Katya Mukhina with the Canon EOS R and RF 24-105mm F4L IS USM in Iceland
Blank-Rect Image

Canon RF 24-105mm F4L IS USM

Një lente zmadhimi 24-105mm vërtet e gjithanshme që u ofron fotografëve dhe regjisorëve një ekuilibër ideal mes rendimentit, lëvizshmërisë dhe cilësisë së imazhit.

Harmoni e lëvizshmërisë dhe rendimentit

Një lente zmadhimi 24-105mm mbulon gjatësitë fokale me kënd të gjerë, standarde dhe telefoto. Një Stabilizues imazhi me 5 ndalesa ruan qartësinë në dritë të dobët, ndërsa fokusimi Nano USM sjell përfitime për fotografët dhe videografët po ashtu.

Shikoni specifikimet e plota

Canon RF 24-105mm F4L IS USM

Një lente e shkëlqyer për...

Një lente shumë elastike dhe e shpejtë

Lentja RF 24-105mm F4L IS USM e bën të lehtë të jeni krijues dhe të siguroni rezultate të jashtëzakonshme. Nga portretet në ambiente të brendshme e deri tek organizimet në ambiente të jashtme, një gamë zmadhimi 24-105 mm ju lejon të realizoni më shumë pa i ndërruar lentet. Një hapje maksimale e diafragmës f/4 është konsekuente në të gjitha parametrat e zmadhimit.

Elopement in Iceland and couple exchanging vows shot on the Canon EOS R and RF 24-105mm F4L IS USM

Qartësisht një lente me rendiment të shkëlqyer

Elementet josferike dhe UD të lentes sigurojnë një qartësi të shkëlqyer që ruhet edhe kur regjistroni me kamerën në duar në ndriçim të dobët, falë një Stabilizuesi imazhi me 5 ndalesa. Elementet josferike të lentes ndihmojnë në kompensimin e shformimit dhe shmangieve josferike, si dhe lejojnë një dizajn më kompakt.

Eloped couple on green mountain side in Iceland shot on the Canon EOS R and RF 24-105mm F4L IS USM
Cold couple walking up a long road in Iceland shot on Canon EOS R and RF 24-105mm F4L IS USM

Ruani mprehtësinë!

Fokusoni me saktësi dhe në heshtje të plotë me fokusin automatik Nano USM. Fotografët do ta vlerësojnë shpejtësinë për gjetjen e qartësisë së rëndësishme, ndërsa videografët do të pëlqejnë kalimet e buta dhe të qëndrueshme të fokusit që mundëson kjo teknologji e nivelit të lartë.

Në çdo kohë, në çdo vend dhe kudo

Ashtu si një lente e serisë L, lentja RF 24-105mm F4L IS USM ka një konstrukt të fortë dhe të izoluar ndaj kushteve të motit që frymëzon vetëbesim. Veshjet me fluor në elementet e përparme dhe të pasme të lentes e bëjnë të lehtë pastrimin e tyre. Kjo është vërtet një lente praktike e projektuar për udhëtime.

Canon RF 24-105mm F4L IS USM sealant

Specifikimet

Gama e zmadhimit

24-105mm

Unaza

e kontrollit të lentes

Hapja e diafragmës

me 9 fletë

Fokusi minimal

0,45 m

Motori

Nano USM

Stabilizuesi i imazhit

me 5 ndalesa

Shikoni specifikimet e plota

Canon RF 24-105mm F4L IS USM
What's In The Box

Çfarë ka në kuti

Çfarë është në kutinë RF 24-105mm F4L IS USM

RF 24-105mm F4L IS USM

Kapaku i lentes E-77 II

Kapak lente D1 për pluhurat

Kapaku bajonetë EW-83N

Çanta e butë me lidhëse LP1319

Çmime

Në duart e profesionistëveZbuloni se si profesionistët e fotografisë dhe filmit kanë sjellë nivele më të larta të cilësisë dhe detajeve në historitë e tyre me Sistemin EOS R.

Shikoni të gjithë artikujt

Aksesorët e lenteve

Produktet e lidhura