Kamerat pa pasqyra

Canon EOS R6

Specifikimet

Mjedisi i përdorimit
1 – 40 °C, 85% ose më pak lagështi
Dimensionet (Gj x Th x L)
138,4×97,5×88,4 mm
Pesha (Vetëm Trupi)
Afro 598 g (680 g me kartën dhe baterinë)
EOS R6
EOS R6
EOS R6
EOS R6
EOS R6
EOS R6

Specifikimet

 • Shkrepje e heshtur 20 fps1

  Plus një shkrehës mekanik 12 fps atëherë kur ju duhet

 • Fotostabilizim me deri në 8 nivele*

  Për ekspozime të gjata ultra të mprehta pa qenë nevoja për stativ.

 • ISO 102.400

  Për performancë të shkëlqyer në ndriçim të ulët

 • 4K deri në 60p

  Riprodhon lëvizjen me realizëm e qartësi

 • Rezolucion 20-megapikselësh

  Sensor kuadërplotë me performancë mahnitëse në ndriçim të ulët dhe diapazon dinamik

 • Dual Pixel CMOS AF II

  Mund të njohë e gjurmojë sytë, fytyrat dhe kafshët.

Specifikimet në detaje

Sensor imazhi

 • Tipi
  35.9 x 23.9 mm CMOS
 • Pikselët Efektive
  Afro 20,1 megapikselë
 • Piksel Gjithsej
  Afro 21,4 megapikselë
 • Raporti i Pamjes
  3:2
 • Filtri me Kalimin e Ulët
  I integruar/I fiksuar
 • Pastrimi i Sensorit
  Sistemi i Pastrimit të Integruar të EOS
 • Lloji i Filtrit të Ngjyrës
  Ngjyra Parësore
 • Shmangia-IS e sensorit
  Po, deri në 8 nivele avantazh, në varësi të objektivit të përdorur 1

Përpunues imazhi

 • Tipi
  DIGIC X

Unaza e kontrollit

 • Vendosja e Lentës
  RF (mund të vendosen objektiva EF dhe EF-S duke përdorur: Mount Adapter EF-EOS R
  Adaptori i montimit me unazë kontrolli EF-EOS R
  Drop-In Filter Mount Adapter EF-EOS R)
  Objektivat EF-M nuk mbështeten
 • Gjatësia vatrore
  E barasvlershme me gjatësinë fokale 1,0x të lentes me RF dhe lentet EF 1,6x me EF-S

FOKUSIMI

 • Tipi
  Dual Pixel CMOS AF II
 • Sistemi AF / Pikët
  100% horizontal dhe 100% vertikal me modalitetet "Face + Tracking" dhe "Auto Selection", 100% horizontal dhe 90% vertikal me përzgjedhjen manuale dhe modalitetet e zonave të mëdha 2
 • Sfera e Funksionimit AF
  EV -6,5 – 20 (në 23°C dhe ISO100) 3
 • Modalitetet AF
  Vetëfokusim "One Shot Servo AF AI" (në modalitetin "A+ Scene Intelligent Auto")
 • Zgjedhja e Pikës AF
  Zgjedhja automatike: Fytyra + gjurmimi. 1053 zona të mundshme vetëfokusimi kur zgjidhet automatikisht
  Zgjedhja manuale: vetëfokusim 1-pikësh (madhësia e kuadrit të vetëfokusimit mund të ndryshohet) 6072 foto / ka (4968) pozicione vetëfokusimi
  Zgjedhja manuale: Zgjerimi i pikës së vetëfokusimit 4 pikë (lart, poshtë, majtas, djathtas)
  Zgjedhja manuale: Zgjerim i pikës së vetëfokusimit, pika rrethuese
  Zgjedhja manuale: AF me zona (të gjitha pikat AF të ndara në 9 zona fokusimi)
  Zgjedhja manuale: AF me zonë të madhe (vertikale)
  Zgjedhja manuale: AF me zonë të madhe (horizontale)
 • Gjurmim AF
  Njerëz, kafshë (qen, mace dhe shpendë) ose automjete (makina ose motorë garash)
 • Bllokimi AF
  I bllokuar kur butoni i obturatorit shtypet në gjysmë ose kur AF ON (Aktiv) shtypet në modalitetin AF me një shkrepje. Përdorim i butonit të personalizuar të vendosur në AF stop në AI servo
 • Rrezja e Dritës Ndihmëse AF
  Emetuar nga drita LED e integruar ose blici opsional i posaçëm Speedlite (blici)
 • Fokusim Manual
  E përzgjedhur te lentja

Kontroll i Ekspozimit

 • Modalitetet e Matjes
  Në kohë reale me sensorin e imazhit, matja me 384 zona.
  (1) Matja vlerësuese (e lidhur me të gjitha pikat AF)
  (2) Matja e pjesshme (përafër. 5,8% e inkuadruesit në qendër)
  (3) Matja me pikë: Matja e pikës së qendrës (rreth 2,9% e inkuadruesit në qendër)
  Matja me pikë e lidhur me pikën AF nuk përfshihet
  (4) Matja mesatare e qendrës së peshuar
 • Gama e matjes të ndriçimit
  EV -3 - 20 (në 23°C, ISO100, me matje vlerësuese)
 • Bllokimi AE
  Automatik: Kyçja AE aktivizohet kur realizohet fokusi
  Manual: Me butonin e kyçit AE në modalitetet P, Av, Fv, Tv dhe M
 • Kompensimi i Ekspozimit
  +/-3 EV në rritje me ndalesa 1/3 ose 1/2 (mund të kombinohet me AEB)
 • AEB
  +/-3 EV në ndarje ndalesash 1/3 ose 1/2
 • Shkrepje antidridhje
  Po Dridhje të zbuluara në frekuencën 100 Hz ose 120 Hz. Shpejtësia maksimale e shkrepjes të vazhdueshme mund të bjerë
 • Ndjeshmëria ISO

  Indeksi i ekspozimit të rekomanduar

  Auto 100-102400 (në rritje me 1/3 nivele apo 1 nivel)
  ISO mund të zgjerohet në L:50, H1:204800

Shkrehësi

 • Tipi
  Shkrehës rrafshi fokal me komandim elektronik dhe funksion shkrehësi elektronik në sensor
 • Shpejtësia
  30-1/8000 sek (në rritje me ndalesa 1/2 ose 1/3), Llampa (sfera gjithsej e shpejtësisë së shkrehësit. Sfera e disponueshme ndryshon nga modaliteti i fotografimit)
 • Lirimi i Shkrehësit
  Lëshues elektromagnetik me prekje të butë

Balancimi i të bardhës

 • Tipi
  Balancimi automatik i ngjyrave me sensorin e imazhit
 • Parametrat
  AWB (Prioritet ambienti/Prioritet bardhësie), Dritë dielli, Hije, Me re, Dritë tungsten, E bardhë, Dritë fluoreshente, Blic, Personalizuar, Konfigurim i temperaturës të ngjyrës
  Kompensimi i balancimit të ngjyrave:
  1. Blue/portokalli +/-10
  2. Vjollcë/e gjelbër +/-10
 • Balancimi i Ngjyrave i Personalizuar
  Po, 1 cilësim mund të regjistrohet - Nga imazhi ose Live View
 • Kllapat WB
  +/-3 nivele në rritje të vetme të nivelit
  3, 2, 5 ose 7 imazhe në parantezë për lëshim të shkrehësit.
  Mund të zgjidhet prirja blu/portokalli ose magenta/jeshile

optik

 • Tipi
  EVF me ngjyra me OLED 0,5 inç
 • Numri i pikave
  3,69 milionë pika
 • Mbulesa (Vertikale/Horizontale)
  Afro 100%
 • Zmadhimi
  Afro 0,76-fish 4
 • Pika e syrit
  Afro 23 mm (nga qendra e lentes së okulatorit)
 • Korrigjim i Dioptrisë
  -4 deri në +2 m-1 (dioptria)
 • Rendimenti i ekrani
  Kursimi i energjisë: 59.94 fps, 119.98 fps të shtruara, zbutje e shpejtësisë së ulët të kuadrove 60 -119.8fps5
 • Informacioni i Treguesit të Kuadrit
  Shpejtësia e shkrehësit, apertura, shpejtësia ISO, informacioni i pikës së vetëfokusimit, treguesi i nivelit të ekspozimit, numri i ekspozimeve të mbetura, kompensimi i ekspozimit, niveli i baterisë, shkrehësi elektronik, shkrepje HDR, prioriteti i tonalitetit të ndriçimit, shkrepje me shumë ekspozime, modaliteti i shkrepjes me vetëkohëmatje, seri maksimale, metoda e vetëfokusimit, simulim i ekspozimit, modaliteti i drejtimit, AEB, modaliteti i matjes, FEB, shkrepje me antidridhje, prerje fotosh/videosh, modaliteti i shkrepjes, formati i kuadrit, ikonat e skenës, vetoptimizuesi i ndriçimit, kyçje e vetekspozimit, stili i pamjes, mbështetje për blic, balanca e së bardhës, kyçje e FE, cilësia e figurës, sinkronizim i shpejtësisë së lartë, funksioni "Bluetooth", "Wi-Fi" aktiv/joaktiv, histogram, niveli elektronik, shkalla e distancës së fokusimit në fokusim manual, sistemi i fotostabilizimit, niveli i audios – manual (video), koha e mbetur për regjistrim (video), niveli i kufjeve (video), shpejtësia e kuadrove gjatë filmimit dhe kompresimi (video), treguesi i kuq (video)
 • Thellësia e Shikimit Paraprak të Fushës
  Po, me anë të butonit të personalizueshëm
 • Mbyllësi i Okularit
  N/A

Monitori LCD

 • Tipi
  7,5 cm (3,0 in) "Clear View LCD II", afro 1,62 milion pika
 • Mbulimi
  Afro 100%
 • Këndi i Shikimit (Horizontalisht/Vertikalisht)
  Afro 170° vertikalisht dhe horizontalisht
 • Veshja
  Kundër turbullimit.
 • Rregullim i Ndriçimit
  Manuale: E rregullueshme te një nga 7 nivelet
  Rregullimi i tonit të ngjyrave: 4 parametra
 • Veprimet e ekranit me prekje
  Metodë kapacitive me funksione menuje, parametra të kontrollit të shpejtë, veprime luajtjeje dhe shfaqje e zmadhuar. Zgjedhja e pikës AF në fotografi dhe video, obturatori me prekje është i mundur në regjistrimin e fotografive.
 • Opsionet e Shfaqjes
  (1) Parametrat bazë të kamerës
  (2) Parametrat e përparuara të kamerës
  (3) Parametrat e kamerës dhe histogrami dhe ekrani me dy nivele
  (4) Nuk ka informacione
  (5) Ekrani i kontrollit të shpejtë

me përplasje

 • Modalitetet
  Blic Automatik E-TTL II, Matje Manuale
 • Sinkronizimi X
  Shkrehës mekanik 1/200 sek / 1/250 e siparit elektronik 1
 • Kompensimi i Ekspozimit të Blicit
  +/- 3EV në rritje me 1/3 ose 1/2 nivele me blicet "Speedlite" të serisë EX
 • Kllapat e Ekspozimit të Blicit
  Por, me Blicin e Jashtëm të pajtueshëm
 • Bllokimi i Ekspozimit të Blicit
  Po
 • Sinkronizimi i Perdes së Dytë
  Po, me Speedlite
 • Fundi i Këmbëzës / PC
  Po/Jo
 • Pajtueshmëria e Blicit të Jashtëm
  E-TTL II me blicet Speedlite të serisë EX, mbështetja për shumë blice pa tela
 • Kontrolli i Blicit të Jashtëm
  përmes ekranit të menusë së kamerës

Shkrepja

 • Modalitetet
  Fotografitë e palëvizshme; skena inteligjente automatike, prioriteti elastik AE, programi AE, prioriteti i obturatorit AE, prioriteti i hapjes së diafragmës AE, manual, llamba dhe personalizimi (x3)
  Film: vetekspozim, manual
 • Stilet e Fotografisë
  Auto, Standard, Portret, Peizazh, Detaje të imëta, Neutral, Besnik, Monokrom, Përcaktuar nga përdoruesi (x3)
 • Hapësira e Ngjyrës
  sRGB dhe Adobe RGB
 • Përpunimi i imazhit
  Highlight Tone Priority (2 cilësime)
  Auto Lighting Optimizer (3 cilësime)
  Zvogëlimi i zhurmave të ekspozimit nga larg
  Qartësia
  Reduktimi i zhurmës me shpejtësi të lartë ISO (4 parametra) (fotografi dhe video)
  Korrigjim optik i lentes
  - Korrigjim i ndriçimit periferik, korrigjim i shmangies kromatike, korrigjim distorsioni (gjatë/pas shkrepjes së fotove, vetëm gjatë videos)
  Korrigjim difraksioni,
  Digital Lens Optimizer (vetëm gjatë/pas shkrepjes së fotove)
  Ndryshim madhësie në M, S1, S2
  Prerje e fotove (JPEG/HEIF)
  - Formate kuadri: 3:2, 4:3, 16:9, 1:1
  - Kalim midis orientimit të prerjes vertikale dhe horizontale
  - Drejtimi i imazhit
  - Kuadroja e prerjes mund të lëvizet duke përdorur ekranin me prekje
  Procesim fotoje RAW
  Ekspozime të shumta
  HDR
  Konvertim HEIF-Jpeg
 • Modalitetet e Shtypjes
  Single, Continuous High+, Continuous High, Continuous Low, Self timer (2s+remote, 10s+remote)
 • Regjistrimi i vazhdueshëm
  Maks. afro 12 kns. me shkrehës mekanik, shpejtësia ruhet për mbi 1000+ foto JPEG ose 240 RAW. Maks. afro 20 fps. me shkrehës elektronik 67, shpejtësia ruhet për mbi 1000 foto JPG apo 120 RAW
 • Kohëmatës intervali
  I integruar

Lloji i skedarit

 • Lloj imazhi i palëvizshëm
  JPEG: 2 opsione ngjeshjeje
  RAW: RAW, C-RAW 14 bit (14-bit me shkrehës elektronik dhe "Electronic 1st Curtain", konvertim 12-bit A/me shkrehës elektronike, edicioni origjinal Canon RAW 3)
  HEIF: ka 10bit HEIF në shkrepjen HDR me
  [HDR PQ] të caktuar tek [Enable]
  Përputhet me Exif 2.31 dhe rregullin e dizajnit për sistemin e skedarëve të kamerës 2.0
  Përputhet me Digital Print Order Format [DPOF] Version 1.1
 • Rregjistrimi në të njëjtën kohë RAW+JPEG
  Po, çfarëdo kombinimi mes RAW + JPEG + HEIF
 • Madhësia e Imazhit
  JPEG / HEIF
  Raport 3:2 (L, RAW, C-RAW) 5472 x 3648, (M) 3648 x 2432, (S1) 2736 x 1824, (S2) 2400 x 1600
  1.6x (prerje) (L) 3408 x 2272, (S2) 2400 x 1600
  Format 4:3 (L) 4864x3648, (M) 3248x2432, (S1) 2432 x 1824, (S2) 2112 x 1600
  16:9 ratio (L) 5472 x 3072, (M) 3648 x 2048, (S1) 2736 x 1536, (S2) 2400 x 1344
  1:1 ratio (L) 3648 x 3648, (M) 2432 x 2432, (S1) 1824 x 1824, (S2) 1600 x 1600
 • Dosjet
  Dosjet e reja mund të krijohen, emërtohen e zgjidhen manualisht
 • Numërimi i Skedarëve
  (1) Numëri i Njëpasnjëshëm
  (2) Rivendosja Automatike
  (3) Rivendosja Manuale
 • Emërtimi i skedarëve
  2 presete përdoruesish

Film EOS

 • Lloji i Filmit
  Video MP4: 4K UHD, Full HD (16:9)8 9, Audio: Linear PCM / AAC
 • Madhësia e Filmit
  4K UHD (16:9) 3840 x 2160 (59.94, 50, 29.97, 25, 23.98fps) kuadër inter (IPB) / (IPB Light)10 4K UHD Timelapse (16:9) 3840 x 2160 (29.97, 25fps) kuadër intra (All-I) Full HD (16:9) 1920 x 1080 (119.88, 100, 59.94, 50, 29.97, 25, 23.98fps) kuadër inter (IPB) / (IPB Light)[10] Full HD Timelapse (16:9) 1920 x 1080 (29.97, 25fps) kuadër intra (All-I) Full HD HDR (16:9) 1920 x 1080 (29.97, 25fps) kuadër intra (All-I)11
 • Modulim ngjyrash (regjistrim i brendshëm)
  4K/ Full HD - YCbCr4:2:0 8-bit ose YCbCr4:2:2 10bit
 • Canon Log
  Po, Canon Log 1 dhe Canon Log 3 12
 • Gjatësia e Filmit
  Kohëzgjatja maks. 29min 59sek (përjashtuar filmat High Frame Rate). Pa limit 4 GB për skedarët me kartë SD të formatuar në exFAT.
 • Film High Frame Rate
  Full HD në 100 fps apo 119,9 fps 13
  Regjistruar si film me shpejtësi 1/4 me lëvizje të ngadaltë
  Regjistrim maksimal i skenës të vetme deri në 7min e 29sek.
 • Kapje kuadrosh 4K
  Kapje fotosh 8,3-megapikselëshe JPEG/HEIF nga filmimet 4K UHD (vetëm me HEIF kur konfigurohet HDR PQ)
 • Bitrate / Mbps
  MP4 H.264 Canon Log joaktiv
  4K (59.94p/50.00p): IPB afro 230 Mbps
  4K (59.94p/50.00p): IPB (Light ) afro 120 Mbps
  4K (29.97p/25.00p/23.98p): IPB afro 120 Mbps
  4K (29.97p/25.00p/23.98p): IPB ( Light) afro 60 Mbps
  4K Timelapse (29.97, 25fps) All-I afro 470Mbps
  Full HD (119.88p/100.00p): IPB afro 120 Mbps
  Full HD (119.88p/100.00p): IPB (Light) afro 70 Mbps
  Full HD (59,94p/50,00p): IPB Afro 60 Mbps
  Full HD (59.94p/50.00p): IPB (Light) afro 35 Mbps
  Full HD (29.94p/25.00p/23.93p): IPB afro 30 Mbps
  Full HD (29.94p/25.00p): IPB (Light) afro 12 Mbps
  Full HD Timelapse (29.97, 25fps) All-I afro 90Mbps
  Filma Full HDR (29.97, 25fps) IPB afro 30 Mbps
  MP4 H.265 Canon Log / HDR PQ: aktiv
  4K (59.94p/50.00p): IPB afro 340 Mbps
  4K (59.94p/50.00p): IPB (Light) afro 170 Mbps
  4K (29.97p/25.00p/23.98p): IPB afro 170 Mbps
  4K (29.97p/25.00p/23.98p): IPB (Light) afro 85 Mbps
  4K Timelapse (29.97, 25fps) All-I afro 470Mbps
  Full HD (119.88p/100.00p): IPB afro 180 Mbps
  Full HD (119.88p/100.00p): IPB (Light) afro 100 Mbps
  Full HD (59,94p/50,00p): IPB Afro 90 Mbps
  Full HD (59.94p/50.00p): IPB (Light) afro 50 Mbps
  Full HD (29.94p/25.00p/23.93p): IPB afro 45 Mbps
  Full HD (29.94p/25.00p): IPB (Light) afro 28 Mbps
  Full HD Timelapse (29.97, 25fps) All-I afro 135Mbps 14
 • Regjistrim dykartësh
  po
 • Mikrofon
  Mikrofonat stereo të integruar (48 Khz, 16 bitë në 2 kanale)
 • Ekran HDMI
  Dalja vetëm në monitor të jashtëm (dalja e fotove dhe e informacionit të shkrepjes, fotot regjistrohen në kartë)
  Ekrani i kamerës dhe dalja në monitor të jashtëm (pa regjistrim në kartë, ekrani i kamerës tregon foto me informacion të shkrepjes)
 • Dalje HDMI
  4K (UHD) 59.94p / 29.97p / 23.98p,
  Full HD 59.94p / 59.94i, 50.00p / 50.00i
  480p 59.94p
  576p 50p
  YCbCr 4:2:2 pa kompresim, 8 bitë ose 10 bitë, dalja e zërit me HDMI po ashtu e mundur
 • FOKUSIMI
  "Dual Pixel CMOS AF" me "Eye/Face Detection" dhe "Animal Tracking AF", "Movie Servo AF"
  Fokusim manual (ka fokusim me kulme dhe udhëzues)
 • ISO
  Auto: 100-6400, H: 204800
  Manual: 100-25600, H: 204800

