Canon RF 85mm F1.2L USM
Blank-Rect Image

Canon RF 85mm F1.2L USM

Për portrete plot hijeshi, të qarta brisk dhe efikasitet fantastik në ndriçim të ulët, RF 85 mm F1.2L USM ofron maksimumin e potencialit krijues.

Objektivi ideal për portrete: shkrepini detajet si kurrë më parë

Ofron efikasitet optik superior falë dizajnit të avancuar të objektivit dhe përdorimit të optikës revolucionare të "Canon", RF 85 mm F1.2L USM është objektivi ideal i portreteve për imazherinë e gjeneratës së re.

Shikoni specifikimet e plota

Canon RF 85mm F1.2L USM

Një lente e shkëlqyer për...

Gjatësia fokale ideale për portrete

RF 85 mm F1.2L USM është gjatësia fokale ideale e shkurtër teleskopike për portrete të hijshme, duke dhënë rezultatet elegante dhe të detajuara me një perspektivë të këndshme dhe pa shtrembërime.

The perfect focal length for portraits

Shpejtësi dhe ndriçim me precizion të përsosur optik

Me një aperturë të shpejtë F1.2, objektivi është fantastik në ndriçim të ulët duke ofruar qartësi të pabesueshme dhe shprehje krijuese me efekt të këndshëm "Bokeh" dhe pa humbje cilësie të figurës.

Fast and bright with superb optical precision

Elemente dhe veshje të avancuara për objektivin

Objektivi ka optikë përthyerëse të spektrit të kaltër (BR) që pengon aberracionet e ngjyrave ndërsa elementi thjerrës asferike të tokës eliminon aberracionet e shkaktuara nga apertura e lartë maksimale.

Advanced lens elements and coatings

Izolim atmosferik dhe cilësi konstruksioni e serisë L

Cilësia e konstruksionit ripërcakton cilësinë e serisë L me izolim atmosferik dhe veshje fluori në elementet e përparme dhe të pasme, për mbrojtje ndaj ujit, pluhurave dhe gërvishtjeve.

L-series build quality and weather-sealing

Motor i shpejtë USM dhe unazë komandimi të objektivit

Falë shpejtësisë së lartë të mbërthyeses RF, objektivi RF 85 mm F1.2L USM fiksohet me shpejtësi te subjekti ndërsa unaza e komandimit të objektivit ofron një kontroll më të lartë të parametrave.

Fast USM motor and Lens Control Ring

Në qarkullim gjysmën e 2-të të 2019

RF 85mm F1.2L USM DS - Një objektiv unik i rendimentit të lartë me kombinim efekti të bukur e të shtruar sfondi të shfokusuar "Bokeh" dhe aperturë super të shpejtë për të nxjerrë portrete që ju lënë pa frymë.

Available 2nd half 2019
 

Specifikimet

Aperturë maksimale F1.2

Për efikasitet në ndriçim të ulët dhe thellësi pamjeje në shkallë të ulët

Optikë BR

Për kontroll ideal të aberracioneve

Elemente asferike dhe UD

Për figura jashtëzakonisht të qarta

Motor USM

Për funksionim të shtruar, të shpejtë dhe thuajse të heshtur

ASC (veshje "Air Sphere")

Për të parandaluar vezullimin dhe hijezimin

Unazë komandimi të objektivit

Për komandim të mëtejshëm të ISO, aperturës dhe shkrehësit

Shikoni specifikimet e plota

RF 85mm F1.2L USM
What's In The Box

Çfarë ka në kuti?

Objektiv RF 85 mm F1.2L USM

Qafore objektivi ET-89

Kapak objektivi E-82II

Kapak lente RF për pluhurat

Çantë LP1424

Në duart e profesionistëve

Zbuloni se si sillet objektivi RF 85 mm F1.2L USM në një gamë të gjerë rrethanash shkrepjeje në duart e profesionistëve të aparateve "Canon".

Shikoni të gjithë artikujt

Aksesorët e objektivit

Përmirësoni perspektivën me aksesorë objektivi nga "Canon". Gama jonë e kapakëve, kasave dhe çantave ju siguron dhe mbron objektivin gjatë përdorimit. Ne kemi qafore dhe filtra objektivi të krijuara posaçërisht për mbrojtjen dhe ndihmesën e funksionimit të objektivit në kushte të ndryshme pune, si p.sh. për ta mbrojtur nga ndriçimi i padëshiruar ose duke ju bërë të mundur të kapni pamje më nga afër të natyrës.

Mësoni më shumë

Lens accessories
Telephoto lens range packshots

Objektivat telefoto

Me një objektiv telefoto mund t’i shkrepni sportet, natyrën dhe aktivitetet nga larg, pa e trazuar aksionin. Eksploroni objektivat telefoto të Canon dhe shikoni ku ju shpie krijimtaria.

Mësoni më shumë

Produktet e lidhura