Objektiva për DSLR

Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

Specifikimet

Specifikimet

 • 85mm

  Gjatësia vatrore

 • f/1.4

  Hapja maksimale e diafragmës

 • 4 ndalesa

  Stabilizuesi i imazhit

 • Unazë USM

  Fokusi automatik

 • 88,6 x 105,4

  Diametri dhe gjatësia maksimale (mm)

 • 950

  Pesha (g)

Specifikimet në detaje

Specifikimet/funksionet optike

 • Madhësia e Imazhit
  -
 • Gjatësia e barasvlershme fokale me film 35mm (mm)
  -
 • Këndi i pamjes (horizontal, vertikal, diagonal)
  24º, 16º, 28º 30'
 • Konstrukti i objektivit (elemente/grupe)
  14/10
 • Numri i fletëve të diafragmës
  9
 • Apertura minimale
  22
 • Distanca minimale e fokusimit (m)
  0,85
 • Zmadhimi maksimal (x)
  0,12
 • Informacioni mbi largësinë
  Po
 • Fotostabilizues IBIS x OIS1
  4 ndalesa
 • Aktuatori i vetëfokusimit
  Unaza USM4

Aksesorët

 • Kapaku i lentes
  E-77 II
 • Kapaku i Lentes
  ET-83E
 • Kasa/çanta e objektivit
  LP1219
 • Kapaku fundor i pasmë
  Kapak lente E për pluhurat
 • Zmadhimi me tubin zgjatues EF12 II
  0,26-0,15
 • Zmadhimi me tubin zgjatues EF25 II
  0,43-0,33
 • Përputhshmëria e zgjatuesit
  Nuk është në përputhje
 • Pajisje të tjera Shtesë
  -
 • Gjatësia vatrore
  I barasvlefshëm me 1,6x gjatësia vatrore e lentës

Speficikimet fizike

 • Rezistenca ndaj pluhurit/lagështirës
  Po
 • Diametri i filtrit (mm)
  77
 • Diametri x gjatësia maks. (mm)2
  88.6 x 105.4
 • Pesha (g)
  950

Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet.

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

 1. Testuar sipas standardeve CIPA
 2. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur