Shkrepni bukurinë e lëvizjes – dorazi

Shkrepini fotot me ekspozim të gjatë dorazi, duke turbulluar qëllimisht subjektet në lëvizje e duke ruajtur çdo gjë tjetër në qartësi të kristaltë – të gjitha këto pa pasur nevojë për stativ.

Filmime edhe më stabël

IS e EOS R6 Mark II dallon më shumë lloje lëvizjeje të kamerës se kamerat e tjera. Kur shkrepni video, sistemet IBIS dhe IS optike përfitojnë nga Movie Digital IS për filmime që duken sikur janë shkrepur profesionalisht me stativ.

Pa IS

Me IS

MJETE PROFESIONALE, FILMIME PROFESIONALE

Transformoni mënyrën si mendoni për videon, me funksione novatore që jua sjellin efektet e Holivudit dhe cilësinë kinematografike në pëllëmbë të dorës.

Optimal për intervista, konferenca dhe interpretime skenike

Shkrepni për më gjatë11

Përtej limitit 30-minutësh të fragmenteve

Përtej kufirit 30-minutësh për fragment10

Optimal për intervista, konferenca dhe interpretime skenike

Ruani qetësinë

Ruani qetësinë

Falë efikasitetit të përmirësuar të nxehtësisë

Ruani fokusin

Me opsionin "Detect only AF" aktiv të EOS R6 Mark II, kamera nuk e rifokuson sfondin nëse subjekti del jashtë poze. Është një funksion i frymëzuar nga kamera jonë Cinema EOS C70, që imiton punën e tërheqjes profesionale të fokusit për të arritur rezultate kinematografike.

Funksione avangardë në filmim - paralajmërime për ngjyrat joreale

Një teknologji tjetër e përbashkët me gamën Canon Cinema EOS, paralajmërimet për ngjyra joreale të EOS R6 Mark II japin një tregues që dallohet lehtë të niveleve aktuale të ekspozimit. Gjashtë ngjyra, secila me një nivel të ndryshëm ndriçimi, u mbivendosen pamjeve të inkuadruesit dhe të ekranit.

Canon EOS R6 Mark II - 6K ProRes Raw

6K ProRes Raw

Për fleksibilitet dhe cilësi maksimale figure, shkrepni video 6K ProRes RAW duke përdorur një regjistrues të jashtë ATOMOS V+. Filmimet janë më të lehta për t'u graduar dhe kanë diapazon më të gjerë dinamik. Rezolucioni tepër ju mundëson prerjen ndërsa ruani cilësi 4K.

Canon EOS R6 Mark II - Opsione profesionale audioje

Opsione profesionale zëri

Lidhni mikrofona digjitalë cilësie të lartë dhe adaptorë XLR përmes mbërthyeses shumëfunksionale të EOS R6 Mark II, për kolonën zanore që meritojnë filmat tuaj.

PËRQAFONI TË ERRËTËN

Sensori 24.2-megapikselësh i EOS R6 Mark II ofron një balancë ideale shpejtësie, cilësie figure dhe rendimenti në ndriçim të ulët. Mundësia për t'u fokusuar në kushte errësire deri në -6.5EV1 (më pak se drita e një gjysmëhëne) plotësohet nga një ndjeshmëri maksimale prej ISO 102,400 dhe një fotostabilizues efikas me deri në 8 nivele2.

Canon EOS R6 Mark II - Përqafoni të errëtën me Teddy Morellec

"EOS R6 Mark II po shtyn më tej kufijtë e së mundurës. Po ndryshon atë që mund të arrij”

Canon EOS R6 Mark II - Përqafoni të errëtën me Teddy Morellec
Canon EOS R6 Mark II- Përqafoni të errëtën me Teddy Morellec

“Është figurë e pastër. Në situate ndriçimi të ulët kamera punon më së miri. Nuk kam shumë zhurmë në figurë, kështu që perfekte"

TEKNOLOGJI PËR TË FRYMËZUAR DHE KRIJUAR LIDHJE

Mos e ndërpritni kurrë ritmin tuaj me EOS R6 Mark II. Komandat e tij të shpejta dhe që gjenden lehtë ju mundësojnë reagim të shpejtë ndaj situatave që ndryshojnë shpejt. Është një kamerë me shumë forma lidhjeje, që të mund të ndani momente frymëzuese në internet drejtpërdrejt nga vendi ku ndodheni.

