Objektiva për DSLR

Canon EF 40mm f/2.8 STM

Një lente kompakte "pjatë" me një hapje të shpejtë të diafragmës, e shkëlqyer për udhëtime dhe fotografinë e përgjithshme

Përfitimet

 • Dizajn portativ rrethor

 • Fokusim STM i butë, i qetë kur rregjistrohen filma në kamera të përputhshme

 • Apertura e shpejtë maksimale f/2.8 për rregjistrimin në dritë të paktë

 • Fokusimi nga afër 0,3 m

 • AF i shpejtë, i qetë për rezultate mjaft të mprehta

 • Cilësi e shkëlqyer e imazhit anembanë kuadrit

Veçoritë e detajuara

 • Dizajn jashtëzakonisht kompakt dhe portativ

  Mos jini kurrë pa EOS tuaj. STM EF 40mm f/2.8 STM kompakte, rrethore është shumë e hollë, kështu që gjithnjë do të jeni në gjendje të merrni DSLR-në tuaj me vete.

 • AF i butë dhe i qetë, fokusimi STM për filma

  Fokusimi i shpejtë, i saktë, automatik siguron imazhe mjaft të mprehta edhe në kushte të vështira. AF Servo e Filmit me STM përdor teknologjinë e motorrit me hapa për fokusimin e butë, të qetë, automatik kur filmohet në DSLR-të Canon të përputhshme.

 • Rregjistrim i dobishëm në dritë të paktë

  Një sferë e aperturës f/2.8–22 siguron kontroll mbi thellësinë e fushës, duke ju dhënë lirinë për të kufizuar ose zgjeruar fokusin siç kërkohet. Një aperturë e shpejtë maksimale lejon rregjistrimin duke e mbajtur kamerën në duar në dritë të paktë pa përdorur blicin.

 • Cilësi e shkëlqyer e imazhit e krijuar për gjithanshmërinë e udhëtimit

  Një gjatësi e gjithanshme e fokusit prej 40mm është e shkëlqyeshme për udhëtim. Trajtoni gjithçka, nga portrete tek peisazhe dhe fotografi në rruga. Cilësi e shkëlqyer e imazhit anembanë kuadrit, falë një dizajni të lentës asferike dhe veshjeve Super Spectra.

Aksesorët përkatës

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 25mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Qafore objektivi ES-52

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.
 • Aksesor objektivi

  Tapë Lenteje E-52II

  Bashkohet me lenten e kamerës tuaj, duke ju lejuar t'i shkoni më afër objekteve të vogla. Bën për lentet me fije filtri 52mm.

 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër Polarizues PL-C B 52mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 52mm të fijes të filtrit.

 • Aksesor objektivi

  Filtër Mbrojtës 52mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 52mm të fijes të filtrit.

 • Aksesor objektivi

  ND4-L 52mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 2 ndalesa. Për lentet me fije filtri 52mm.

 • Aksesor objektivi

  ND8-L 52mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 3 ndalesa. Për lentet me fije filtri 52mm.

 • Aksesor objektivi

  Lente afër 250D 52mm

  Bashkohet me lenten e kamerës tuaj, duke ju lejuar t'i shkoni më afër objekteve të vogla. Bën për lentet me fije filtri 52mm.

 • Aksesor objektivi

  Çantë lenteje LP811

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.
 • Aksesor objektivi

  Macrolite Adapter 52C

  Lejon që blicet Canon Macro twin lite ose Macro ring lite të përdoren me lente që kanë një diametër filtër-fije prej 52mm.