Himba trival woman shot on the Canon EOS R & RF 50mm F1.2L USM
Blank-Rect Image

Canon RF 50mm F1.2L USM

Lentja RF që vendos standarde të reja në rendimentin fotografik, duke sjellë qartësi maksimale, më shumë kontroll krijues dhe rendiment në ndriçim të dobët që është thjesht mbresëlënës.

Lentja më e fundit 50mm

Lentja RF 50mm F1.2L USM sjell një lloj të ri të rendimentit optik në fotografinë me kuadër të plotë. Qartësia dhe mprehtësia e jashtëzakonshme do të thotë se do të shikoni më shumë detaje, edhe në anët e kuadrit.

Shikoni specifikimet e plota

Canon RF 50mm F1.2L USM

Një lente e shkëlqyer për...

Hapja më e gjerë nga hapjet e gjera të diafragmës

Hapja maksimale e diafragmës f/1,2 e lentes RF 50mm F1.2L USM është hapja më e gjerë e disponueshme në serinë Canon EOS. Ajo u jep fotografëve dhe videografëve aftësinë për të regjistruar me një thellësi jashtëzakonisht të ulët të fushës - një mënyrë e shkëlqyer për të theksuar një subjekt ndaj një sfondi të komplikuar.

Naankuse Bushmen mother and son in front of a fire shot on the Canon EOS R & RF 50mm F1.2L USM

Super e ndjeshme në ndriçim të ulët

Aftësia për të punuar me hapja kaq të gjera të diafragmës i lejon fotografët të përdorin shpejtësi të larta të obturatorit në kushte me ndriçim të dobët që mund të ngrijnë lëvizjen e subjektit si edhe dridhjet e kamerës. Lentja RF 50mm F1.2L USM është një pajisje e shkëlqyer për të kapur atmosferën në çdo moment duke përdorur vetëm dritën e disponueshme.

Male mine workers in Romania shot on the Canon EOS R & RF 50mm F1.2L USM
Female dancer in red silk shot on the Canon EOS R & RF 50mm F1.2L USM

Fokusimi i shpejtë

Një sistem i fokusit automatik USM i tipit unazë, që zakonisht gjendet në lentet super-telefoto të Canon, i lëviz me lehtësi elementet e mëdha të xhamit që gjenden në lenten RF 50mm F1.2L USM. Fokusi i qartë gjendet me shpejtësi dhe saktësi dhe objektet mund të monitorohen dhe të ndiqen kur lëviz në kuadër.

E fuqishme dhe reaguese - e projektuar për profesionistët

Lentja RF 50mm F1.2L USM është pjesë e gamës së Serisë L të Canon dhe është e izoluar ndaj pluhurave dhe lagështisë¹. Një unazë e personalizueshme e kontrollit të lentes siguron akses të drejtpërdrejtë për parametrat e kamerës, duke ofruar një ndjesi manuale me kontrollin e përmirësuar.

¹ Shikoni specifikimet e produktit

Canon RF 50mm F1.2L USM sealant & lens control ring

Specifikimet

Hapja e diafragmës

f/1,2

Unaza

e kontrollit të lentes

Hapja e diafragmës

me 10 fletë

Fokusi minimal

0,40 m

Motori

USM

Mbrojtja nga kushtet e motit

e serisë L1

Shikoni specifikimet e plota

RF 50mm F1.2L USM

1Shikoni specifikimet e produktit

What's In The Box

Çfarë ka në kuti

Çfarë është në kutinë RF 50mm F1.2L USM

RF 50mm F1.2L USM

Kapaku i lentes E-77 II

Kapak lente D1 për pluhurat

Mbrojtësja e dritës e lentes ES-83

Çanta e butë me lidhëse LP1319

Çmime

Në duart e profesionistëveZbuloni se si profesionistët e fotografisë dhe filmit kanë sjellë nivele më të larta të cilësisë dhe detajeve në historitë e tyre me Sistemin EOS R.

Shikoni të gjithë artikujt

Aksesorët e lenteve

Produktet e lidhura