SHKREPNI MË SHUMË, SHQETËSOHUNI MË PAK

Shkrepni foto për 50 përqind më gjatë duke përdorur bateri standarde LP-E6NH. EOS R6 Mark II është i pajtueshëm me bateritë ekzistuese të serisë LP-E6, si dhe me kapësen e baterisë BG-R10

Numri i pozave për karikim14

Canon EOS R6 Mark II

760 poza

EOS R6

510 poza

EOS R6 Mark II

Çfarë ka në kuti

 • EOS R6 Mark II

 • Kapaku i kamerës R-F-5

 • Rrip ER-EOS R6

 • Kapak mbërthyeseje ER-SC2

 • Karikuesi i baterisë LC-E6E

 • Bateria LP-E6NH

 • Kapaku i baterisë

 • Kabllo AC

PËRPLOT ME TEKNOLOGJI

ARTIKUJ TË NGJASHËM

PJESË E SISTEMIT EOS R

EOS R6 Mark II është pjesë e sistemit EOS R: një koleksion revolucionar kamerash, objektivash dhe aksesorësh që ju japin mundësitë për të qenë krijues në mënyra të cilat nuk i keni menduar kurrë të mundshme. Qoftë nëse shkrepni foto, video apo ndonjë kombinim të të dyjave, do t'ju pëlqejë cilësia e figurës dhe qëndrueshmëria që ofron sistemi EOS R.

 • Kamerat pa pasqyra

  EOS R3

  Me shpejtësinë si element kryesor, kjo është kamera pa pasqyra për të cilën kanë pritur fotografët profesionistë të sporteve, lajmeve dhe natyrës.
 • Kamerat pa pasqyra

  EOS R5

  Rimendoni se çfarë dini për kamerat pa pasqyrë. Performanca pa kompromis e EOS R5 do të revolucionarizojë fotografinë dhe filmimet tuaja.
 • Kamerat pa pasqyra

  EOS RP

  Një kamerë pa pasqyrë, e vogël, e lehtë dhe intuitive me kuadër të plotë, e projektuar për fotografinë e përditshme dhe të udhëtimeve.
 • Kamerat pa pasqyra

  EOS R8

  Kaloni në fotografinë dhe videon kuadërplotë dhe realizoni ambiciet tuaja krijuese.
 • Kamerat pa pasqyra

  EOS R

  Kamerë me pasqyrë pa tela që hap mundësi të reja krijuese për fotografët dhe krijuesit e filmave.
 • Kamerat pa pasqyra

  EOS R10

  Kryeni hapat tuaja të radhës në fotografi dhe video me një kamerë pa pasqyra EOS R System të krijuar rreth një sensori madhësie APS-C.
 • Kamerat pa pasqyra

  EOS R7

  Eksploroni natyrën me një kamerë që vjen me shpejtësi dhe cilësi sensacionale figure në një trup portativ APS-C të projektuar për të ardhmen.
 • Krahasimi i EOS R6 Mark II

  Megapikselë efikasë

  Kuadërplotë 24.2 megapikselë

  Kuadërplotë 20.1 megapikselë

  Kuadërplotë 45.0 megapikselë

  Stabilizimi

  Fotostabilizim i integruar me 5 akse. Deri në 8 nivele kur përdoret me objektiva të pajtueshëm RF2

  Fotostabilizim i integruar me 5 akse. Deri në 8 nivele kur përdoret me objektiva të pajtueshëm RF2

  Fotostabilizim i integruar me 5 akse. Deri në 8 nivele kur përdoret me objektiva të pajtueshëm RF2

  Diktimi i subjektit

  Trupi, fytyra, syri, kafshë, automjete (duke përfshirë avionë dhe trena)

