Objektiva për DSLR

Canon EF 85mm f/1.2L II USM

Lentja legjendare e portreteve me cilësi të lartë

Përfitimet

 • Konstruksion dhe optikë L-series

 • Aperturë e madhe f/1.2

 • Fokusim automatik i shpejtë, pa zhurmë

 • Veshje Super Spectra

 • Aperturë rrethore për bokeh sfondi të shkëlqyer

 • E kalon informacioin e distancës tek aparati për sistemin e blicit E-TTL II

 • Kuti e butë dhe mbulim lentesh

Veçoritë e detajuara

 • Cilësi L-series

  EF 85mm f/1.2L USM II inkorporon standarded më të larta të Canon-it pr optika e preçizionit. Seria-L është intervali profesional i lenteve më të shitura nga Canon, që kombinon performancën e shkëlqyer të imazhit dhe përdorueshmërinë bazë me konstruksion rezistend ndaj pluhurit dhe lagështirës.

 • Aperturë e madhe f/1.2

  Një hapje maksimale e gjerë prej f/1.2 siguron shpejtësi të jashtëzakonëshme për fotografime në kushte me dritë të dobët, pa nevojën e blicit. Hapja e gjerë gjithashtu siguron kontroll të imët mbi thellësinë e fushës për të zotëruar fotografinë e protreteve.

 • Bokeh me sfond të shkëlqyer

  Një aperturë rrethore cilindrike ndihmon në krijimin e bokeh tërheqës, sfond të njëtrajtshëm kur izolohen subjektet në apertura të gjera.

 • Fokusim automatik i shpejtë, pa zhurmë

  Një unazë USM (Ultrasonic motor) përdor dridhje frekuence ultrasonike për të dhënë fokusim automatik tepër të shpejtë me operim pothuajse pa zhurmë. Një CPU me shpejtësi të lartë dhe Algoritme të përsosura AF kontribuojnë më shumë në shpejtësinë AF. Momenti i mirë i bllokimit ndalon lenten e fokusimit të grupohet me saktësi pa fotografuar ende. Mbivendosja e fokusimit manual mekanik me kohë të plotë është e disponueshme pa patur nevojë për të shuar AF.

 • Veshje Super Spectra

  Veshjet e lentes Super Spectra dhe elementet e lentes që heqin flakërimin dhe hijezimin - që mund të ndodhë me aparatet digjitale për shkak të reflektimit nga sensori i imazhit. Veshjet gjithashtu ndihmojnë që të arrihet ekuilibri i ngjyrës së vërtetë dhe rrit kontrastin për imazhe të gjalla me cilësi të lartë.

 • E kalon informacionin e distancës te E-TTL II

  Lentja e kalon informacionin e distancës te sistemi i blicit E-TTL II të aparatit për të siguruar matje optimale të blicit në çdo situatë fotografimi.

 • Pajisjet shtesë

  Lentja EF 85mm f/1.2L USM II vjen bashkë me një kapak lenteje cilindrik dhe një kuti transportimi.

Objektiva këndgjerë

Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.
Mësoni më shumë

Aksesorët përkatës

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.
 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Ky tub zgjatimi 25mm vendoset mes trupit të kamerës dhe objektivit, duke mundësuar afrim të mëtejshëm makroje dhe fokusimi për objektivin ndërsa ruan formën elektronike.
 • Aksesor objektivi

  Lens Hood ES-71 II

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.

 • Aksesor objektivi

  Tapë Lenteje E-72II

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër mbrojtës objektivi 72mm

  Mbron elementin përpara të lentes nga papastërtitë dhe dëmtimet. Bën për lentet me fije filtri 72mm.
 • Aksesor objektivi

  Filtër polarizues rrethor PL-C B 72mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 72mm të fijes të filtrit.
 • Aksesor objektivi

  ND4-L 72mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 2 ndalesa. Për lentet me fije filtri 72mm.
 • Aksesor objektivi

  ND8-L 72mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 3 ndalesa. Për lentet me fije filtri 72mm.
 • Aksesor objektivi

  Objektiv për afër 500D 72mm

  Bashkohet me lenten e kamerës tuaj, duke ju lejuar t'i shkoni më afër objekteve të vogla. Bën për lentet me fije filtri 72mm.
 • Aksesor objektivi

  Çantë objektivi LP1219

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.
 • Aksesor objektivi

  Adaptor Macrolite 72C

  Lejon që blicet Canon Macro twin lite ose Macro ring lite të përdoren me lente që kanë një diametër filtër-fije prej 72mm.
 • Mund t'ju ndihmojmë të zgjidhni lenten tjetër?

  Përzgjedhësi i lenteve do t'ju drejtojë në një gamë të tërë të lenteve dhe do t'ju ndihmojë të gjeni lenten më të përshtatshme për ju dhe kamerën tuaj.
  Gjeni lenten tuaj të përsosur