Canon EF 50mm f/1.8 STM

ef 50mm f1.8 STM

Në përputhje me të gjitha kamerat EOS, duke përfshirë ato pa pasqyrë me anë të përshtatësit të montimit EF-EOS M

Një lente me hapje të gjerë të diafragmës për portrete me cilësi të lartë dhe fotografi në ndriçim të dobët

Me lenten EF 50mm f/1.8 STM mund të realizoni me lehtësi fotografi artistike dhe tërheqëse falë një hapje të gjerë të diafragmës me f/1.8 që siguron një fokus të qartë të subjektit dhe një sfond të bukur të mjegulluar.


Lentja EF 50mm f/1.8 STM është e shkëlqyer për:

Fotografi artistike dhe tërheqëse

Hapja e gjerë e diafragmës f/1.8 e lentes EF 50mm f/1.8 STM ju jep mundësinë të fokusoni me qartësi subjektin tuaj dhe të mjegulloni sfondin. Fotografët i referohen kësaj si "thellësi e ngushtë e fushës" dhe kjo e bën subjektin të dallohet, gjë që është e shkëlqyer për portrete ku njerëzit janë qartësisht fokusi i fotografisë.

50mm aperture sequence

Merrni më shumë dritë

Lentja me hapjen e gjerë të diafragmës f/1.8 lejon hyrjen 8 herë më shumë të sasisë së dritës në krahasim me lenten standarde të zmadhimit që keni marrë me kamerën tuaj EOS*. Kjo sjell imazhe më të qarta me një mjegullim më të pakët në lëvizje dhe kërkesa më të ulëta për përdorimin e blicit në kushtet e dritë së zbehtë, kështu që mund të kapni me lehtësi atmosferën e një ambienti me ndriçim të dobët.

more light in
portrait and everyday

Për portrete dhe përdorim të përditshëm

Gjatësia fokale 50mm ju lejon të mbushni kuadrin me subjektin tuaj nga një distancë e përshtatshme, duke e bërë atë një lente të shkëlqyer për portrete. Një këndvështrim i ngjashëm me syrin e njeriut dhe madhësia e saj kompakte e bëjnë lenten EF 50mm f/1.8 STM një lente të shkëlqyer çdo ditë, për ta mbajtur gjithmonë bashkë me kamerën tuaj EOS.

Fokusi i mprehtë për fotografitë dhe videot

Teknologjia STM (Motori me hapa), thuajse në heshtje, fokuson jashtëzakonisht shpejt kur nxirrni fotografi, kështu që mund të reagoni menjëherë për të kapur momentet që kalojnë shpejt. Krijimi i videove me cilësi të lartë është më i lehtë me teknologjinë STM pasi ajo siguron një fokusim të vazhdueshëm të qëndrueshëm dhe të qetë, dhe kolona zanore do të kapë vetëm tingujt e ambientit dhe jo zhurmën e motorit të fokusit.

miss no moment

Një rilindje e klasikes

EF 50mm f/1.8 STM zëvendëson lenten e vlerësuar EF 50mm f/1.8 II që njihej si një lente me cilësi të jashtëzakonshme të fotografisë me një çmim të arsyeshëm. Ky version i fundit siguron të njëjtën cilësi mahnitëse të fotografisë, por me një motori fokusimi të shpejtë, thuajse në heshtje, si dhe një konstrukt më të fortë që nuk përputhet me çmimin e saj.

Galeri model

Shikoni Galerinë

Specifikimet

Aksesorët

Gjithashtu mund t'ju pëlqejë...

Katër lente alternative për EF 50mm f/1.8 STM të zgjedhura nga ekspertët tanë të lenteve.

ef 40mm f2-8 stm

EF 40mm f/2.8 STM

• Një dizajn pllakë portativ
• Fokusimi i butë dhe i qetë i motorit STM
• Hapja maksimale e diafragmës me shpejtësi me f/2.8 për regjistrimin në ndriçim të dobët
• Fokusi në afërsi në 0,3 m
• Fokusi automatik (AF) i shpejtë dhe i qetë për rezultate jashtëzakonisht të qarta
• Një cilësi e shkëlqyer e imazhit në të gjithë kuadrin

ef 50mm f1-4 usm

EF 50mm f/1.4 USM

• Hapja e shpejtë e diafragmës f/1.4
• Këndi standard i shikimit 46°
• Motori USM i fokusit me përdorimin e plotë të fokusit manual
• Distanca më e afërt e fokusimit 45 cm
• Elementi i lentes josferike
• Madhësia e filtrit 58 mm

ef 85mm f1-8 usm

EF 85mm f/1.8 USM

• Hapja e shpejtë e diafragmës me f/1.8
• Lente telefoto e shkurtër/mesatare
• Motori USM i fokusit me fokusin plotësisht manual
• Distanca më e afërt e fokusimit 85 cm
• Madhësia e filtrit 58 mm
• Veshjet Super Spectra zvogëlojnë hijet dhe flakërimat

ef s 55- 250 f4 5 6 is stm

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

• Afrohuni te subjektet në largësi, si sportet dhe fauna e egër
• Fokusimi i butë dhe i qetë i motorit STM kur regjistroni video
• Stabilizuesi i imazhit zvogëlon turbullimin nga dridhjet e kamerës
• Një dizajn kompakt dhe i lehtë që mund ta merrni kudo
• Një dizajn i lehtë në përdorim që siguron një cilësi të mrekullueshme të imazhit