Veçori të tjera

 • Funksionet e Personalizuar
  21 Funksione të Personalizuar
 • Etiketimi i të Dhënave Meta
  Informacioni i të drejtës së autorit të përdoruesit (mund të vendoset në kamera)
  Vlerësimi i imazhit (0-5 yje)
  Të dhënat e IPTC (regjistruar me EOS Utility ose me aplikacionin Mobile File Transfer)
  Transferim i mazhi me diçiturë (Diçitura e regjistruar me EOS Utility)
 • Ndriçimi / Paneli LCD
  Jo/Jo
 • Rezistenca ndaj ujit/pluhurit
  Po 15
 • Përkujtues me zë
  Jo
 • Sensor Inteligjent Orientimi
  Po
 • Zmadhim i Rishikimit
  1,5x - 10x në 15 hapa
 • Formatët e Shfaqjes
  (1) Imazh i vetëm
  (2) Imazh i vetëm me informacion (2 nivele)
  Informacione shkrepjeje bazë (shpejtësia e shkrehësit, apertura, ISO dhe cilësia e imazhit)
  Të detajuara - Informacionet e regjistrimit (shpejtësia e obturatorit, hapja e diafragmës, ISO, matja e imazhit, cilësia dhe madhësia e skedarit), informacionet e lentes, ndriçimi dhe histogrami RGB, ekuilibri i bardhësisë, stili i figurës, hapësira e ngjyrave dhe zvogëlimi i zhurmës, korrigjimi optik i lentes, informacione GPS, informacione IPTC
  (3) Indeks me 4 imazhe
  (4) Indeks me 9 imazhe
  (5) Indeks me 36 imazhe
  (6) Indeks me 100 imazhe
  (7) Kërcim ekrani (1, 10 ose 100 imazhe, Data, Folder, Filma, Fotografi, Imazhe të mbrojtura, Vlerësim)
  (8) Modifikim filmi
  (9) Përpunim RAW
  (10) Vlerësim
 • Fotoseri
  Zgjedhja e imazheve: Të gjitha imazhet, sipas datës, sipas folderit, filmat fotografitë, imazhet e mbrojtura ose vlerësimi
  Koha e rishikimit: 1/2/3/5/10 ose 20 sekonda
  Përsëritja: Ndezur/Fikur
 • Histogrami
  Ndriçimi: Po
  RGB: Po
 • Njoftimi i Theksimit
  Po
 • Fshirja e Imazhit
  Imazh i vetëm, gama e zgjedhur, imazhet e zgjedhura, dosja, karta
 • Mbrojtja nga Fshirja e Imazhit
  Mbrojtja e fshirjes për një imazh, dosjen ose kartën, të gjitha imazhet e gjetura (vetëm gjatë kërkimit të imazheve)
 • Kohëmatësi Automatik
  3 ose 10 sek
 • Kategoritë e Menysë
  (1) Menyja e fotografimit
  (2) Menyja AF
  (3) Menyja e shikimit
  (4) Rrjeti
  (5) Menyja e konfigurimit
  (6) Menyja e funksioneve të personalizuara
  (7) Menyja ime
 • Gjuhët e Menysë
  29 gjuhë
  Anglisht, gjermanisht, frëngjisht, holandisht, danisht, portugalisht, finlandisht, italisht, norvegjisht, suedisht, spanjisht, greqisht, rusisht, polonisht, çekisht, hungarisht, vietnamisht, hindisht, rumanisht, ukrainisht, turqisht, arabisht, tajlandisht, kinezishte e thjeshtuar, kinezishte tradicionale, koreanisht, malajzisht, indonezisht dhe japonisht
 • Përditësimi i Firmuer
  Përditësimi i mundshëm nga përdoruesi (kamera, lentja, blici i jashtëm Speedlite, telekomanda BLE, adaptori i lentes)

