OBJEKTIVAT CANON

Canon RF 28mm F2.8 STM

Një objektiv fiks superkompakt e këndgjerë, optimal për fotografinë e rrugës, udhëtimet dhe jetën e përditshme.

 • OBJEKTIV KOMPAKT UDHËTIMI

  Optimal për fotografinë e udhëtimit

 • OBJEKTIV KRIJUES PËR RRUGËN

  Ideal për fotografinë e rrugës

 • OBJEKTIV PORTRETESH NË GRUP

  Mahnitës për portrete dhe familjen

 • OBJEKTIV VIDEOBLOGIMI

  Fantastik për transmetime

 • I vogë dhe i fuqishëm

  RF 28mm F2.8 STM është një objektiv i hollë, praktik, kuadërplotë për kamerën tuaj EOS R, një përmirësim për të sjellë më pranë krijimtarinë dhe cilësinë.

  RF 28mm F2.8 STM
  RF 28mm F2.8 STM

  Model peshëlehtë, kompakt dhe petashuq

  Ky objektiv peshëlehtë e kuadërplotë RF është i gjerë, i hollë dhe gati për të frymëziar krijimtarinë tuaj falë dizajnit superkompakt.

  Aperturë e shpejtë f/2.8 për krijimtari në çdo kohë

  Vijoni të shkrepni në dritë të ulët dhe eksperimentoni me turbullimin e sfondit për t'i bërë subjektet të dalin në pah.

  Fast f/2.8 aperture for creativity any time

  Një avantazh i vërtetë në përmasa

  Shikoni se si krahasohen përmasat e EOS 6D Mark II DSLR me objektivin petashuq EF 40mm përkundër EOS R8 me objektivin RF 28mm F2.8 STM.
  EOS 6D Mark II with EF 40mm F2.8 STM & EOS R8 with RF 28mm F2.8 STM
  Advanced image quality from lens to camera

  Cilësi e avancuar figure nga objektivi te kamera

  RF 28mm F2.8 STM ka elemente PMo dhe veshje Super Spectra plus korrigjime inteligjente të distorsionit në kamerë për të mundësuar mprehtësi, kontrast e qartësi.

  I zhdërvjellët dhe i qetë me kontroll praktik në gishta

  Përfitoni mundësinë e rregullimeve me gishta ndërsa ruani fokusin te subjekti. Ndërroni me lehtësi mes vetëfokusimit, fokusit manual dhe unazës së kontrollit me precizion në prekje.

  RF 28mm F2.8 STM

  Specifikimet

  • 28 mm gjatësi fokale

   Një pamje me kënd të gjerë për çdo rast

  • Model petashuq

   Kompakt, peshëlehtë, diskret

  • Elementet PMo

   Për model objektivi kompakt me cilësi të lartë figure

  • Motori STM

   Për fokusim të shtruar, të shpejtë dhe të heshtur

  • Veshja Super spectra

   Për të parandaluar vezullimin dhe hijezimin

  • Unazë fokusi/kontrolli dhe çelës vetëfokusimi/kontrolli/fokusi manual

   Për kontroll të lehtë mbi cilësimet e kamerës ose fokusimin manual

  • Aperturë F2.8

   Vazhdoni të shkrepni në dritë të ulët dhe eksperimentoni me turbullimin e sfondit

  Galeri model

  Zbuloni cilësinë e avancuar të figurës dhe këndin e gjerë të pamjes që ofron ky objektiv RF 28mm F2.8 STM.
  RF 85mm F2 MACRO IS STM
  RF 28mm F2.8 STM
  RF 28mm F2.8 STM
  RF 28mm F2.8 STM
  RF 28mm F2.8 STM

  Transmetim i drejtpërdrejtë

  Kur lidhen me një trup të pajtueshëm kamere Canon, përfitoni transmetim të shtruar të drejtpërdrejtë me pamje të gjerë e të dobishme duke përdorur objektivin RF 28mm F2.8 STM.

  Krahasimi

  Shikoni se si krahasohet RF 28mm F2.8 STM me objektiva të ngjashëm në gamën e Canon.

  Lente RF

  RF 28mm F2.8 STM

  RF 28mm F2.8 STM

  RF 24mm F1.8 MACRO IS STM

  RF 24mm F1.8 MACRO IS STM

  RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

  RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

  Diapazoni i gjatësisë fokale (mm)

  28
  24
  35

  Apertura (f)

  2,8
  1,8
  1,8

  Diametri x gjatësia maks. (mm)

  69,2 x 24.7
  74.4x 63.1
  74,4 x 62,8

  Pesha (g)

  120
  270
  305

  Fotostabilizim optik (nivele)

  Jo
  5
  5

  Zmadhimi (x)

  0,17
  0,5
  0,5

  Distanca minimale e fokusit (m)

  0,23
  0,14
  0,17

  Unazë fokusimi/kontrolli

  I kombinuar / fokus
  Unazë fokusimi, unazë kontrolli
  Unazë fokusimi, unazë kontrolli

  Lloji i AF

  Motori
  Motori
  Motori

  Madhësia e filtrit (mm)

  55
  52
  52

  RF 28mm F2.8 STM

  Çfarë ka në kuti

  Gjithçka që ju nevojitet për fotografinë krijuese të rrugës dhe të udhëtimit, me kamerën kuadërplotë të serisë EOS R

  • Objektivi RF 28mm F2.8 STM

  • Kapak pluhuri për objektiv RF

  • Tapë Lenteje E-55

  • Manuali i përdorimit

  Aksesorët përkatës

 • Qafore objektivi EW-55

 • Çantë objektivi LP811

 • Tapë Lenteje E-55

 • Kapak pluhuri për objektiv RF

 • Produktet e lidhura

 • Kamerat pa pasqyra

  EOS R8

  Kaloni në fotografinë dhe videon kuadërplotë dhe realizoni ambiciet tuaja krijuese.
 • Objektiv fiks këndgjerë

  RF 24mm F1.8 MACRO IS STM

  Një objektiv kompakt, peshëlehtë, fiks, 24mm që është ideal për fotografinë e peizazheve, videoblogime dhe hapësira të brendshme – plus pamje fantastike makro.
 • Objektivat RF

  RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

  Një objektiv me aperturë të shpejtë 35mm f/1.8 për perspektivë këndgjerë, fokusim nga afër dhe Hybrid IS.
 • Kamerat pa pasqyra

  EOS R6 Mark II

  Foto apo video, aksion apo portret – ndërthurja e rendimentit me cilësinë e figurës te Canon EOS R6 Mark II jua lë të lirë krijimtarinë
 • Lentë me kënd të gjërë

  RF 16mm F2.8 STM

  Një objektiv kompakt dhe ekonomik, ultra i gjerë, kuadërplotë, 16mm për serinë EOS R, krijuar për videoblogerë dhe krijues përmbajtjesh.
 • Objektiv standard

  RF 50mm F1.8 STM

  Një objektiv kompakt, i qetë dhe peshëlehtë 50mm RF fiks, me aperturë të gjerë f/1.8, ideal për shfrytëzimin e vizionit tuaj krijues.
  1. Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet.
   Mund të ndryshohet pa paralajmërim.