Canon_Girl_Hero
Blank-Rect Image

Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

Paketa e përsosur, kjo lente telefoto e shpejtë e serisë L me inxhinierinë e përparuar të optikës është e përsosur për fotografinë krijuese të portreteve.

Realizoni portrete me detaje të mrekullueshme dhe drejtpërdrejt për historinë tuaj

Kjo lente e shpejtë e portreteve siguron imazhe të qarta dhe të pastra plot ngjyra dhe kontrast, me detaje jashtëzakonisht të qarta, ideale për sensorët me rezolucion të lartë. Veshja Air Sphere Coating (ASC) ndihmon për të minimizuar flakërimat dhe hijet e brendshme ndërsa një hapje e madhe e diafragmës f/1.4 siguron një thellësi të vogël të fushës.

Shikoni specifikimet e plota

Canon_Side_Without_Cap

Hapja e madhe dhe e ndritshme e diafragmës për një rendiment të fokusuar në të gjitha nivelet e dritës

Një hapje e shpejtë e diafragmës me f/1.4 lejon fokusimin e saktë dhe shpejtësi më të larta të obturatorit edhe në kushtet e ndriçimit të dobët. Thellësia e vogël e fushës që sigurohet nga një hapje e gjerë maksimale e diafragmës realizon efektin e këndshëm bokeh, duke i dhënë më shumë thellësi portreteve.

Large, bright aperture

Stabilizimi i butë dhe i saktë i imazhit me 4 ndalesa

Drita sfiduese mund ta bëjë një fotografi të suksesshme ose të dështuar. 4 ndalesat e stabilizimit të imazhit do të ndihmojnë për të eliminuar dridhjet e kamerës dhe për t'u dhënë një avantazh më shumë fotografëve dhe videografëve në kushte të vështira të regjistrimit, pikërisht atëherë kur kanë më shumë nevojë për të.

Dancing_in_the_rain

Fokusi automatik (AF) i saktë, mjaft reagues dhe me shpejtësi të lartë për shkathtësi të jashtëzakonshme të fokusit

Falë teknologjisë më të fundit të fokusit automatik (AF), lentja reagon me shpejtësi dhe saktësi, duke lejuar një fokusim thuajse në heshtje. Shenjat e qarta të fokusimit dhe përputhshmëria e plotë e fokusit AF me të gjitha sistemet EOS e bëjnë këtë lente shoqëruesen e përsosur për fotografët dhe videografët.

Dance_Couple

Një konstrukt i fortë, rezistencë e jashtëzakonshme ndaj kushteve të motit, përputhshmëri totale

Një konstrukt i fortë, duke përfshirë tubin e përparmë për goditjet, siguron nivele të larta të rendimentit në të gjitha situatat. Veshjet e fluorit në elementet e përparme dhe të pasme të lentes ndihmojnë për mbrojtjen nga pluhuri dhe lagështia, ndërsa shenjat e sakta të distancës lejojnë realizimin e llogaritjeve për E-TTL gjatë përdorimit të blicit.

Angled_Shot

Ku mjeshtëria takohet me rendimentin

Një kamerë është aq e mirë se lentja e lidhur me të dhe të gjitha lentet e serisë L janë projektuar për të siguruar një rendiment të nivelit më të lartë. Përputhshmëria e plotë me fokusin automatik (AF) me sensorët Dual Pixel CMOS AF do të thotë se kjo lente do të sigurojë rezultate të jashtëzakonshme në fotografi si dhe në video.

Girl_Dark_BlueRed_Room

Specifikimet

85mm

Gjatësia vatrore

f/1.4

Hapja maksimale e diafragmës

4 ndalesa

Stabilizuesi i imazhit

Unazë USM

Fokusi automatik

88,6 x 105,4

Diametri dhe gjatësia maksimale (mm)

950

Pesha (g)

Shikoni specifikimet e plota

Slant_Without_Cap

Zbuloni se çfarë shikon lentja nëpërmjet syve të rrëfimtarëve të Canon

Lentja EF 85mm f/1.4L IS USM është vërtet e gjithanshme dhe një lente e përsosur për një larmi detyrash. Nga portretet tërheqëse super të qarta e deri te situatat e jetës në lëvizje të shpejtë, shikoni pse rrëfimtarët e Canon e përfshijnë gjithmonë këtë lente në çantat e tyre.

Awards

Aksesorët

Produktet përkatëse