Canon RF 85mm F2 MACRO IS STM
Specifikimet

Diametri i filtrit (mm)

67

Maks. diametër x gjatësi (mm)

78×90,5

Pesha (g)

500

Specifikimet

Stabilizimi hibrid i imazhit

Zmadhimi

Makrofokus për detaj të jashtëzakonshëm

Veshja Super Spectra

Për reduktim të hijezimit dhe të vezullimit

IS me 5 ndalesa

Fotostabilizim i avancuar

Motori STM

Fokusim i butë për video dhe i shpejtë për foto

78×90,5 mm

Përmasë kompakte

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Specifikimet / funksionet optike

Madhësia e Imazhit

Kuadër i plotë

Gjatësia Fokale e Barasvlefshme me film nga 35mm (mm)

Këndi i shikimi (horizontal, vertikal, diagonal)

24º, 16º, 28º 30'

Ndërtimi i lentës (elementë/grupe)

12/11

Nr. i teheve të diafragmës

9

Hapja minimale

29

Distanca më e afërt e fokusimit (m)

0,35

Zmadhimi maksimal (x)

0,5

Informacioni mbi largësinë

Po

Stabilizator imazhi

51

Aktualizuesi AF

Motori

Aksesorët

Kapak lenteje

E-67 II

Kapaku i lentës

ET-77

Kasa/qesja e lentës

LP-1216

Numri maksimal i kapakut III në përputhje me mbajtësen e filtrit të xhelatinës III

-

Numri maksimal i kapakut IV në përputhje me mbajtësen e filtrit të xhelatinës IV

-

Kapaku fundor i pasmë

-

Zmadhimi me tubin zgjatues EF12 II

-

Zmadhimi me tubin zgjatues EF25 II

-

Përputhshmëria e zgjatuesit

-

  1. Testuar sipas standardeve CIPA