Ndërfaqja

 • Kompjuter
  Fisha "SuperSpeed USB 3.1 Gen 2 USB C"
 • Mbështet
  LAN me valë (IEEE802.11b/g/n) (vetëm 2,4 GHz), me mbështetje për "Bluetooth” 16 - Funksionet e mbështetura - "EOS Utility", celular, ngarkim në internet
 • Tjetër
  Dalja "HDMI micro" (tipi D), hyrje mikrofoni të jashtëm (fishë ministereo), fishë kufjesh (fishë ministereo), terminal i tipit E3 (terminal telekomande)

Printimi i Drejtpërdrejtë

 • PictBridge
  Nuk mbështetet

Memoria

 • Tipi
  2x SD/SDHC/SDXC dhe UHS-II

Sistemi operativ i mbështetur

 • PC
  "Windows 8.1" dhe "Windows 10" (nuk mbështetet modaliteti i tabletës)
 • Macintosh
  OS X v10.12, 10.13, 10.14,10.15, 11

Softueri

 • Përpunimi i imazhit
  Digital Photo Professional 4.14. e lart, aplikacion për pajisje portative Digital Photo Professional Express (vetëm për iOS) (procesim fotosh RAW jo DUAL PIXEL RAW në DPP Express për pajisje portative)
 • Tjetër
  "EOS Utility 3.12.3" e lart (me Remote Capture), Picture Style Editor, EOS Lens Registration Tool, EOS Web Service Registration Tool, aplikacionin "Canon Camera Connect", aplikacionin "Mobile File Transfer" dhe aplikacionin "image.canon" (iOS/Android)

Energjia

 • Bateri
  Bateri e karikueshme me jone litiumi LP-E6NH (ofrohet)/LP-E6N
 • Jeta e Baterisë
  Me LCD afro 510 fotografi (në 23°C)
  Me LCD afro 510 (në 0°C)
  Me inkuadrues afro 380 shkrepje (në 23°C) 17
  Me inkuadrues afro 380 (në 0°C)
 • Treguesi i Baterisë
  6 nivele + perqindja
 • Kursimi i Energjisë
  Energjia fiket pas 30 sekondave, 1, 3, 5, 10 ose 30 min
 • Furnizimi me energji dhe ngarkuesit e baterisë
  Karikues baterie LC-E6E (ofrohet), "AC Adapter AC-E6N" dhe "DC Coupler DR-E6", "AC Adapter Kit ACK-E6N/ACK-E6", "Car Battery Charger CBC-E6", ushqyes USB PD-E1

Aksesorët

 • Transmetuesi i Skedarit me Valë
  N/A
 • Lentet
  Të gjitha lentet RF (EF dhe EF-S me adaptorët e lentes)
 • Adaptorët objektivash
  Adaptori i montimit EF-EOS R
  Adaptori i montimit me unazë kontrolli EF-EOS R
  Adaptori i montimit të filtrit me futje EF-EOS R
 • me përplasje
  Canon Speedlite (EL-1, EL-100, 90EX, 220EX, 270EX, 270EX II, 320EX, 380EX, 420EX, 430EX, 430EX II, 430EX III-RT, 470EX-AI, 550EX, 580EX, 580EX II, 600EX, 600EX-RT, 600EX II-RT, Macro-Ring-Lite MR-14EX, Macro Ring Lite MR-14EX II, Macro Twin Lite MT-24EX, Macro Twin Lite MT-26EX Speedlite Transmitter ST-E2, Speedlite Transmitter ST-E3-RT,Speedlite Transmitter ST-E3-RT V2)
 • Telekomanda / Çelësi
  Telekomandë me fole tipi E3 dhe "Speedlite 600EX II-RT", "Infrared Remote RC-6", "Wireless Remote Control BR-E1"
 • Tjetër
  Kapëse baterie BG-R10, marrës GPS GP-E2 (nuk mbështet busull elektronike), "Stereo Microphone DM-E1 / DM-E100"

Speficikimet fizike

 • Materialet e Trupit
  Kasë aliazhi magnezi, panelet e jashtme janë rezinë polikarbonati me lesh xhami
 • Mjedisi i përdorimit
  1 – 40 °C, 85% ose më pak lagështi
 • Dimensionet (Gj x Th x L)
  138,4×97,5×88,4 mm
 • Pesha (Vetëm Trupi)
  Afro 598 g (680 g me kartën dhe baterinë)
 1. * 8 nivele sipas standardit CIPA me "RF 24-105mm F4 L IS USM" në gjatësi fokale prej 105 mm
 2. Zona e vetëfokusimit luhatet në varësi të objektivit të përdorur
 3. Vetëfokusimi më i ulët i dritës ofrohet me objektiv f/1.2, pikë qendre vetëfokusimi, vetëfokusim me një shkrepje, në 23°C / 73°F, ISO 100) përveç objektivave RF me veshje "Defocus Smoothing (DS)"
 4. Me lente 50mm në infinit, -1m-1 dpt
 5. Rendimenti i AF në ndriçim të ulët do të bjerë kur përdoret zbutja e kuadrove të ulëta
 6. Kuadrot maks. në sekondë ndryshojnë në varësi të llojit të baterisë, nëse është aktivizuar Wi-Fi, temperatura e punës, objektivi i përdorur dhe madhësia e skedarit. Numri i pozave të mundshme dhe seria maksimale mund të ndryshojnë në varësi të kushteve të shkrepjes (duke përfshirë [1,6-fish (prerje)], formatin e kuadrit, subjektin, markën e kartës së memories, shpejtësinë ISO, "Picture Style" dhe "Custom Function"). Shpejtësitë e përmendura bazohen mbi provat që kemi kryer me cilësimet e mëposhtme: Shpejtësia e shkrehësit 1/1000 sek. e lart, aperturë maksimale, mospërdorim të blicit, pa përdorur reduktim të dridhjes, paketë baterie të karikuar plotësisht LP-6NH, temperaturë ambienti (23°C / 73°F). Pa përdorur kapëse baterie, cilësimet e Wi-Fi JOAKTIVE
 7. Shpejtësitë maks. të kuadrove për fotot ndryshojnë mes objektivave dhe aperturave të përdorura.
 8. 4K UHD është 94% mbulim horizontal i zonës së figurës, Full HD është 100%, modaliteti i prerjes në film 4K është 62% të zonës horizontale
 9. Nëse temperatura e brendshme e kamerës bëhet shumë e lartë, do të ulet koha maksimale e regjistrimit
 10. Në modalitetin "High frame Rate Movie" nuk regjistrohet zëri
 11. Me firmuer v1.31
 12. Me firmuer v1.31
 13. Në modalitetin "High frame Rate Movie" nuk regjistrohet zëri
 14. Në modalitetin "High frame Rate Movie" nuk regjistrohet zëri
 15. Ndonëse kamera vjen me konstruksion pluhur- dhe ujëdurues, ky nuk e ndalon dot tërësisht hyrjen e grimcave të pluhurit apo të pikave të ujit në kamerë.
 16. Përdorimi i Wi-Fi mund të kufizohet në disa vende ose rajone.
 17. Sipas standardit CIPA dhe duke përdorur baterinë e dhënë me kamerën, përveçse kur përcaktohet. Modaliteti i kursimit të energjisë