Objektiva për "EOS R"

Canon RF 24-105mm F4L IS USM

Specifikimet

Specifikimet

 • Gama e zmadhimit

  24-105mm

 • Unaza

  e kontrollit të lentes

 • Hapja e diafragmës

  f/1,8

 • Fokusi minimal

  0,40 m

 • Nano USM

  motori

 • 5 nivele

  me 5 ndalesa

Specifikimet në detaje

Specifikimet/funksionet optike

 • Madhësia e Imazhit
  Kuadër i plotë
 • Numri i fletëve të diafragmës
  9
 • Apertura minimale
  22
 • Distanca minimale e fokusimit (m)
  0,45
 • Zmadhimi maksimal (x)
  0,24
 • Informacioni mbi largësinë
  Po
 • Fotostabilizues OIS1
  5 ndalesa
 • Aktuatori i vetëfokusimit
  Nano USM

Aksesorët

 • Kapaku i lentes
  E-77 II
 • Kapaku i Lentes
  EW-83N
 • Kasa/çanta e objektivit
  LP1319
 • Zmadhimi me tubin zgjatues EF12 II
  Nuk është në përputhje
 • Zmadhimi me tubin zgjatues EF25 II
  Nuk është në përputhje
 • Përputhshmëria e zgjatuesit
  Nuk është në përputhje
 • Pajisje të tjera Shtesë
  -

Specifikimet me zgjatues 2-fish

 • Hapja maksimale e diafragmës
  Hapja maksimale e diafragmës

Speficikimet fizike

 • Diametri i filtrit (mm)
  77
 • Diametri x gjatësia maks. (mm)2
  83,5 x 107,3
 • Pesha (g)
  700

Ndonëse objektivi vjen me konstruksion pluhur- dhe ujëdurues, ky nuk e ndalon dot tërësisht hyrjen e grimcave të pluhurit apo të pikave të ujit në objektiv.

 1. Testuar sipas standardeve CIPA
 2. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur