Risi NEW

Objektivat RF

Canon RF 16mm F2.8 STM

Vëreni veten në figurë me këtë objektiv të shpejtë, ekonomik, ultra të gjerë të serisë EOS R. Në 16mm ky objektiv fiks kuadërplotë është fantastik për videoblogim, peizazhe, arkitekturë, astrofotografi etj.

Specifikimet

 • Ultra i gjerë 16mm

  Ideal për videoblogim dhe të gjitha përmbajtjes krijuese

 • Aperturë F2.8

  Fantastik në ndriçim të ulët, optimal për efekt të shtruar Bokeh

 • Dizajn kompakt, me peshë të lehtë

  165g dhe në madhësi prej vetëm 40.1mm1

 • Motor STM

  Fokusim i shtruar, i qetë dhe i shpejtë

 • Objektiv josferik

  Cilësi e jashtëzakonshme e imazhit

Canon RF 16mm F2.8 STM

Çfarë ka në kuti

 • RF 16MM F2.8 STM

 • Kapak objektivi EF-43

 • Kapak pluhuri për objektiv RF

Produktet e lidhura

 1. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur