Objektiva për DSLR

Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

Një lente kompakte telefoto

Përfitimet

 • Afrohuni më shumë me subjektet që janë larg, si bota e egër dhe sporti

 • Fokusim i ëmbël, i qetë STM gjatë shkrepjes të filmave

 • Stabilizuesi i Imazhit ul turbullimet për shkak të dridhjeve të kamerës

 • Ndërtim i lehtë, kompakt që mund ta merrni kudo

 • Ndërtim i lehtë për t'u përdorur që sjell cilësi të jashtëzakonshme imazhi

Veçoritë e detajuara

 • Zmadhim telefoto kompakt, i fuqishëm

  Duke ju çuar më afër me aksionin, EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM është shoku perfekt për lentën standarde EOS me zmadhim 18-55mm, dhe ideal për fotografi në botën e egër, sporte dhe udhëtime. Kombinon performancën e fuqishme telefoto me cilësinë e madhe të imazhit dhe manovrimin instiktive.

 • Stabilizuesi i Imazhit Optik

  Për të ndihmuar në ruajtjen e mprehtësisë, EF-S 55-250mm f/4-5,6 IS STM inkorporon teknologjinë e Stabilizimit të Imazhit nga Canon. Kjo lejon shpejtësi më të mëdha shkrehësi deri në 3.5 ndalesa më të ngadalta se normalja që të përdoren ndërkohë duke mbrojtur kundrejt efekteve të dridhjeve të kamerës - i shkëlqyer nën ndriçim të ulët ose kur shkrepni në cilësime të zmadhimit të madh. Zbulimi i panoramimit fik automatikisht stabilizimin qoftë në drejtim horizontal ose vertikal duke ndihmuar për të dhënë ndjesinë e shpejtësisë kur fotografoni subjekte në lëvizje.

 • Teknologjia STM

  EF-S 55-250mm f/4-5,6 IS STM është e pajisur me motor lëvizës (STM) për fokusim të ëmbël, të qetë e të vazhdueshëm kur kapni video me EOS-në tuaj dhe AF të shpejtë e të saktë kur shkrepni fotografi. Fokusimi STM është kaq i qetë saqë nuk kapet nga mikrofoni i kamerës duke i lënë regjistrimet e zërit të videove tuaja pa shpërqendrime të panevojshme.

 • Duke ju sjellë cilësi të jashtëzakonshme imazhi

  EF-S 55-250mm f/4-5,6 IS STM përdor një element xhami (Shpërndarje ultra e ulët) dhe një veshje lenteje Super Spektër për të sjellë imazhe të gjalla, të mprehta me kontrast të lartë gjatë gjithë gamës të zmadhimit. Një diafragmë aperture me shtatë tehe rrit cilësinë e zonave jashtë fokusit, në këtë mënyrë subjektet dallohen kundrejt sfondit të butë, të turbullt.

 • Projektuar për fotografi të shkëlqyer

  Një unazë fokusimi manuale lejon që rregullimet e sakta të fokusimi të bëhen shpejt dhe me lehtësi në çdo kohë, ndërsa distanca më e afërt e fokusimit prej 0.85m mundëson fotografimin e subjekteve të vogla. Një element jo-rrotullues e bën përdorimin e filtrave shumë të hapur.

Aksesorët përkatës

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 25mm lejon fokusim shumë më të afërt.

 • Aksesor objektivi

  Qafore objektivi ET-65 III

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.
 • Aksesor objektivi

  Tapë lenteje E-58II

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër polarizues rrethor PL-C B 58mm

  Një filtër polarizues për lentet me diametër 58mm të fijes të filtrit.
 • Aksesor objektivi

  Filtër mbrojtës objektivi 58mm

  Mbron elementin përpara të lentes nga papastërtitë dhe dëmtimet. Bën për lentet me fije filtri 58mm.
 • Aksesor objektivi

  ND4-L 58mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 2 ndalesa. Për lentet me fije filtri 58mm.
 • Aksesor objektivi

  ND8-L 58mm

  Kur vendoset në fund të lentes të kamerës tuaj, ky filtër redukton sasinë e dritës që vjen në kamera me 3 ndalesa. Për lentet me fije filtri 58mm.
 • Aksesor objektivi

  Objektiv për afër 250D 58mm

  Bashkohet me lenten e kamerës tuaj, duke ju lejuar t'i shkoni më afër objekteve të vogla. Bën për lentet me fije filtri 58mm.
 • Aksesor objektivi

  Objektiv për afër 500D 58mm

  Bashkohet me lenten e kamerës tuaj, duke ju lejuar t'i shkoni më afër objekteve të vogla. Bën për lentet me fije filtri 58mm.
 • Aksesor objektivi

  Çantë objektivi LP1014

  Kasë e butë mbrojtëse për lentet e zgjedhura EF.
 • Aksesor objektivi

  Adaptor Macrolite 58C

  Lejon që blicet Canon Macro twin lite ose Macro ring lite të përdoren me lente që kanë një diametër filtër-fije prej 58mm.
 • Objektivat telefoto

  Pajisur me gjatësi më të mëdha fokale, ju mundësojnë t’i afroheni më shumë subjektit pa u dashur ta trazoni skenën.