Objektiva për "EOS R"

Canon RF 50mm F1.2L USM

Lentja RF që vendos standarde të reja në rendimentin fotografik, duke sjellë qartësi maksimale, më shumë kontroll krijues dhe rendiment në ndriçim të dobët që është thjesht mbresëlënës.

Një lente e shkëlqyer për...

Canon Camera

Hapja më e gjerë nga hapjet e gjera të diafragmës

Hapja maksimale e diafragmës f/1,2 e lentes RF 50mm F1.2L USM është hapja më e gjerë e disponueshme në serinë Canon EOS. Ajo u jep fotografëve dhe videografëve aftësinë për të regjistruar me një thellësi jashtëzakonisht të ulët të fushës - një mënyrë e shkëlqyer për të theksuar një subjekt ndaj një sfondi të komplikuar.

Super e ndjeshme në ndriçim të ulët

Aftësia për të punuar me hapja kaq të gjera të diafragmës i lejon fotografët të përdorin shpejtësi të larta të obturatorit në kushte me ndriçim të dobët që mund të ngrijnë lëvizjen e subjektit si edhe dridhjet e kamerës. Lentja RF 50mm F1.2L USM është një pajisje e shkëlqyer për të kapur atmosferën në çdo moment duke përdorur vetëm dritën e disponueshme.

Canon Camera

Fokusimi i shpejtë

Një sistem i fokusit automatik USM i tipit unazë, që zakonisht gjendet në lentet super-telefoto të Canon, i lëviz me lehtësi elementet e mëdha të xhamit që gjenden në lenten RF 50mm F1.2L USM. Fokusi i qartë gjendet me shpejtësi dhe saktësi dhe objektet mund të monitorohen dhe të ndiqen kur lëviz në kuadër.

E fuqishme dhe reaguese - e projektuar për profesionistët

Lentja RF 50mm F1.2L USM është pjesë e gamës së Serisë L të Canon dhe është e izoluar ndaj pluhurave dhe lagështisë¹. Një unazë e personalizueshme e kontrollit të lentes siguron akses të drejtpërdrejtë për parametrat e kamerës, duke ofruar një ndjesi manuale me kontrollin e përmirësuar.

¹ Shikoni specifikimet e produktit

Specifikimet

 • Hapja e diafragmës

  f/1,2

 • Unaza

  e kontrollit të lentes

 • Hapja e diafragmës

  me 10 fletë

 • Fokusi minimal

  0,40 m

 • Motori

  USM

 • Mbrojtja nga kushtet e motit

  e serisë L1

RF50mm F-1.2L USM
RF50mm F-1.2L USM

Çfarë ka në kuti

Çfarë është në kutinë RF 50mm F1.2L USM

 • RF 50mm F1.2L USM

 • Kapaku i lentes E-77 II

 • Kapak lente D1 për pluhurat

 • Mbrojtësja e dritës e lentes ES-83

 • Çanta e butë me lidhëse LP1319

Duar që mbajnë një aparat fotografik Canon EOS R dhe një objektiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Mund t'ju ndihmojmë të zgjidhni lenten tjetër?

Përzgjedhësi i lenteve do t'ju drejtojë në një gamë të tërë të lenteve dhe do t'ju ndihmojë të gjeni lenten më të përshtatshme për ju dhe kamerën tuaj.

Në duart e profesionistëve

Shikoni aftësitë e EOS R System në duart e profesionistëve të fotografisë dhe të filmit.

Aksesorët e lenteve

Produktet e lidhura