Objektiva për DSLR

Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM

Lentja profesionale e serisë L supertelefoto për sportet, me një hapje të gjerë të diafragmës f/2.8 dhe Stabilizuesin e imazhit.

Përfitimet

 • Lente supertelefoto me rendiment të lartë 300mm f/2.8

 • Pjesë e serisë L mjaft të vlerësuar të Canon

 • E qëndrueshme, e fortë dhe e lehtë

 • Stabilizuesi i imazhit me 4 ndalesa

 • Cilësi e përmirësuar e imazhit me veshjen SWC

 • 3 modalitete të Stabilizuesit të imazhit

 • Fokusi automatik i shpejtë dhe i qetë

Veçoritë e detajuara

 • Lente supertelefoto me rendiment të lartë

  Me një hapje të madhe të diafragmës prej f/2.8, lentja EF 300mm f/2.8L IS II USM është një lente supertelefoto me rendiment të lartë që siguron një cilësi të jashtëzakonshme të imazhit në një dizajn të lehtë dhe të qëndrueshëm.

 • Cilësia e serisë L

  Seria L është gama e lenteve kryesore profesionale të Canon, që prezanton më të mirën në optikën EF të projektuara me saktësi të lartë. Lentet e serisë L ndërthurin një rendiment superior me një manovrim të shkëlqyer, dhe janë mjaft rezistente ndaj pluhurit dhe lagështirës.

 • Stabilizuesi i imazhit me 4 ndalesa

  Një Stabilizues optik i imazhit me 4 ndalesa - i projektuar posaçërisht për gamën specifike të gjatësisë fokale të kësaj lente - vepron për ekuilibrimin e mjegullimit të imazhit që mund të shfaqet gjatë regjistrimit me kamerën në duar, ose në shpejtësi të ulëta të obturatorit. Panoramimi automatik siguron një rendiment efektiv kur gjurmoni subjektet në lëvizje dhe, meqenëse sistemi IS bazohet te lentja, rezultatet janë të dukshme nëpërmjet pamorit gjatë inkuadrimit.

 • Cilësi e përmirësuar e imazhit me veshjen SWC

  E projektuar për përdorimin në fotografinë dixhitale, veshja strukturore e regjistruar me patentë Subwavelength e Canon ndihmon në minimizimin e hijeve dhe flakërimave të shkaktuara nga pasqyrimet e brendshme. Duke eliminuar shkakun, veshja zvogëlon pasqyrimet dhe ndihmon në sigurimin e imazheve të qarta dhe të pastra.

 • 3 modalitete të Stabilizuesit të imazhit

  Të përshtatura në mënyrë ideale për të gjitha llojet e fotografisë së aksionit, sidomos në ato disiplina që kërkojnë përdorimin e panoramimit, modaliteti i ri 3 i stabilizimit të imazhit aktivizon vetëm elementin e stabilizuesit të imazhit gjatë ekspozimit.

 • Fokusim automatik i shpejtë, i qetë

  Një motor unazor USM (Motori ultrasonik) përdor dridhje frekuence ultrasonike për të realizuar një fokus automatik jashtëzakonisht të shpejtë me një veprim thuajse heshtje. Një njësi CPU me shpejtësi të lartë dhe algoritme të optimizuara të fokusit automatik (AF) ndihmojnë për një rendiment të shpejtë të fokusit automatik. Mbivendosja e fokusimit manual elektronik në çdo kohë është e disponueshme pa qenë e nevojshme të dilni nga fokusi automatik AF.

Aksesorët përkatës

 • Objektiva për DSLR

  Zgjatuesi EF 1.4x III

  Një zgjatues i kategorisë profesionale që e rrit gjatësinë fokale të lenteve të serisë L me 1,4x.
 • Objektiva për DSLR

  Zgjatuesi EF 2x III

  Një zgjatues i kategorisë profesionale që e rrit gjatësinë fokale të lenteve të serisë L me 2x.
 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 12 II

  Kur përdoret me lentet e zgjedhura, ky tub zgjatimi 12mm lejon fokusim shumë më të afërt.
 • Aksesor objektivi

  Tub Zgjatimi EF 25 II

  Ky tub zgjatimi 25mm vendoset mes trupit të kamerës dhe objektivit, duke mundësuar afrim të mëtejshëm makroje dhe fokusimi për objektivin ndërsa ruan formën elektronike.
 • Aksesor objektivi

  Kapak lenteje ET-120 (WII)

  Nuk lejon që drita verbuese të hyjë në lente, duke mos lejuar që shkëlqimi i padëshiruar të ndikojë në fotografitë.
 • Aksesor objektivi

  Tapë Lenteje E-145C

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Kapaku i pluhurave i lentes E

  Mbron lenten tuaj Canon kur nuk përdoret.
 • Aksesor objektivi

  Filtër me futje PL-C 52mm

  Filtër rrethor polarizues për lentet super-telefoto Canon.
 • Aksesor objektivi

  Filtër me futje PL-C 52mm (WII)

  Filtër rrethor polarizues për lentet super-telefoto Canon.
 • Aksesor objektivi

  Mbajtës i filtrit me futje me vidhosje 52mm

  Bën të mundur që filtrat me diametër 52mm të përdoren në lentet super-telefoto Canon që marrin filtra me futje.
 • Aksesor objektivi

  Mbajtës i filtrit me futje me vidhosje 52mm (WII)

  Bën të mundur që filtrat me diametër 52mm të përdoren në lentet super-telefoto Canon që marrin filtra me futje.
 • Aksesor objektivi

  Mbajtës i filtrit xhelatinë me futje 52mm (WII)

  Bën të mundur që filtrat me xhelatinë të përdoren në lentet super-telefoto Canon që marrin filtra me futje.
 • Aksesor objektivi

  Çantë objektivi 300B

  Kasë e fortë për lenten telefoto EF 300mm f/2.8L IS II USM.
 • Aksesor objektivi

  Rrip i Gjerë i Lentes B

  Një rrip i gjerë qafe i rehatshëm për lentet super telefoto.
 • Aksesor objektivi

  Camera Rain Cover ERC-E4M

  Mbron kamerën dhe lenten nga moti, dhe ju lejon të vazhdoni të shkrepni. Masë mesatare
 • Objektiva këndgjerë

  Arrini një fushëpamje më të gjerë dhe përfshini më shumë në kuadër me anë të objektivave tanë këndgjerë.
  Mësoni më shumë