Objektiva për DSLR

Canon EF 85mm f/1.8 USM

Një lente e lehtë, e ndritshme dhe e shpejtë

Përfitimet

 • Hapje e shpejtë f/1,8

 • Lentë e shkurtër/mesatare telefoto

 • Motor fokusi USM me fokusimim manual me kohë të plotë

 • Distanca më e afërt e fokusimit 85cm

 • Përmasa e filtrit 58mm

 • Veshjet Super Spectra ulin hijezimin dhe flakërimin

Veçoritë e detajuara

 • Një lentë telefoto praktike dhe portative

  EF 85mm f/1,8 USM prodhon imazhe që janë të mprehta dhe të pastra në të gjitha hapjet. Një diafragmë virtualisht rrethore u jep zonave jashtë fokusit një ndjesi më të butë, më të barabartë dhe lejon që subjektet në fokus të dallohen ndaj një sfondi të turbullt. Lenta është e pajisur me një element përpara jo-rrotullues që mundëson përdorimin e filtrave specialistë (si për shembull polarizuesit dhe shkallëzuesit).

 • Hapje e madhe f/1.8

  Një hapje maksimale e madhe prej f/1.8 i lejojnë fotografët që të fotografojnë me aparat në dorë edhe në kushte të vështira me dritë të ulët, si edhe të pengojnë thellësinë e fushës për efekte kreative.

 • Perspektivë e ngjeshur në portrete

  Gjatësia fokale e shkurtër e lentes telefoto ngjesh lehtësisht perspektivën duke ulur përmasën e veçorive të dukshme të fytyrës për një rezultat miklues.

 • Fokusimi ultrasonik

  Një motorr ultrasonik i llojit unazë drejton fokusimin automatik jashtëzakonisht shpejt dhe pothuajse në heshtje. Rrotullimi i mbajtjes i shkëlqyeshëm siguron se pika e fokusit arrihet saktësisht, pa rregjistruar më tej. Për më tepër, mbivendosja manuale gjatë gjithë kohës është e disponueshme, duke e bërë të mundshëm të rregullohet fokusi pa dalë nga modaliteti AF.

 • Veshja Super Spectra

  Veshjet Super Spectra sigurojnë ekuilibër të saktë të ngjyrës dhe përmirësojnë kontrastin. Ato gjithashtu zvogëlojnë hijet dhe shkëlqimin – një problem i zakonshëm i shkaktuar nga drita që rikthehet nga një sensor i kamerës.

 • Integrim me matës flesh E-TTL II

  Lenta i kalon informacionin e distancës një sistemi të pajtueshëm E-TTL II të kamerës EOS për të siguruar matje optimale të fleshit.

Aksesorët përkatës

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.
 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Ky tub zgjatimi 25mm vendoset mes trupit të kamerës dhe objektivit, duke mundësuar afrim të mëtejshëm makroje dhe fokusimi për objektivin ndërsa ruan formën elektronike.
 • Aksesor objektivi

  Qafore objektivi ET-65 III

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.
 • Aksesor objektivi

  Tapë lenteje E-58II

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër polarizues rrethor PL-C B 58mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 58mm të fijes të filtrit.
 • Aksesor objektivi

  Filtër mbrojtës objektivi 58mm

  Mbron elementin përpara të lentes nga papastërtitë dhe dëmtimet. Bën për lentet me fije filtri 58mm.
 • Aksesor objektivi

  ND4-L 58mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 2 ndalesa. Për lentet me fije filtri 58mm.
 • Aksesor objektivi

  ND8-L 58mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 3 ndalesa. Për lentet me fije filtri 58mm.
 • Aksesor objektivi

  Çantë objektivi LP1014

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.
 • Aksesor objektivi

  Adaptor Macrolite 58C

  Lejon që blicet Canon Macro twin lite ose Macro ring lite të përdoren me lente që kanë një diametër filtër-fije prej 58mm.
 • Objektiva këndgjerë

  Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.