Guia Besana photographing model with Canon EOS R & RF 35mm F1.8 MACRO IS STM
Blank-Rect Image

Canon RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

Një lente prime me kënd të gjerë me një hapje maksimale të diafragmës f/1,8 dhe aftësitë për makro

Një lente me kënd të gjerë që sjell një perspektivë natyrale

Një lente e gjithanshme 35mm me cilësi të lartë që është ideale për fotografinë e rrugës, udhëtimeve dhe nga afër.

Shikoni specifikimet e plota

Canon RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

Një lente e shkëlqyer për...

Një dizajn inteligjent që mbështet krijimtarinë

Lentja RF 35mm F1.8 MACRO IS STM është portative, e lehtë dhe e thjeshtë në përdorim. Rregulloni parametrat me një unazë të personalizueshme të kontrollit të lentes dhe shikoni me qartësi informacionet si distanca e fokusimit në inkuadrues kur regjistroni.

Guia Besana shooting subject in a studio setting RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

Ideale për realizimin e filmave

Stabilizimi i imazhit (IS) me kombinim shfrytëzon Stabilizuesin optik të imazhit të lentes si dhe stabilizimin elektronik IS me 5 boshte të kamerës për filmime që janë jashtëzakonisht të qëndrueshme - edhe nëse i regjistroni ku lëvizni në këmbë. Fokusimi automatik në heshtje i motorit STM është i butë dhe i qëndrueshëm, për kalime natyrale të fokusit.

Ideal for filmmaking Guia Besana taking images of flowers
Flowers crashing ontop of piano low light no problem RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

Profesionale në kushtet e ndriçimit të dobët

Një hapje e gjerë e diafragmës F1.8 plotësohet nga teknologjia e fuqishme Dual Sensing IS, e cila i lejon fotografët të regjistrojnë pa turbullime nga dridhjet e kamerës falë stabilizimit të imazhit me 5 ndalesa.

Një kapitull i ri në cilësinë e imazhit

Lentja RF 35mm F1.8 MACRO IS STM përdor një dizajn optik të përparuar, duke përfshirë veshjen Super Spectra. Montimi i lentes RF e vendos lenten më afër sensorit për një mprehtësi dhe qartësi mahnitëse.

Close up of a red flower shot on Canon EOS R & RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

Specifikimet

Hapja e diafragmës

f/1,8

Unaza

e kontrollit të lentes

Hapja e diafragmës

me 9 fletë

Zmadhimi

0,5x

Motori i qetë

STM

IS

hibrid

Shikoni specifikimet e plota

RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

Në duart e profesionistëve

Zbuloni se si profesionistët e fotografisë dhe filmit kanë sjellë nivele më të larta të cilësisë dhe detajeve në historitë e tyre me Sistemin EOS R.

Shikoni të gjithë artikujt

Aksesorët e lenteve

Produktet e lidhura

Wide Angle Lens

Objektiva këndgjerë

Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.

Mësoni më shumë