Objektiva për "EOS R"

Canon RF 85mm F1.2L USM

Specifikimet

Specifikimet

 • Aperturë maksimale F1.2

  Për efikasitet në ndriçim të ulët dhe thellësi pamjeje në shkallë të ulët

 • Optikë BR

  Për kontroll ideal të aberracioneve

 • Elemente asferike dhe UD

  Për figura jashtëzakonisht të qarta

 • Motor USM

  Për funksionim të shtruar, të shpejtë dhe thuajse të heshtur

 • ASC (veshje "Air Sphere")

  Për të parandaluar vezullimin dhe hijezimin

 • Unazë komandimi të objektivit

  Për komandim të mëtejshëm të ISO, aperturës dhe shkrehësit

Specifikimet në detaje

Specifikimet/funksionet optike

 • Madhësia e Imazhit
  Kuadri i plotë
 • Numri i fletëve të diafragmës
  9
 • Apertura minimale
  16
 • Distanca minimale e fokusimit (m)
  0,85
 • Zmadhimi maksimal (x)
  0,12
 • Informacioni mbi largësinë
  Po
 • Fotostabilizues OIS1
  _2
 • Aktuatori i vetëfokusimit
  Fokusi automatik
 • Kapaku i lentes
  E-82 II
 • Kapaku i Lentes
  ET-89
 • Kasa/çanta e objektivit
  LP1424
 • Zmadhimi me tubin zgjatues EF12 II
  Nuk është në përputhje
 • Zmadhimi me tubin zgjatues EF25 II
  Nuk është në përputhje
 • Përputhshmëria e zgjatuesit
  Nuk është në përputhje
 • Pajisje të tjera Shtesë
  -

Speficikimet fizike

 • Diametri i filtrit (mm)
  82
 • Diametri x gjatësia maks. (mm)3
  103,2×117,3
 • Pesha (g)
  1195
 1. Testuar sipas standardeve CIPA
 2. Testuar sipas standardeve CIPA
 3. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur