Canon RF 50mm F1.8 STM

Eksploroni krijimtarinë tuaj dhe zgjeroni aftësitë fotografike me këtë objektiv fiks, tejet kompakt e ekonomik, që ju ofron më shumë se sa mendonit të mundur.

Canon RF 50mm F1.8 STM Intro Image

Standardi i ri

“RF 50mm F1.8 STM” është një objektiv i vogël, i lehtë dhe ekonomik me një aperturë të shpejtë f/1.8, ideal në ndriçim të ulët dhe fantastik për thellësi krijuese fushe. Me optikën e re dhe një motor tejet të qetë STM, ky model modern ‘nifty fifty’ do t’ju shpjerë përpara në fotografim.

Shikoni specifikimet e plota

Specification Intro

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet bazë

Icon 01

Motor STM

Vetëfokusim i shtruar, i shpejtë, thuajse në heshtje

Icon 02

Aperturë e gjerë f/1.8

Ideale për ndriçim të ulët dhe efekt Bokeh mahnitës

Icon 03

Element asferik i lentës

Mprehtësi superiore nga qendra në skaj

Icon 04

Montimi RF

Dizajn kompakt me performancë optimale

Icon 01

Veshja Super Spectra

Përmirëson cilësinë e figurës dhe riprodhimin e ngjyrave

Shikoni specifikimet e plota

Key-Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Çfarë ka në kuti

RF 50mm F1.8 STM

Tapë lenteje E-43

Kapak pluhuri për objektiv RF

Produktet e lidhura