  Trupi, fytyra, syri, kafshë, automjete

  Trupi, fytyra, syri, kafshë, automjete

  AF në dritë të dobët

  -6,5 EV1

  -6,5 EV1

  -6 EV1

  Regjistrimi i vazhdueshëm

  40fps, 20fps ose 5fps elektronik 12fps mekanik 5,6

  20fps elektronik 12 fps mekanik5,6

  20fps elektronik 12fps mekanik 5,6

  Filma

  4K/60p gjerësie të plotë 6K ProRes RAW i jashtëm

  4K/60p

  8K 30p 8K RAW

  Ekrani i shikimit

  7,5cm/3in 1.62 milionë pika

  7,5cm/3in 1.62 milionë pika

  8cm/3.15in 2.1 milionë pika

  Obturatori elektronik

  OLED me 3.69 milionë pika, inkuadrues 23mm / 0.76x zmadhim Deri në 120fps

  OLED me 3.69 milionë pika, inkuadrues 23mm / 0.76x zmadhim Deri në 120fps

  OLED me 5.76 milionë pika, inkuadrues 23mm / 0.76x zmadhim Deri në 120fps

  Pesha e trupit

  670g

  680g

  738g

  Lojëra elektronike

  2 x UHS-II SD

  2 x UHS-II SD

  1 x CFexpress 1 x UHS-II SD

  Jeta e baterisë

  LP-E6NH 450 shkrepje (modalitet kursimi energjie EVF) 760 (modalitet kursimi korrenti LCD) karikim me USB përmes PD-E114

  LP-E6NH 380 shkrepje (modalitet kursimi energjie EVF) 510 (modalitet kursimi korrenti LCD) karikim me USB përmes PD-E114

  LP-E6NH 320 shkrepje (modalitet kursimi energjie EVF) 490 shkrepje (modalitet kursimi korrenti LCD) karikim me USB përmes PD-E114

  PRODUKTET E LIDHURA

  Aksesorët, objektivat dhe kamerat për të cilat mund të keni interes.

 • Aksesorët

  BG-R10 Battery Grip

  Përdorni dy bateri njëherësh me EOS R5 dhe EOS R6 për kohë të zgjeruara shkrepjeje dhe manovrim të përmirësuar 

  • Zgjeroni kohën tuaj të shkrepjes dhe përmirësoni manovrimin kur shkrepni vertikalisht
  • I pajtueshëm me EOS R5 dhe EOS R6
  • Merr dy bateri LP-E6NH, LP-E6N ose LP-E6
 • LP-E6NH Battery

  Aksesorët

  LP-E6NH Battery Pack

  Kapni një bateri rezervë dhe shkrepni për më gjatë, duke nxjerrë më shumë foto e video të arrira

  • Më shumë foto e video me një karikim
  • E pajtueshme me karikuesin e baterive LC-E6 / LC-E6E
  • Mund të karikohet brenda kamerës në modelet e pajtueshme EOS
 • Aksesorët

  Mikrofoni stereo me drejtim DM-E1D

  Për audio të pastër e të qartë digjitale, zgjidhni mbërthyesen shumëfunksionale me mikrofonin e drejtuar stereo DM-E1D për qëndrueshmërinë plus aksesin e shpejtë te cilësimet përmes një ekrani të pajtueshëm LCD të kamerës.
 • Aksesorët

  Multi-Function Shoe Adapter AD-E1

  Duke ruajtur izolimin ndaj motit, ky adaptor i bën blicet Speedlite me bazament konvencional 5-kunjësh të përdorshme në kamerat me mbërthyese shumëfunksionale.
 • Objektivat RF VR

  RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE

  Shkrepeni botën në realitet mahnitës virtual me këtë objektiv revolucionar të serisë L, të krijuar për t'jua bërë udhëtimin tuaj VR sa më të shtruar të jetë e mundur.
 • Aksesorët

  Multi-Function Shoe Adapter for Smartphone Link AD-P1

  Lidhni smartfonin dhe kamerën tuaj me këtë adaptor shumëfunksional për mundësi të reja të ciklit të punës

  • Projektuar për kamerën EOS R3
  • Mbajini të lidhur kamerën dhe smartfonin tuaj me Android
  • I vogël, kompakt, peshëlehtë
 • Objektiv telefoto

  RF 135mm F1.8L IS USM

  Një objektiv 135mm i serisë L me aperturë të shpejtë, të shndritshme f/1.8 dhe fotostabilizues me 5.5 nivele për shkrepje krijuese, ditën ose natën.
 • Blici Speedlite

  Speedlite EL-5

  Një blic i fuqishëm dhe i avancuar me riciklim të shpejtë, kontroll fantastik krijues dhe rendiment të jashtëzakonshëm për të gjitha situatat.
 • Objektivat RF

  RF 200-800mm F6.3-9 IS USM

  Një objektiv i fuqishëm zmadhimi supertelefoto me një gjatësi fokale 200–800 mm, ideal për fotografi sportive, kafshë të egra dhe aksion.
  1. Vetëfokusim ndriçimi të ulët deri në EV-6.5
   Gjatë shkrepjes së fotove me objektiv f/1.2, Centre AF point, One-Shot AF, në 23°C/73°F, ISO100. Me përjashtim të objektivave RF me Defocus Smoothing Coating.
  2. Fotostabilizues i kombinuar optik dhe i integruar (IBIS)
    Drejtimi i rrotullimit horizontal/vertikal sipas standardit CIPA, 8.0 nivele me RF 24-105mm F4 L IS USM në gjatësi fokale prej 105mm.
  3. Fotostabilizues i kombinuar optik dhe i integruar (IBIS)
   Mes të gjitha kamerave elektronike me objektiv të ndërsjellë. Nga 2 nëntori 2022 (sipas kërkimeve të Canon). Rendimenti i IS është i njëjtë me të EOS R3, EOS R5,EOS R6 dhe EOS R7.
  4. Fotostabilizues i kombinuar optik dhe i integruar (IBIS)
   Drejtimi i rrotullimit horizontal/vertikal sipas standardit CIPA, 8.0 nivele me RF 24-105mm F4 L IS USM në gjatësi fokale prej 105mm. Në varësi të kohës së blerjes, firmueri i objektivit duhet përditësuar.
  5. Shkrehës mekanik 12fps
   Shpejtësia e shkrepjes së vazhdueshme mund të jetë më e ngadaltë në varësi të subjektit/kushteve të shkrepjes ose llojit/gjendjes së baterisë, ose përdorimit të kapëses së baterisë, ose konfigurimit të kamerës, ose objektivit të përdorur etj. Shihni Advanced User Guide për detaje. Për informacion mbi objektivat që mbështesin shpejtësinë maksimale të regjistrimit të vazhdueshëm me servo AF, shihni "Supplemental Information" për EOS R6 Mark II në faqen e internetit “cam.start.canon”.
  6. Shkrehës elektronik 40fps
   Shpejtësia e shkrepjes së vazhdueshme mund të jetë më e ngadaltë në varësi të subjektit/kushteve të shkrepjes ose konfigurimit të kamerës, ose objektivit gë përdorur etj. Shihni Advanced User Guide për detaje. Për informacion mbi objektivat që mbështesin shpejtësinë maksimale të regjistrimit të vazhdueshëm me servo AF, shihni "Supplemental Information" për EOS R6 Mark II në faqen e internetit “cam.start.canon”. Në varësi të natyrës së subjektit ose kushteve të shkrepjes, mund të ndodhë shtrembërim i imazhit me rrotullim të shkrehësit.
  7. Shkrehës i heshtur
   Mund të krijohen tinguj të ndryshëm nga shkrehësi (apertura, tingulli i lëvizjes së objektivit të fokusit dhe tingulli elektronik etj.).
  8. Mbulim 100% i zonës së vetëfokusimit
   Vlen kur shfaqet korniza e subjektit gjatë gjurmimit dhe në kamerë ka një objektiv të përputhshëm, ndërsa është aktiv AF me rreze të plotë ose subjekti zbulohet me sukses në modalitetin e një zone tjetër. Për detaje mbi objektivat e mbështetur, shihni [Supplemental Information] për EOS R6 Mark II te “cam.start.canon”.
  9. Përpunim imazhi RAW në re kompjuterike
   Imazhet RAW të marra në modalitetin në seri RAW nuk mund të zhvillohen. Përpunimi i imazhit në renë kompjuterike RAW është një shërbim me pagesë. Është e nevojshme blerja e një plani përmes Canon Imaging App Service Plans. Për më shumë detaje ju lutemi vizitoni: https://sas.image.canon/
  10. Kohëzgjatja e filmimit
   Koha maks. e disponueshme e filmimit të vazhdueshëm:
   Normale: 6 orë
   Film me shpejtësi të lartë të kuadrove (Full HD 120/100fps): 90 min.
   Film me shpejtësi të lartë të kuadrove (Full HD 180/150fps): 60 min.
   Nëse temperatura e brendshme e kamerës bëhet shumë e lartë, koha e regjistrimit mund të ulet
  11. 4K 60p: afro 40 min nëse fillon nga +23°C.
   4K 60p Crop: Afro 50 min nëse fillon nga +23°C
  12. Kërkimi nga Canon
  13. Ndonëse kamera vjen me konstruksion pluhur- dhe ujëdurues, ky nuk e ndalon dot tërësisht hyrjen e grimcave të pluhurit apo të pikave të ujit në kamerë
  14. Bazuar në standardin CIPA dhe duke përdorur baterinë e dhënë me kamerën kur përdoret ekrani LCD i saj