Lady wearing a grey beanie and blue coat while shooting on the EOS RP with RF 24-105mm F4-7.1 IS STM
Blank-Rect Image

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM

Shkrepni optimalen e çdo dite me një objektiv të gjithanshëm që ju prezantohen me botën emocionuese të sistemit pa pasqyra kuadërplotë "Canon EOS R".

Shkrepni optimalen e çdo dite

Gëzoni të gjitha përfitimet e gamës kuadërplotë "EOS R" me një objektiv praktik 24-105 mm, shumëfunksional me stabilizues të integruar figure që ju ruan qëndrueshmërinë në foto dhe filma.

Shikoni specifikimet e plota

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM FRT pack shot

Imazheri e gjeneratës së re

Cilësi kuadërplotë, stabilizues mahnitës optik me 5 shkallë, vetëfokusim i shpejtë e i shtruar dhe një fokusi i kombinuar, me unazë kontrolli të objektivit, për komandim intuitiv e të personalizuar mbi cilësimet e kamerës.

Lady wearing a grey beanie, blue coat and taking a shot on the EOS RP with RF 24-105mm F4-7.1 IS STM

Cilësi mahnitëse e praktike figure kuadërplotë

Shikoni të gjithë pamjen; peizazhe epike, detaje të imëta, portrete të forta dhe momente të dëlira. Shkrepni në 13 cm me makro fokusi qendror 0,5-fishe, dhe me aparat në dorë falë stabilizimit optik të figurës me 5 shkallë.

Fantastik për foto dhe filma

Gjurmoni subjektet dhe arrini fokus të shtruar, natyral kur shkrepni filma, falë motorit të qetë STM që e bën këtë objektiv ideal për foto dhe video mahnitëse.

Një objektiv ideal ditor

Një objektiv, por shumë mundësi Falë dizajnit peshëlehtë dhe kompakt në vetëm 395 g, është një zmadhues praktik nga i cili mund të nisni udhëtimin tua në modelet kuadërplota pa pasqyra.

Shot of the RF 24-105mm F4-7.1 IS STM being held in hand

Specifikimet

Gama e zmadhimit

Gama fokale

Stabilizim optik figure me 5 shkallë

Stabilizim i avancuar figure

Motori STM

Fokusim i shpejtë

Përmasë kompakte

88,8 mm

Unaza e Kontrollit të Lenteve

Fokus i kontrolluar

Peshëlehtë

395 g

Shikoni specifikimet e plota

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM FRT pack shot
RF 24-105mm F4-7.1 IS STM packshot where you can see the glass

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju duhet për fotografinë dhe videon e përditshme me modelet kuadërplotë pa pasqyra.

RF 24-105mm F4-7.1 IS STM

Kapa i parmë objektivi

Kapak i pasmë objektivi

Paketa e manualit të përdoruesit

Përzgjedhësi i lenteve

Përzgjedhësi i lenteve do t'ju drejtojë në një gamë të tërë të lenteve dhe do t'ju ndihmojë të gjeni lenten më të përshtatshme për ju dhe kamerën tuaj.

Më ndihmoni të zgjedh

Përzgjedhësi i lenteve

Në duart e profesionistëve

Mësoni se si fotografët e regjisorët profesionistë gëzojnë të gjitha të mirat e sistemit kuadërplotë "EOS R".

Shihni artikujt

Aksesorët e lenteve

Produktet e lidhura

Wide Angle Lens

Objektiva këndgjerë

Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.

Mësoni më shumë