The EOS 5D Mark IV boasts a stunning 30.4MP sensor

Canon EOS 5D Mark IV

Pavarësisht se çfarë po regjistroni, të jeni të sigurt për një cilësi imazhi pa kompromise dhe një rendiment të përgjithshëm profesional.

Ndiqni perfeksionin

I ndërtuar për të performuar në çfarëdo situate, EOS 5D Mark IV është i ndërtuar bukur dhe një pajisje gjithëpërfshirëse krejt e arritur.

Discover the power of Canon’s EOS 5D Mark IV

Detajet e bëjnë diferencën

Që nga momenti kur drita kalon përmes lentes, kamera EOS 5D Mark IV kap çdo nuancë, çdo ngjyrë, çdo detaj. Canon ka sjellë përsëri dimensionet më të mira në detaje falë një sensori të ri të aftë për një qartësi të jashtëzakonshme. Shikojeni botën si kurrë më parë.

Mësoni më shumë

Precizioni si standard

Kamera EOS 5D Mark IV përfshin veçoritë e përparuara të fokusimit dhe matjes, të cilat kapin momentet dhe i ndjekin në çastin që ndodhin, edhe në kushte të vështira të ndriçimit.

Mësoni më shumë

Ulla Lohmann uses the EOS 5D Mark IV in extreme situations

E projektuar për rendiment

Kamerat legjendare janë ndërtuar për të zgjatur shumë, dhe seria EOS 5D ka sjellë një cilësi superiore strukturore, rendimenti dhe veçoritë e përparuara të izolimit nga kushtet e motit1 për një brez të ri fotografësh. Kamera EOS 5D Mark IV vazhdon me angazhimin për rendiment me shpejtësi të lartë dhe qëndrueshmëri.

Mësoni më shumë

Zbuloni fuqinë dhe larminë e gamës 4K të "Canon"

Hidhni një hap më shumë në botën 4K kinematografike

Shpalos prodhuesin e filmave 4K që ndodhet brenda teje dhe shto 4K EOS Movie në portofolin tënd kreativ.

Mësoni më shumë

EOS 5D Mark IV

Aplikacioni Canon Photo Companion

Partneri i përsosur për çdo rrëfimtar të historive vizuale, aplikacioni ynë Photo Companion app ju ofron akses në përmbajtje dhe njohuri profesionale e të personalizuara, atëherë kur ju duhen më shumë - që t'u jepni vërtet jetë historive tuaja.

Zbuloni më shumë

Canon Photo Companion app
EOS 5D Mark IV

Definicioni i lartë 

Video 4K

Shikoni videon

Qëndroni të lidhur

Lidhuni dhe ndani imazhet tuaja me proceset e punës ultra të shpejta të USB 3.0, Wi-Fi dhe NFC.

Zbuloni më shumë

EOS 5D Mark IV side view output options

E ndryshme në mënyrë dinamike...

Trupi i kamerës

EOS 5D Mark IV

EOS 5D Mark III

Pikselët efektivë

Approx. 30,4 megapiksel

Approx. 22,3 megapiksel

Dual Pixel RAW

Mikrorregullime të imazhit, zhvendosja e efektit "bokeh", zvogëlimi i hijeve

Jo i disponueshëm

Pikat e fokusit automatik (AF) në f/8

Deri në 61 pika / 21 pika të tipit të kryqëzuar të fokusit automatik (AF) (të gjitha mund të zgjidhen individualisht)

1 pikë AF

Sensori i matjes

Approx. Sensori RGB+IR 150 000 pikselë (procesori i posaçëm DIGIC 6)

Sensori i matjes me 63 zona (vetëm matja e ndriçimit)

Fotografim i vazhdueshëm

Maks. afro 7 kuadro/sek me AF / AE të plotë

Maks. afro 4,3 kuadro/sek në Pamjen e drejtpërdrejtë me Servo AF

Maks. afro 6 kuadro/sek me AF / AE të plotë

Maks. afro 6 kuadro/sek në Pamjen e drejtpërdrejtë me Servo AF

Video EOS 4K

DCI 4K deri në 25/30p (maks. 29 min. 59 sek.)

Jo i disponueshëm

Video të tjera

Full HD deri në 50/60p, HD deri në 100/120p

Video HDR, Video me regjistrim me intervale

Full HD seri në 25/30p, 640x480 deri në 50/60p

Fokusi automatik (AF) në video

Dual Pixel CMOS AF

AF me zbulimin e kontrastit (Pa Servo AF)

Monitori LCD

3,2 in, afro 1,62 milionë pika, kontrolli me prekje

3,2 in, afro 1,04 milionë pika, pa kontrollin me prekje

GPS

I integruar me përditësimin automatik të orës

Aksesor i jashtëm

Wi-Fi

I integruar me mbështetjen e FTP/FTPS

Në përputhje me aplikacionin Canon Camera Connect

Aksesor i jashtëm

Në duart e profesionistëve

Ambasadori i Canon, Lorenzio Agius, përdor kamerën EOS 5D Mark IV

Frymëzim

Zbuloni se si punon kamera EOS 5D Mark IV në duart e fotografëve profesionistë

Eksploroni më shumë

Galeri model

EOS 5D Mark IV side view with EF70-200mm f/2.8L IS II USM zoom

Lente dhe Aksesorë

Lidhe EOS 5D Mark IV tënde me botën e gjerë të imazheve falë lenteve dhe aksesorëve Canon.

Eksploroni më shumë

EOS 5D Mark IV

Çfarë ka në kuti

Canon EOS 5D Mark IV

Paketë baterie LP-E6N

Karikuesi i baterisë LC-E6E

Okulari Eg

Rripi i gjerë

Kablloja e ndërfaqes IFC-150U II

Mbrojtësja e kabllos

Disku i zgjidhjes dixhitale EOS

Lentet e rekomanduara

Aksesorët e përputhshëm

Shkarkoni drajverë, softuerë,
firmuerë dhe manuale.

Mbështetja për produktin

Keni nevojë ende për ndihmë?

Shënimet në fund të faqes

1. Kapakët e ndarjeve, kapakët e terminaleve dhe pjesëve të tjera që mund të hapen duhet të jenë të mbyllura mirë për të siguruar rendimentet e rezistencës kundër pluhurit dhe rrjedhjeve. Sidoqoftë, këto masa nuk mund të parandalojnë plotësisht depërtimin e të gjithë pluhurave dhe pikave të ujit brenda në kamerë.