OBJEKTIVAT CANON

Canon RF 28mm F2.8 STM

Specifikimet

Specifikimet

 • 28 mm gjatësi fokale

  Një pamje me kënd të gjerë për çdo rast

 • Model petashuq

  Kompakt, peshëlehtë, diskret

 • Elementet PMo

  Për model objektivi kompakt me cilësi të lartë figure

 • Motori STM

  Për fokusim të shtruar, të shpejtë dhe të heshtur

 • Veshja Super spectra

  Për të parandaluar vezullimin dhe hijezimin

 • Unazë fokusi/kontrolli dhe çelës vetëfokusimi/kontrolli/fokusi manual

  Për kontroll të lehtë mbi cilësimet e kamerës ose fokusimin manual

 • Aperturë F2.8

  Vazhdoni të shkrepni në dritë të ulët dhe eksperimentoni me turbullimin e sfondit

Specifikimet në detaje

Specifikimet/funksionet optike

 • Madhësia e Imazhit
  Kuadër i plotë
 • Këndi i pamjes (horizontal, vertikal, diagonal)
  65°, 46°, 75°
 • Konstrukti i objektivit (elemente/grupe)
  8/6
 • Pjesë speciale optike
  3 x PMo
 • Numri i fletëve të diafragmës
  7
 • Apertura minimale
  22
 • Distanca minimale e fokusimit (m)
  0,23
 • Zmadhimi maksimal (x)
  0,17
 • Unazë komandimi
  i kombinuar / fokus
 • Fotostabilizues OIS1
  Jo
 • Aktuatori i vetëfokusimit
  Motori
 • Veshje
  Super Spectra
 • Fluor
  Jo

Aksesorët

 • Kapaku i lentes
  E-55
 • Kapaku i Lentes
  EW-55
 • Kasa/çanta e objektivit
  LP811
 • Kapaku fundor i pasmë
  Kapak pluhuri për objektiv RF
 • Përputhshmëria e zgjatuesit
  Jo e pajtueshme

Speficikimet fizike

 • Rezistenca ndaj pluhurit/lagështirës
  Jo
 • Diametri i filtrit (mm)
  55
 • Diametri x gjatësia maks. (mm)2
  69,2 x 24.7
 • Pesha (g)
  120
 1. Testuar sipas standardeve CIPA
 2. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur