Canon RF 85mm F2 MACRO IS STM
Blank-Rect Image

Canon RF 85mm F2 MACRO IS STM

Shkrepni frymën reale të subjektit tuaj me një objektiv që ofron perspektivë të lehtë telefoto për portrete të arrira, plus fokusim nga afër me makro dhe fotostabilizues me 5 nivele, për fleksibilitet maksimal.

Galeria

MË SHUMË SE THJESHT PORTRETE MAHNITËSE

Shpjerini portretet një nivel më lart me një objektiv fiks RF kompakt e peshëlehtë, që jua optimizon subjektet dhe ju frymëzon të zbuloni detajet e bukura – dhe shumë të tjera.

Define and refine your creative vision

Përcaktoni e rafinoni vizionin tuaj krijues

Quick, slick and quiet

I shpejtë, elegant dhe i qetë

Një motor STM mundëson vetëfokusim të shtruar e të qetë, ndërsa një unazë komandimi mundëson kontroll fantastik të cilësimeve. Krijoni zona të buta jashtë fokusi falë aperturës nëntëfletëshe.

Pocketable and lightweight

Për mbajtje në xhep dhe me peshë të lehtë

Me peshën prej vetëm 500 g, objektivi është elegant dhe kompakt, plus me përmasa prej vetëm 78×90,5 mm, mund ta merrni lehtë me vete për shanse të mëtejshme krijuese.

Galeria

Mësoni se ç'mund të shkrepni me këtë objektiv fleksibël.

Specifikimet

Stabilizimi hibrid i imazhit

Zmadhimi

Makrofokus për detaj të jashtëzakonshëm

Veshja Super Spectra

Për reduktim të hijezimit dhe të vezullimit

IS me 5 ndalesa

Fotostabilizim i avancuar

Motori STM

Fokusim i butë për video dhe i shpejtë për foto

78×90,5 mm

Përmasë kompakte

Shikoni specifikimet e plota

Specifications
WITB

Çfarë ka në kuti

RF 85mm F2 MACRO IS STM

Kapa i parmë objektivi

Kapak i pasmë objektivi

Paketa e manualit të përdoruesit
Krahasimi

Unaza e kontrollit

RF 85mm F2 MACRO IS STM

RF 85mm F2 MACRO IS STM

EF 85mm F1.8 USM

EF 85mm F1.8 USM

Stabilizuesi i imazhit

IS me 5 ndalesa

Jo

Motori i fokusimit

Motori

Fokusi automatik

Aperturë

Hapja e diafragmës

f/1.8

Zmadhimi maksimal

Zmadhimi

0,13-fish

Pesha

500 g

425g

Përmasat (gjerësi-lartësi)

78×90,5 mm

75×71,5mm

Në duart e profesionistëve

Mësoni përse RF 85mm F2 MACRO IS STM është objektivi i duhur për portrete krijuese përmes syve të profesionistëve të "Canon".

Shihni artikujt

Aksesorët e lenteve

Produktet e lidhura

Telephoto lens range packshots

Objektivat telefoto

Me një objektiv telefoto mund t’i shkrepni sportet, natyrën dhe aktivitetet nga larg, pa e trazuar aksionin. Eksploroni objektivat telefoto të Canon dhe shikoni ku ju shpie krijimtaria.

Mësoni më shumë