Lentë me kënd të gjërë

Canon RF 16mm F2.8 STM

Specifikimet

Specifikimet

 • Ultra i gjerë 16mm

  Ideal për videoblogim dhe të gjitha përmbajtjes krijuese

 • Aperturë F2.8

  Fantastik në ndriçim të ulët, optimal për efekt të shtruar Bokeh

 • 165g / 40.2mm*

  Dizajn kompakt e peshëlehtë. 165g dhe në madhësi prej vetëm 40.2mm*

  *Përmasat e lentes në gjendjen e tërhequr

 • Motor STM

  Fokusim i shtruar, i qetë dhe i shpejtë

 • Objektiv josferik

  Cilësi e jashtëzakonshme e imazhit

Specifikimet në detaje

Specifikimet/funksionet optike

 • Gjatësia e barasvlershme fokale me film 35mm (mm)
  16mm
 • Këndi i pamjes (horizontal, vertikal, diagonal)
  98°, 74°10, 108°10
 • Konstrukti i objektivit (elemente/grupe)
  9/7
 • Numri i fletëve të diafragmës
  7
 • Apertura minimale
  22
 • Distanca minimale e fokusimit (m)
  0,13
 • Zmadhimi maksimal (x)
  0,26
 • Informacioni mbi largësinë
  Po
 • Aktuatori i vetëfokusimit
  Motori

Aksesorët

 • Kapaku i lentes
  EF-43 1
 • Kapaku i Lentes
  EW-65C 2
 • Kasa/çanta e objektivit
  LP1014 3
 • Kapaku fundor i pasmë
  Kapak pluhuri për objektiv RF
 • Zmadhimi me tubin zgjatues EF12 II
  Nuk është në përputhje
 • Zmadhimi me tubin zgjatues EF25 II
  Nuk është në përputhje
 • Përputhshmëria e zgjatuesit
  Nuk është në përputhje

Speficikimet fizike

 • Diametri i filtrit (mm)
  43 4
 • Diametri x gjatësia maks. (mm)5
  69.2 x 40.2 6
 • Pesha (g)
  165
 1. Tipi me ndukje në mes, së bashku me objektivin
 2. Nuk vjen në paketë, ofrohet veçmas si aksesor opsional
 3. Nuk vjen në paketë, ofrohet veçmas si aksesor opsional
 4. Duhet përdorur vetëm 1 filtër për rast. Objektivat me plane të afërta 250D / 500D të Canon dhe filtri polarizues rrethor PL-C B nga Canon nuk pajtohen me njëri-tjetrin.
 5. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur
 6. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur