Richard Walch shooting on the Canon EOS R and RF 28-70mm F2L USM
Blank-Rect Image

Canon RF 28-70mm F2L USM

Një lente zmadhimi e përparuar e serisë L me një hapje shumë të shpejtë të diafragmës f/2 dhe me një cilësi të jashtëzakonshme të imazhit. Ajo ripërkufizon cilësinë e imazhit për lentet me zmadhim.

Vendosni standarde të reja në fotografi

Lentja RF 28-70mm F2L USM ofron atë cilësi imazhi që do ta prisnit nga një lente prime, dhe shton një hapje maksimale të diafragmës në f/2 për një kontroll më të lartë krijues.

Shikoni specifikimet e plota

Specification Intro

Një lente e shkëlqyer për...

Një cilësi imazhi që duhet ta shikoni që ta besoni

Lentja RF 28-70mm F2L USM ka të gjitha avantazhet optike, mekanike dhe elektronike të sistemit EOS R. Siguroni një cilësi të jashtëzakonshme të imazhit dhe merrni një qartësi shumë të lartë me nivele të ulëta shformimi.

Richard Walch sample man walking on a tightrope slackline shot on the Canon EOS R & RF 28-70mm F2L USM
Nxjerrë me
  • f/4.0
  • 1/5000
  • 200

Fokusimi automatik i butë, thuajse në heshtje

Fokusoni me shpejtësi dhe thuajse në heshtje, falë një motori të përparuar USM AF të tipit unazë. Kur ndërthuret me teknologjinë e regjistrimit në heshtje të sistemit EOS R, fotografët mund të shmangin ndërhyrjet.

Richard Walch shooting on the Canon EOS R and RF 28-70mm F2L USM
Slackliner with fire on rocks shot on the Canon EOS R and RF 28-70mm F2L USM

Thjesht e shkëlqyer në ndriçim të ulët

Provoni shpejtësi më të larta të obturatorit dhe hapjen e diafragmës f/2 që mund të ngrijë lëvizjen e subjektit dhe të kamerës. Me një thellësi të vogël të fushës, lentja RF 28-70mm F2L USM është ideale për theksimin e një subjekti të qartë.

Kontrolli intuitiv dhe pa ndërprerje

Lentja RF 28-70mm F2L USM përfshin një Unazë të personalizueshme të kontrollit të lentes që i lejon fotografët të reagojnë në mënyrë instiktive ndaj ndryshimeve të kushteve duke rregulluar me shpejtësi një mori parametrash duke përfshirë hapjen e diafragmës, shpejtësinë e obturatorit, ISO-në dhe kompensimin e ekspozimit.

Canon RF 28-70mm F2L USM sealant 

Specifikimet

Hapja e diafragmës

f/2

Fokusi minimal

0,39 m

Hapja e diafragmës

me 9 fletë

Mbrojtja nga kushtet e motit

e serisë L

Motori

USM

Veshja e përparuar

e lentes

Unaza

e kontrollit të lentes

Elementet UD

të lentes

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Çfarë ka në kuti?

Çfarë ka në kutinë e lentes RF 28-70mm F2L USM

RF 28-70mm F2L USM

Kapaku i lentes E-95

Kapak lente D1 për pluhurat

Mbrojtësja e dritës së lentes EW-103E

Çanta e butë me lidhëse LP1424

Çmime

Në duart e profesionistëveZbuloni se si profesionistët e fotografisë dhe filmit kanë sjellë nivele më të larta të cilësisë dhe detajeve në historitë e tyre me Sistemin EOS R.

Shikoni të gjithë artikujt

Produktet e lidhura