Objektiv standard

Canon RF 50mm F1.8 STM

Specifikimet

Specifikimet

 • Motor STM

  Vetëfokusim i shtruar, i shpejtë, thuajse në heshtje

 • Aperturë e gjerë f/1.8

  Ideale për ndriçim të ulët dhe efekt Bokeh mahnitës

 • Element asferik i lentës

  Mprehtësi superiore nga qendra në skaj

 • Montimi RF

  Dizajn kompakt me performancë optimale

 • Veshje Super Spectra

  Përmirëson cilësinë e figurës dhe riprodhimin e ngjyrave

 • Krijimtari me kosto të ulët

  Perspektivë natyrale dhe ekonomike

Specifikimet në detaje

Specifikimet/funksionet optike

 • Madhësia e Imazhit
  Kuadërplotë
 • Gjatësia e barasvlershme fokale me film 35mm (mm)
  50mm
 • Këndi i pamjes (horizontal, vertikal, diagonal)
  40°00′, 27°30′, 46°00′
 • Konstrukti i objektivit (elemente/grupe)
  6/5
 • Numri i fletëve të diafragmës
  7
 • Apertura minimale
  22
 • Distanca minimale e fokusimit (m)
  0,30
 • Zmadhimi maksimal (x)
  0,25
 • Informacioni mbi largësinë
  Po
 • Fotostabilizues OIS1
  Jo
 • Aktuatori i vetëfokusimit
  Motori

Aksesorët

 • Kapaku i lentes
  E432
 • Kapaku i Lentes
  ES-65B3
 • Kasa/çanta e objektivit
  LP10144
 • Kapaku fundor i pasmë
  Kapak pluhuri për objektiv RF5
 • Përputhshmëria e zgjatuesit
  Jo
 • Pajisje të tjera Shtesë
  -

Speficikimet fizike

 • Rezistenca ndaj pluhurit/lagështirës
  -
 • Diametri i filtrit (mm)
  436
 • Diametri x gjatësia maks. (mm)7
  69,2×40,5
 • Pesha (g)
  160
 1. Testuar sipas standardeve CIPA
 2. Tipi me ndukje në mes, së bashku me objektivin
 3. Nuk vjen në paketë, ofrohet veçmas si aksesor opsional
 4. Nuk vjen në paketë, ofrohet veçmas si aksesor opsional
 5. Së bashku me objektivin
 6. Duhet përdorur vetëm 1 filtër për rast. Objektivat me plane të afërta 250D / 500D të Canon dhe filtri polarizues rrethor PL-C B nga Canon nuk pajtohen me njëri-tjetrin.
 7. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur
Për rezultate optimale rekomandohet të përdorni aplikacionet e kamerës së Canon (Digital Photo Professional) për procesimin e fotove RAW të shkrepura me këtë objektiv. Kur përdorni kompjuter, shkarkoni versionet e fundit të "Digital Photo Professional" dhe të "Picture Style Editor" nga faqja e internetit e "Canon".