Objektivat RF

Canon RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

Një lente prime me kënd të gjerë me një hapje maksimale të diafragmës f/1,8 dhe aftësitë për makro

Një lente e shkëlqyer për...

 • Fotografia e udhëtimeve

  RF 35mm F1.8 MACRO IS STM është një lente e shkëlqyer me kënd të gjerë për fotografinë e rrugës dhe të portreteve, duke kapur detaje dhe qartësi edhe në shpejtësi të ulëta të obturatorit. Një hapje e shpejtë dhe maksimale e diafragmës f/1,8 ju lejon të regjistroni atmosferën e vërtetë, edhe kur nivelet e dritës janë të ulëta.

 • Përdorimi nga afër

  Lentja RF 35mm F1.8 MACRO IS STM siguron një zmadhim makro deri në 1:2 duke e shtuar edhe më shumë elasticitetin e kësaj lenteje të jashtëzakonshme. Kjo e bën më të lehtë kapjen e detajeve të imëta dhe strukturave në subjektet tuaja.

 • Fotografi peizazhi

  Cilësia e imazhit që sigurohet nga kjo lente prime e bën atë një zgjedhje të shkëlqyer për këdo që regjistron peizazhe ose që prodhon printime artistike të mëdha për ekspozita. Qartësia dhe detajet e imëta janë të mrekullueshme në të gjithë kuadrin.

Canon Camera

Një dizajn inteligjent që mbështet krijimtarinë

Lentja RF 35mm F1.8 MACRO IS STM është portative, e lehtë dhe e thjeshtë në përdorim. Rregulloni parametrat me një unazë të personalizueshme të kontrollit të lentes dhe shikoni me qartësi informacionet si distanca e fokusimit në inkuadrues kur regjistroni.

Ideale për realizimin e filmave

Stabilizimi i imazhit (IS) me kombinim shfrytëzon Stabilizuesin optik të imazhit të lentes si dhe stabilizimin elektronik IS me 5 boshte të kamerës për filmime që janë jashtëzakonisht të qëndrueshme - edhe nëse i regjistroni ku lëvizni në këmbë. Fokusimi automatik në heshtje i motorit STM është i butë dhe i qëndrueshëm, për kalime natyrale të fokusit.

Canon Camera

Profesionale në kushtet e ndriçimit të dobët

Një hapje e gjerë e diafragmës F1.8 plotësohet nga teknologjia e fuqishme Dual Sensing IS, e cila i lejon fotografët të regjistrojnë pa turbullime nga dridhjet e kamerës falë stabilizimit të imazhit me 5 ndalesa.

Një kapitull i ri në cilësinë e imazhit

Lentja RF 35mm F1.8 MACRO IS STM përdor një dizajn optik të përparuar, duke përfshirë veshjen Super Spectra. Montimi i lentes RF e vendos lenten më afër sensorit për një mprehtësi dhe qartësi mahnitëse.

Specifikimet

 • Hapja e diafragmës

  f/1,8

 • Unaza

  e kontrollit të lentes

 • Hapja e diafragmës

  me 9 fletë

 • Zmadhimi

  0,5x

 • Motori i qetë

  STM

 • IS

  hibrid

Në duart e profesionistëve

Shikoni aftësitë e EOS R System në duart e profesionistëve të fotografisë dhe të filmit.

Aksesorët e lenteve

 • Blici Speedlite MR-14EX II Macro Ring Lite

  Një blic Macrolite me rendiment të lartë për regjistrimin e imazheve nga afër.

 • Çanta e lentes LP1016

  Një çantë mbrojtëse e projektuar për lenten tuaj RF 35mm F1.8 MACRO IS STM.

Produktet e lidhura

Duar që mbajnë një aparat fotografik Canon EOS R dhe një objektiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Mund t'ju ndihmojmë të zgjidhni lenten tjetër?

Përzgjedhësi i lenteve do t'ju drejtojë në një gamë të tërë të lenteve dhe do t'ju ndihmojë të gjeni lenten më të përshtatshme për ju dhe kamerën tuaj.

Objektiva këndgjerë

Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.